Įkraunama...
Įkraunama...

Oi koks nepaklusnus vaikas

Sveikos mamytes. Gal turit kokius patarimus, kaip auklet vaika? Mano berniukas toks nepaklusnus doh.gif
Atsakyti
mano tokiapati... smile.gif
Atsakyti
As nusipirkau keleta knygu,ten aprasoma kaip bendrauti su neklusniais vaikais.Suveikia kai bandau taip bendrauti kaip ten aprasyta.
Rekimas ir priekaistai nepadeda,pabandykite vietoj klausimo "Ir vel prisidirbai?" pasakyti paprastai,ramiai "sumusai drauga".Pamatysite,vaikas pats pasipasakos kodel tai ivyko.Klausimai turi buti negatyvus.
Tai padeda mano paauglei,mazylis ramus vaikas smile.gif .
Atsakyti
Maniskis taip pat labai nepaklusnus doh.gif ,manes jis visiskai nebijo,tik tevelio prisibijo,tai jeigu neklauso tevelis imasi priemoniu, lupt nelupam, bet bausmiu turi ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
maniskiui tuoj bus 4metai. Su "oziais" labai sunku kovoti. Bandem uz gerus darbus deti +,o uz blogus -. Tai kas darydavosi,kai padedavau - !!!????,iskarto isterija. Tai jau nebededam nei pliusu, nei minusu. Manes(mamos) visai neklauso,as jam viena sakau,o jis apie kitka kalba. Dar tevelio prisibijo. Kai isterikuoja bandau nekreipti demesio,skaiciuoju iki 10,tai siek tiek padeda...
Atsakyti
ir mano vyriukas tikras oziukas doh.gif kartais labai sunku susitarti doh.gif o bausmes tokios, jeigu bando del kokio dalyko rodyti ozius, tuomet draudziu pvz. siandien ziureti tv; kadangi siandien buvai negeras berniukas- saldainiuku nebus. Aisku kol prieiname iki bausmiu pries tai ilgai ir issamiai bandau isaiskinti kad taip daryti negrazu, negalima ir t.t., tai kartais per mano gera sirdi jis pasiklauso apsisuka ir nueina doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilyytee @ 2009 05 29, 10:00)
Maniskis taip pat labai nepaklusnus doh.gif ,manes jis visiskai nebijo,tik tevelio prisibijo,tai jeigu neklauso tevelis imasi priemoniu, lupt nelupam, bet bausmiu turi ax.gif

Pas mus blogiausia tai, kad tetis nelabai linkes bausti vaika, jis moka su juo tik geruoju, tai nera blogai, bet kartais ir is jo norisi kokio griezto zodzio. Tai tenka man gerkle palesti, o tai nelabai padeda, vistiek neklauo schmoll.gif
Atsakyti
Mano didute irgi neklauzada, kaprizinga, reksne ir isterike....kaip kiti sako blogai isaukleta g.gif bet taip yra, nors viduje yra labai jautri, giliai mastanti...tai nezinau ar cia mano auklejimo pasekmes ar per didelis islepinimas ar toks budas, ar padidejes nervingumas... noreciau zinot blink.gif
Atsakyti
Pastebejau, kad maniskis tampa nepaklusnus, kai negauna pakankamai demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Tai teisybe del to demesio ir nepaklusnumo.... g.gif
Bet reikia ir paciai rast ka veikt arba mamai padet, o ir kazka veikiantis visada galima kalbetis, o tai yra puikus bendravimas ir demesys... bet deja mazoji ne visada nori kalbet
Atsakyti
vaika bandete leisti kur nors sportuoti, nepaklusnumo gaidos ten dazniausiai isnyksta
Atsakyti
doh.gif su mano irgi tokios pacios bedos doh.gif manes visiskai neklauso, o jei sveciuose ar ar siaip kokioj istaigoj, atsiranda jam dideli oziukai ir isterijos, jei bandau raminti, jis pradeda rekti isterikuoti, ji nekarta gedino zmones: o jis rekia jiems jus negeri doh.gif kosmaras, man buna su juo, nei piktuoju nei graziuoju nesusitariu as su juo, sakau jei busi negeras negausi:saldainiu, ar kas jam patinka, jis iskart i asaras ir :as busiu geras! ir kaip uzsivedes vis kartoja ta pati doh.gif
Atsakyti