Įkraunama...
Įkraunama...

Niufaudlendai

QUOTE(RMole @ 2009 11 17, 12:40)
as ir turiu nemazai sunu plauku tai kaip teiravaus sake reikia 6kg sunu plauku ir 2kg  avies vilnos tada tik gales suverpti man tai 8km iki verpyklos  sunu gal ir pritaupysiu tiek ,o is kur gauti vilnos avies  g.gif

O gal kartu metamės? Pasvėriau savo vilną, pasirodo tik 3 kg g.gif tai dar 4 metus reiktų taupyt,kol 6 kg pasiekčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
galime reikia irman pasverti bet as suzinosiu kiek gaunasi is to kiekio siulu ir duosiu zinot g.gif
Atsakyti
Su artejanciom sventem visus 4u.gif Tik kad sniego vis dar nera tai siek tiek liudna verysad.gif bet Kaunomieste jau eglutes iziebtos thumbup.gif
O as savo niufukus prie eglutes ir girliandu pafotkinau
user posted image
user posted image

O jau labai greitai mano veislyno svetaine trasformuosis i super svetaine, su reitingavimu, judanciom nuotraukom ir ant ekranokrentanciu sniegu. Tad vis uzeikite i www.collies.lt ir gal jau savaitgali cia isvysite nauja svetaine. O sveciu knygoje Jus visada laukiami smile.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2009 12 10, 13:50)
Kokie niufai .. bigsmile.gif  wub.gif
ar jei rezervuoti?  ax.gif

O taip jau rezervuoti smile.gif
Atsakyti
Kita vada planuojame 2010 metu rudeni, bet gal ir si pavasari dar turesim niufuku, nes kergsis musu tituluotas rudasis patinelis Baltijos cempionas Siriuss vom Elsterufer, tai zadam ir nuo jo niufuku tureti.
Zodziu butu geriausia jei is ankto man koki laiskuti parasytumet jog noretumet niufuko butent is musu veislyno, tada as jus informuociau kada sulauksime niufuku. Jau 2 zmones lauks rudenio vados suniuku nuo musu grazuoles Fantutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livana @ 2010 01 05, 10:02)
Kita vada planuojame 2010 metu rudeni, bet gal ir si pavasari dar turesim niufuku, nes kergsis musu tituluotas rudasis patinelis  Baltijos cempionas Siriuss vom Elsterufer, tai zadam ir nuo jo niufuku tureti.
Zodziu butu geriausia jei is ankto man koki laiskuti parasytumet jog noretumet niufuko butent is musu veislyno, tada as jus informuociau kada sulauksime niufuku. Jau 2 zmones lauks rudenio vados suniuku nuo musu grazuoles Fantutes smile.gif

Paklausa nemaža smile.gif O Fanta kiek mačiau žaviausia niufuandleno panelė pa sjus bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif na man ji is viso pati graziausia niufe pasaulyje smile.gif))))))) bet as labai neobjektyvi smile.gif))))))) nes ji mano meile. O ir grozis cia neesme ji tokia gerasirdeir tokia protinga jog nei vienas suo jai neprilygsta smile.gif Tai nuostabaus charakterio, pati nuosirdziausia meskute smile.gif
Aciu kad ja pagyrete, net ir pati jauciuosi tarsi buciau pagirta smile.gif)))) juk tai mano MESKUTE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Livana @ 2010 01 12, 19:27)
Aciu smile.gif na man ji is viso pati graziausia niufe pasaulyje smile.gif))))))) bet as labai neobjektyvi smile.gif))))))) nes ji mano meile. O ir grozis cia neesme ji tokia gerasirdeir tokia protinga jog nei vienas suo jai neprilygsta smile.gif Tai nuostabaus charakterio, pati nuosirdziausia meskute smile.gif
Aciu kad ja pagyrete, net ir pati jauciuosi tarsi buciau pagirta smile.gif)))) juk tai mano MESKUTE smile.gif

O kiek vadų ji turėjus? bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas turi tikslią sausio mėnesio šunų parodos programą? Kada tiksliai vyksta paroda?
Atsakyti
Sveikos niufuku gerbejos 4u.gif , prasausi ir as priimama i jusu buri, nes pagaliau isigijome savo svajoniu suniuka thumbup.gif , dabar jam trys menesiukai, bet gal galetumet duoti patarimu, kaip atpratinti ji kandziotis g.gif , siaip labai protingas ir geras suniukas, bet jis savo ta dziaugsma isreiksia kramtydamasis. Turim vaikuti ir jau kelinta karta skaudziai ikanda todel pradedu nerimauti unsure.gif , kanda nei is sio nei is to, suprantama, kad dar mazas, bet vistik noretusi teisingai isauketi kartu netraumuojant suniuko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ariadnė @ 2010 01 23, 11:04)
Sveikos niufuku gerbejos  4u.gif , prasausi ir as priimama i jusu buri, nes pagaliau isigijome savo svajoniu suniuka  thumbup.gif , dabar jam trys menesiukai, bet gal galetumet duoti patarimu, kaip atpratinti ji kandziotis  g.gif , siaip labai protingas ir geras suniukas, bet jis savo ta dziaugsma isreiksia kramtydamasis. Turim vaikuti ir jau kelinta karta skaudziai ikanda todel pradedu nerimauti unsure.gif , kanda nei is sio nei is to, suprantama, kad dar mazas, bet vistik noretusi teisingai isauketi kartu netraumuojant suniuko.  blush2.gif

Sveikinu,gal parodysit foto? 4u.gif
man asmeniškai padeda vypimas kai kanda.. mirksiukas.gif
Praždioj maži jie tikrai gan kandžiojas.
Atsakyti
QUOTE(Maištautoja @ 2010 01 23, 20:41)
Sveikinu,gal parodysit foto?  4u.gif
man asmeniškai padeda vypimas kai kanda.. mirksiukas.gif
Praždioj maži jie tikrai gan kandžiojas.

Dėkui 4u.gif , vyjimas kažkaip jam kaip žaidimas atrodo, tada dar labaiu pradeda įsijausti į puoliko vaidmenį biggrin.gif . Paskaičiau dresūros temoje ir dabar bandau paguldyti ant nugaros kol nurimsta ax.gif lyg truputelį padeda.
Nuotraukėlę pabandysiu įkelti ir pasirodyti blush2.gif
Atsakyti