Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

ačiū, mergučios, man irgi visai jie realiai gražiai atrodo. thumbup.gif tik va pastebėjau, kad jau vakarop gerokai nublanksta smile.gif
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 03 23, 16:50)
Tutia, labai graziai atrodo  wub.gif  Kad oda paberta kaip jus sakete net nesimato  biggrin.gif
As gal ne i tema bet koki tusa naudojate? labai graziai pariecia  wub.gif  Gal su rietikliu cia?

žinokit niekada gyvenime nenaudojau rietiklių, vakar buvom su mama apsimainiusios tušais biggrin.gif buvau pasidažius jos Lancome Hypnose, šeip naudoju HR Lash Queen Feline 4u.gif man jie šeip labai panašų efektą duoda.

sorry moderatorei, už Off Topic blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2010 03 13, 15:58)
Kai pasiskaičius jūsų atsiliepimus apie revlon skaistalus, prireikė ir man jų  biggrin.gif Dėkui vienai forumietei, kuri padėjo juos įsigyt  mirksiukas.gif
Spalvytę ėmiau Hushed Blush. Vyko diskusija kokia ši spalva persikinė ar rūžava. Tai mano akimis žiūrint - persikinė, nors duoda šiek tiek ir rausvumo, matyt dėl to, kad kampelyje esanti spalvytė rausva  smile.gif Gražiai dengiasi  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Siandien irgi gavau! Kol kas esu be galo patenkinta. Ziuresim kaip bus toliau g.gif
Tik nesu prisiskaicius atsiliepimu schmoll.gif viena kart pamaciau Vishy makiaza ir rezultata jau turiu bigsmile.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal zinote kokius atsiliepimus apie Dior blush, labai i juos ziurineju, gal kas yra turejusios 4u.gif Mane ypac domina Pink Copper 739 spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nila_ks @ 2010 03 29, 19:15)
Merginos gal zinote kokius atsiliepimus apie Dior blush, labai i juos ziurineju, gal kas yra turejusios 4u.gif Mane ypac domina Pink Copper 739 spalvyte  wub.gif

As turejau bigsmile.gif Tik nepamenu koki nr., bet lyg prasidejo skaiciumi 9 smile.gif Skaistalai neblogi, tepasi svelniai, skirstosi gerai, tikrai neblogi bigsmile.gif Nors as visgi likau istikima Guerlain skaistalams, ir dar man labai patinka Kanebo wub.gif
Atsakyti
Pagaliau radau tokius skaistalus apie kokius svajojau. Švytinčius, be blizgučių, ne ružavo bet ir ne bronzinio atspalvio thumbup.gif wub.gif
Deborah D-Blush
user posted image

numeris pirmas, čia jie nuotraukoje ir yra. Mystic brown spalva vadinasi. smile.gif Ką plačiau, šiandien laksčiau iš parduotuvės į lauką, žiūrėjau atspalvius, tai šitas pats pačiausias. wub.gif 33 litai išparduotuvėje. O droge lygtai 40. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 03 31, 19:02)
numeris pirmas, čia jie nuotraukoje ir yra. Mystic brown spalva vadinasi.  smile.gif  Ką plačiau, šiandien laksčiau iš parduotuvės į lauką, žiūrėjau atspalvius, tai šitas pats pačiausias. wub.gif 33 litai išparduotuvėje. O droge lygtai 40. smile.gif

Tepant pamakaluoji sepetuka,kas visu spalvu paimtu,ar kaip teptis? Man tie is skirtingu spalvu sudaryti daiktai visad atrodo bauginanciai,kad paskui nesigauciau plemuota ax.gif
Atsakyti
net nepagalvočiau, kad galėtų plėmais teptis, tos dvi spalvos labai mažai skiriasi, o trečioji spalvos neduoda, švytėjimą tik. Man labai patiko, norisi dažytis ir dažytis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 03 31, 18:09)
Tepant pamakaluoji sepetuka,kas visu spalvu paimtu,ar kaip teptis? Man tie is skirtingu spalvu sudaryti daiktai visad atrodo bauginanciai,kad paskui nesigauciau plemuota ax.gif

Aš tai nemakaluoju ( biggrin.gif ) nieko, "pabaksnoju" šepetuku į skaistalus, nors ir pagriebia skirtingas spalvas, braukiant per odą jos pasiskyrsto, susimaišo, na, žodžiu, viskas liuks smile.gif Kad ir kaip besistengtum, man atrodo, niekad neišeis plėmais užtepti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2009 12 29, 11:54)
Gal kuri jau išbandėt Guerlain Blush Eclat limited edition, spalvytė Cherry Blossom  g.gif

user posted image  wub.gif

Aš tą grožį jau užsisakiau, tai dabar laukiu nesulaukiu, nors apie juos skaičiau kontraversiškų atsiliepimų , bet iš esmės nei vienas guerlain gaminys savo kokybe manęs nėra nuvylęs. O tokius naudojant tai vien dėžutę atsidarius nuotaika turėtų pakilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2010 04 01, 22:06)
O tokius naudojant tai vien dėžutę atsidarius nuotaika turėtų pakilti biggrin.gif

Kad cia tik virsutinis sluoksnis toks grazus, 2-3 kartai ir grozio nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2010 04 01, 23:35)
Kad cia tik virsutinis sluoksnis toks grazus, 2-3 kartai ir grozio nebelieka biggrin.gif

Bet bendra jų spalva išeina tokia rose- apriccot, bent kiek iš spalvų matau, ir jei turite, tai ar jie labiau matiniai, kaip sculpting blush, ar blizgūs, nors mano galva labai blizgėti neturėtų g.gif Bet vistiek aš jų labai laukiu 000054.gif ,man iš viso ta naujoji pavasarinė guerlain kolekcija labai graži.Ir dėl kokybės- nei vieni mano bandyti skaistalai visdėlto neprilygo Guerlain ,arčiausiai galėtų būti gal tik kanebo, bet jų spalvos man nelabai patinka, ir dar perbraukiau naujuosius shiseido, tai irgi gali būti kažkas panašaus .Iš žemesnės kainos man labiausia patiko artdeco - ir tepasi gana lengvai, ir spalvų pasirinkimas didelis, bet jie kažkokie netaupūs , o visi kiti tai tikrai taip sau - vadinami ,,kepti"", kaip chanel ar bourjois labai taupiai naudojasi , bourjois spalvų pasirinkimas begalinis , bet man apskritai visi tie ,,kepti '' daiktai per daug blizgūs ,vienžo iki šiol mano skaistalų favoritas guerlain tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 01 balandžio 2010 - 23:08
QUOTE(Maserati @ 2010 03 31, 18:09)

visiskai ne! turiu Inglot shimeri is 5 berods spalvu, tai pasakiskai dengiasi! wub.gif toks svytejimas svelnus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 02 balandžio 2010 - 07:50