Įkraunama...
Įkraunama...

Oi koks nepaklusnus vaikas

na mano irgi neklauso,bet stengiauosi ramiai su juo susikalbeti pvz jei metu zaisliukus sakau,zaisliukais verks ir iseis pas vaikucius kurie juos myles,rupinsies,saugos,zais graziai arba kita karta sakau,kad atiduosiu vaikiuciams kurie jais rupinsies ir pas mane kol kas tai veikia,kazkaip del to,kad ismesiu nebandziau....jei musasi,tiesiog po to sakau mamyte uzpyko ir dabar nekalbes su tavim na tiesiog kelias minutes neskiriu laiko,tai jis pats po to ateina ir sako daugiau taip nedarysiu...
mano nuomone,kad musimais ir rekimais nelabai ka pasieksi tik vaika labiau isgasdinsi,baikstus pasidarys,nebebendraus,pats po kurio laiko skriaus mazesnius uz save,bet cia tik mano nuomone,kiekvieni tevai aukleja vaikus pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 08 16, 12:12)
isskiria mus...o labiausia siutina aplinkiniu replikos,kad reiktu gerai su dirzu nuvanot,tada klausyt pradetu,kai pasakau,kad savo vaiku tokiu budu neauklesiu,atsako ,tai ko tada tikiesi ? blink.gif

siutina tokios replikos unsure.gif ir as daznai tokiu susilaukiu..
kol mes namie susitarem ir rodos susisnekam,na bet sveciuose..baisumelis kas darosi..
Atsakyti
manau kiekvienas vaikas,daugmaž yra nepaklusnus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DeilijoSa @ 2009 08 19, 17:57)
as irgi bandziau,atsakymas buvo mesk nesk  blink.gif

ir pirmyn. o kai pageidaus naujo - atsakyk "nenoriu kad vėl reiktų mesti". maniškė sureagavo. supykusi metė savo telefoną kaime į šiukšlių dėžę, o ten šiukšlės pečiuje kurenamos. naują gavo po trijų mėnesių, o iki tol paaiškindavau, kad jei nevertina, mėto, tai ir nepirksiu. o juk buvo mėgstamiausias žaislas doh.gif . Dabar supykusi jau bent kiek pagalvoja, ką daro.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 09 17, 12:08)
ir pirmyn. o kai pageidaus naujo - atsakyk "nenoriu kad vėl reiktų mesti". maniškė sureagavo. supykusi metė savo telefoną kaime į šiukšlių dėžę, o ten šiukšlės pečiuje kurenamos. naują gavo po trijų mėnesių, o iki tol paaiškindavau, kad jei nevertina, mėto, tai ir nepirksiu. o juk buvo mėgstamiausias žaislas doh.gif . Dabar supykusi jau bent kiek pagalvoja, ką daro.

doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
SVEIKI, 4u.gif

Vilniuje, ketvirtadieniais, po darbo, Liauksmino g. 3

organizuojami grupiniai tėvų užsiėmimai

AUGINKIME LAIMINGUS VAIKUS 4u.gif

Vieno užsiėmimo trukmė: 1,5 val.
Numatytas 10 užsiėmimų ciklas, kuris baigsis prieš kalėdas.

Kiekvieno užsiėmimo metu bus aptariamios šios temos: besąlyginė meilė, dėmesio, artumo poreikio patenkinimas, brolių - seserų santykiai, tėvų - vaikų santykiai, reikalavimai vaikams ir kitos aktualios grupės dalyviams temos.

Rudeninėje grupėje dar yra 4 laisvos vietos.

Jei yra poreikis dieninei grupei, kai mamytė nedirba dar, taip pat rašykite smile.gif

Susidomėję gausite tikslią info:

psichologe.ramuneETAgmail.com

Iš arčiau su manimi, užsiėmimų vadove, galite susipažinti:

http://vaikopasaulis.blogas.lt

Esu 2 metukų Augustino mama, savo auklėjimo koncepcija pati sau įrodžiau, kad vaikai, gyvenimas su jais ir apskritai - MAMYSTĖ - yra nuostabu. Psichologės profesija padeda įgyvendinti daug gražių tikslų ir šviesti žmones.

Nuoširdžiai,
Ramunė

Atsakyti
sveikos o jus su neklauzadom kovokit taip ne tik kad zadekit kad neduosit saldainiu bet ir neduokit tik paaiskinkit kad saldainiu nebus todel kad buvai negeras mano mazajam veikia tik pradzei labai sunku negalima nusileisti jokiem oziam doh.gif
Atsakyti
o gal sitie uzsiemiai ir kaune kur nors vyksta? rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukryte yra isvis nesuvaldoma, niekuom tu jau neprigrasinsi, ji nieko nebijo, sakai, kad negaus saldainiu , ji sako - ir nereikia ir toliau daro savo. Svarbiausia kad ir darzely tokia pati doh.gif
Tai va laukiam kol surimtes kaikui begant, bet kantrybes tai jau ner schmoll.gif
Atsakyti
kantrybes tai tikrai reikia ,buna ir pas mus dieneliu lyg tycia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lenusia @ 2009 09 25, 17:24)
mano dukryte yra isvis nesuvaldoma, niekuom tu jau neprigrasinsi, ji nieko nebijo, sakai, kad negaus saldainiu , ji sako - ir nereikia ir toliau daro savo. Svarbiausia kad ir darzely tokia pati doh.gif
Tai va laukiam kol surimtes kaikui begant, bet kantrybes tai jau ner schmoll.gif

na mano vaikinukas paklusnumu tai irgi nepasizymi, ir del nieko nebijojimo lygiai toks pat doh.gif , tik tiek kad niekur mieste ar parduotuveje giedos nedaro mirksiukas.gif , bet namie atsiima uz visa gera elgesi mieste doh.gif , maniskis labai nesauga zaislu, masinos pas ji aplamai visada tik avarijas daro doh.gif g.gif , kaip tik nebandziau aiskintinti, kad negrazu, kad skauda masinom, kad gerems vaikams atiduosiu doh.gif , tuo tarpu biski aprimsta ir vel tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
ziuriu ne pas mane vaikas yra kartais isvis nevaldomas blink.gif paskutiniu metu is vis siaubas kazkoks.....ka bepasakyciau,viska rezia butinai atvirksciai doh.gif kalbeti ramiai ir nebemoku ir nebeturiu kantrybes doh.gif tikrai kartais buna taip sunku,kad nors verk doh.gif nebezinau nei kaip besisemti tos kantrybes doh.gif jau nuo pacio ryto atsikelia su savo oziais ir reikalais doh.gif o dar net nera keturiu! 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina :): 06 spalio 2009 - 20:11