Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai II

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 09, 21:55)
pavadinimas?
rašykit pavadinimus, negi taip sudėtinga  doh.gif

Nzn bigsmile.gif neraso ant dezutes.. doh.gif doh.gif bet specialiai pagooglinsiu jei jau taip reik Dior Bronze Sunshine Blush Spicy Desert
Atsakyti
user posted image
Max Factor MIRACLE TOUCH CREAMY BLUSH
Ar pas mus yra šie skaistalai?Ir gal kas yra naudoję,kaip dengiasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 26 gruodžio 2010 - 20:13
Kadangi beveik nenusimanau apie tokius dalykus, tai naudoju Avon spindesio suteikiancius rutuliukus kaip skaistalus, nes visam veidui jie man pasirode per roziniai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Balerina:) @ 2010 11 10, 11:53)
Gal kas parekomenduos gerus kreminius skaistaliukus?

Turiu Maybelline 'dream mousse' kreminius skaistalus, tai man jie labai patinka. thumbup.gif Pastaruoju metu tepu ne pirstais, o sepeteliu (paprastu skaistalu, o tiksliau pudros sepeteliu is CoastalScents) - labai graziai ir lengvia pasidengia. Jei padauginu, tai ant virsaus dar Maybelline 'dream mousse' maskuokliu perbraukiu (tuo paciu sepeteliu), tai vaizdas kaip is katalogo wub.gif Bandziau ir Make Up For Ever, bet sie nepatinka tuo, kad per daug issispaudzia vienu kartu.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fairynlovely @ 2010 11 14, 12:19)
Kadangi beveik nenusimanau apie tokius dalykus, tai naudoju Avon spindesio suteikiancius rutuliukus kaip skaistalus, nes visam veidui jie man pasirode per roziniai  ax.gif

Turiu juos. Jie ir yra skirti naudoti skruostam, jokiu būdu visam veidui. Man patinka, suteikia švelniai rožinę spalva su spindesiu.

Shopingai, kokia spalvytę naudoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 11 14, 18:38)
Shopingai, kokia spalvytę naudoji? g.gif

Turiu '20 peach satin' ir '25 rose petal', bet pirmieji labiau naudojami,nes tokie universalesni, svelnesni, labiau prie visko tinka.
Atsakyti
O as kazkaip jau metai laiko prisirisus prie Marimekko skaistalu thumbup.gif ... Pirkau ir Max Faktor, ir Bourjois, ir Izadora, nu bet nei vieni neuzkabino taip kaip sie Marimekko rolleyes.gif Nebrangus bet rezultatas toks kokio ir norisi man thumbup.gif flirt.gif

Dienos sviesoje rolleyes.gif

user posted image

Vakare prie lempos sviesos rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2010 11 27, 00:45)
O as kazkaip jau metai laiko prisirisus prie Marimekko skaistalu thumbup.gif ... Pirkau ir Max Faktor, ir Bourjois, ir Izadora, nu bet nei vieni neuzkabino taip kaip sie Marimekko rolleyes.gif Nebrangus bet rezultatas toks kokio ir norisi man thumbup.gif  flirt.gif

Negirdeta firma visai. Kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(diesel_ @ 2010 11 27, 01:56)
Negirdeta firma visai. Kur perkate?

user posted image

Taigi is AVON (aisku visos sakys, kad tuomet nieko gero lotuliukas.gif ), na bet sitas daikciukas superinis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2010 11 27, 00:45)
O as kazkaip jau metai laiko prisirisus prie Marimekko skaistalu thumbup.gif ...

As galvoju kad cia daugiau kaip highlighteris gal g.gif spalvos mazai matos.. smile.gif bet grazu.. man jie ir uz akies buvo uzkliuve bigsmile.gif
Atsakyti
Laukiu parkeliaujant dvieju Benefit skaistalu ir dar isigyjau TBS skaistalus warm sunset spalvyte, jei kam idomu atsiliepimai TBS temoj.. seip ziauriai faini.. wub.gif wub.gif labai patenkinta
user posted image
Atsakyti
Jau tikriausiai daugiau nei 5 m. nenaudojau jokiu skaistalu,bet kai isbandziau-IKOS,tai naudoju juos kiekviena diena,
Efektas superinis,toks kaip Guerlain meteoritu,issilaiko visa diena,naudojasi sakyciau net labai taupiai.
Kai pirkai EZ,konsultante juos pasiule ir parode kaip reikia pasidazyti.Gaunasi-toks naturalus veido svytejimas,visai neperkrautas veidas,uztenka vos vieno potepio-vos palieciu skruostus,nosies galiuka,smakra ir kakta....tikrai grazu
Rekomenduoju isbandyti....tiesa yra skaistalu kelios rusys-spalvu,tai ta spalva kur naudoju man pritaike konsultante
Atsakyti