Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Vixenish @ 2009 07 26, 09:32)
IRIS dekuj  4u.gif
spalvele tikrai grazi..bet vistik kazko kito ieskau  blush2.gif
matyt mano vaizduote per daug laki.ir aplamai tokiu nera doh.gif
p.s. tavo parodytieji kazkiek panasus su Maybelline 57 numeriuka smile.gif

kurie butent is Maybelline? g.gif
Atsakyti
Sie thumbup.gif
Maybelline Expert Wear Blush, peach nr. 57
user posted image
Atsakyti
user posted image
Yves Saint Laurent Touche Blush
Noreciau isigyti tokius YSL skaistalus, gal kas naudojate tokius, kokie atsiliepimai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 19, 15:21)
user posted image
Yves Saint Laurent Touche Blush
Noreciau isigyti tokius YSL skaistalus, gal kas naudojate tokius, kokie atsiliepimai?  rolleyes.gif

man siu nepatiko uztepimo budas - ta pagalvele schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 19, 17:43)
man siu nepatiko uztepimo budas - ta pagalvele  schmoll.gif

As va del to ir dvejoju g.gif Va buvo idomu isgirsti kas tokius naudoja, kaip jie dengiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 08 19, 17:02)
As va del to ir dvejoju  g.gif Va buvo idomu isgirsti kas tokius naudoja, kaip jie dengiasi smile.gif

As irgi turejau skaistalus tokiam ipakavime,tai galiu pasakyt,kad visiskas nesusipratimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 19, 17:43)

Pritariu - as turejau Guerlain tokio tipo kelioninius meteoritus, tai labai nusivyliau. Viena, kad daug produkto lieka kempineleje, kita, kad buvo tokie blizgus, jog tiko tik skruostams, o ne visam veidui. Na ir nelabai man patogi ta kempinele - kaip isbirs, taip uzsitepsi doh.gif Truksta kontroles tepimui.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 08 19, 16:43)

man irgi pagalvele nepatiko - blynu tepa, tiksliai nematai kur. Bet galima atsukti ir naudoti kaip birius...

As irgi turiu klausima: Sviesiaodes parekomenduokit, kokius numerius naudojate MAC arba Dior skaistalu. Domintu neutralus - nei labai salti, nes silti... Plyz, neapsisprendziu.

Atsakyti
baigiasi jau mano skaistalai ir mąstau kuo juos pakeist biggrin.gif man skaistalai viena svarbiausių priemonių
turėjau italu firmos deborah
user posted image
user posted image

patiko atspalvis, lygiai dengiasi, nėra blizgučių.Šiaip visad perku bronzinius skaistalus,bet va nežinau, kokius dabar pirkt biggrin.gif gal ne skaistalus, o bronzatą pvz to faced unsure.gif skaičiau , kad jis ne ryžą atspalvį suteikia

user posted image
user posted image
vat man štai čia gražiai atrodo skruostai
aišku, čia gan ryškiai atrodo,bet kokie skaistalai, bronzatai tokį atspalvį suteiktų?

user posted image
visai norėčiau va tokių 'margų' iš kelių tonų, bet kiek bandžiau, tai arba lb blizgūs, arba smulkių blizgių dalelių turi rolleyes.gif
kas gali patart ką išsirinkt biggrin.gif
Atsakyti
O man labai "prilipo" Bourjois skaitalai bigsmile.gif Dvi pakuotes sunaudojau ir nuspirkau dar dvi - skirtingu atsaplviu ax.gif Kaip nuotaika labiau buna - vieni labiau persikiniai, kiti rausvi mirksiukas.gif Man asmeniskai patiko tekstura ir spalvu palete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2009 08 31, 00:25)
user posted image

Labai graži spalva wub.gif aš norėčiau tokios spalvos skaistalų, bet kad būtų su tokiu švytėjimu, bet be blizgučių, o tokiu perlamutriniu. Į ką patartumėt atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 09 01, 23:18)
Labai graži spalva wub.gif  aš norėčiau tokios spalvos skaistalų, bet kad būtų su tokiu švytėjimu, bet be blizgučių, o tokiu perlamutriniu. Į ką patartumėt atkreipti dėmesį?

į shimmer'ius smile.gif
Atsakyti