na man cia toks klausimas iskilo: kuo siariate savo niufukus? nes mano dar tik 2 menesiai seriu acanos junior puppy bet sake reikes acanos large breed puppy po poros menesiu, ar jus serete large breed skirtu maistu? labai domina kuo maitinate savo meskinus
O koks tikslas šerti junior puppy maistu?
Kodėl iškart nešeriat large breed puppy?
Juk jis būtent ir yra didelių veislių mažiems šuniukams skirtas.
Kodėl iškart nešeriat large breed puppy?

na man taip vaistinej veterinarijos sake kad db iki kol sukaks 4-5 menesiai sert junior puppy p po to tik large breed todel ir klausiu pas jus.
jauciu kaip ir sakai pradesiu iskart large breed
QUOTE(vikaPika @ 2008 01 04, 01:26)
na man taip vaistinej veterinarijos sake kad db iki kol sukaks 4-5 menesiai sert junior puppy p po to tik large breed todel ir klausiu pas jus.
nuo pat pradziu seriam tik large breed edalu. tokiame maiste yra visi butini vitaminai ir mineralai auganciam niufukui. junior puppy seriama tik kaip papildomas maistas prie motinos pieno,kai suniukai jau sugeba sukramtyti,taip pat ir mazu veisliu suniukus
labukas visoms
turiu toki keista klausimeli, mano niufukei į men. siaip viskas lyg ir gerai isskyrus uzpakaly....nu man jis daug aukstesnis atrodo nei turetu but...masatu kas galetu but ir kodel taip yra? nu kaip eina tai is nugaros atrodo kaip mkarve, kartu auginam ir vilksunyte irgi į men tai jos abi fiziskai labai aktyvios, ir padugsta ir su kamuoliuku zaidziam iki nusizaidimo galvoju gal del fizinio kruvio? nu bet per prievarta niekas jos nevaiko, kieme paleidziam padukt...gal isaugs?
Papildyta:
ir dar norejau paklaust ar yra serenciu savo niufaundlendus RAW?
turiu toki keista klausimeli, mano niufukei į men. siaip viskas lyg ir gerai isskyrus uzpakaly....nu man jis daug aukstesnis atrodo nei turetu but...masatu kas galetu but ir kodel taip yra? nu kaip eina tai is nugaros atrodo kaip mkarve, kartu auginam ir vilksunyte irgi į men tai jos abi fiziskai labai aktyvios, ir padugsta ir su kamuoliuku zaidziam iki nusizaidimo galvoju gal del fizinio kruvio? nu bet per prievarta niekas jos nevaiko, kieme paleidziam padukt...gal isaugs?
Papildyta:
At 1 month..5kg
at 2 months ..10kg
at 3 months..18kg
at 4 months ..29kg
at 5 months..35kg
at 6 months ..40kg
at 7 months ..45kg
at 8 months ..49 kg
at 9 months ..50kg
at 10 months.. 52kg
at 11 months ..53kg
at 12 months ..54kg
Cia + - svorio lentele,svarbiausia,kad suo po mazu priaugtu svorio.Nesistenkite nupeneti suniuko,gigantiski sunys auga ir stambeja iki 2-u metu.
at 2 months ..10kg
at 3 months..18kg
at 4 months ..29kg
at 5 months..35kg
at 6 months ..40kg
at 7 months ..45kg
at 8 months ..49 kg
at 9 months ..50kg
at 10 months.. 52kg
at 11 months ..53kg
at 12 months ..54kg
Cia + - svorio lentele,svarbiausia,kad suo po mazu priaugtu svorio.Nesistenkite nupeneti suniuko,gigantiski sunys auga ir stambeja iki 2-u metu.
aciu labai nuraminot, siap suniuko tikrai neperseriu ir atitinkam svorio reikalavimus (:
QUOTE(dawny @ 2008 03 30, 21:03)
gigantiski sunys auga ir stambeja iki 2-u metu.
man tai atrodo,kad ne

QUOTE(vikaPika @ 2008 03 30, 14:02)
Papildyta:
manau,kad RAW butu sunku niufa sert,nebent turit daug laiko daznai i turgu begiot,arba turit galimybe atskira saldytuva pirkt

QUOTE(simyte @ 2008 04 02, 16:20)
man tai atrodo,kad ne
mano niufas,kaip ir dauguma ju, dar ir dabar stambėja ir stambės dar,nors jam jau 3 metai. be to,su kekvienu kergimu patinas siek tiek pastambeja 

Tai šitaip mąstant, patys stambiausi turėtų būti berniukai onanistai....
QUOTE(simyte @ 2008 04 02, 14:20)
man tai atrodo,kad ne
mano niufas,kaip ir dauguma ju, dar ir dabar stambėja ir stambės dar,nors jam jau 3 metai. be to,su kekvienu kergimu patinas siek tiek pastambeja 

Gal auginasi virssvori

Sveiki, Niufu mylėtojai
Gal galit pasidalinti įspūdžiais ir patyrimais, auginant šiuos šunis? Labai seniai galvojam, kad norim auginti būtent tokį šunį. Man norisi, kad šuo būtų tikras draugas
juk jie tokie ir yra?
Tačiau viena mintis mane neramina, ar užteks jam vietos standartiniame dviejų kambarių bute? Ar ištvermingi jie kelionėse(šiaip renkamės aktyvų sportą...dviračiai, kalnai)? Kokio fizinio krūvio jiems reikia? Ir kaip jie elgiasi su mažyliais? Ar nebus problemų, kai šeimoje atsiras leliukas?
Gal galit pasidalinti įspūdžiais ir patyrimais, auginant šiuos šunis? Labai seniai galvojam, kad norim auginti būtent tokį šunį. Man norisi, kad šuo būtų tikras draugas