Įkraunama...
Įkraunama...

ARTEGO priemonės plaukams

Susižinojau apie šį gamintoją ir kas šiom priemonėm prekiuja ir žadu įsigyti, gal atsiras žinančių kas tai per priemonės smile.gif norėtusi daugiau informacijos apie tai smile.gif

Radau informacijos tik čia ir tai berods italų kalba doh.gif ARTEGO
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rituxx: 27 gegužės 2009 - 10:26
Na va unsure.gif taip ir neatsirado čia naudojančių šias priemones unsure.gif Vis dar laukiu atsiliepimų rolleyes.gif
Atsakyti
Nusipirkau šian įvairių priemonių dabar bandysiu smile.gif kiek kirpykloje naudojo šias priemones tai labai patiko, tikiuosi vertos priemonės tų pinigų rolleyes.gif
Atsakyti
Niekas taip ir nenaudoja šių priemonių unsure.gif neturiu su kuom apie tai pabendrauti verysad.gif išbandžiau šampūną, balzamą pažeistiems , dažytiems plaukams aliejuką ir priemonę suteikiančią garbanotiems plaukams šlapią efektą , galiu pasakyti kad šios priemonės iš tikrųjų neblogos .Neturiu labai daug su kuom palyginti bet naudojau Matrix tai gal šiek tiek gerenis efektas plaukams naudojant Artego smile.gif

lauksiu daugiau naudojančių Artego rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu plauku tiesinimo kremuka. Man asmeniskai laaaaabai patinka, tikrai gerai tiesina, skaniai kvepia wub.gif ..... Plaukus dazau sios firmos dazais, esu taip pat patenkinta smile.gif zadu pirkti sampuna ir kondicionieriu biggrin.gif . Girdejau, kad yra labai gera atstatanti plauko struktura kauke thumbup.gif
Atsakyti
Man kirpykloje taip pat labai isgyre "ARTEGO" priemones,bet tik va norisi kazkaip visai pasaliniu zmoniu nuomones isgirsti apie tai mirksiukas.gif .Tai kaip tenai yra? ax.gif g.gif
Tiesa,dar norejau paklausti,Rituxx,o kokia kainyte jus pirkote,ar zinote kur galima nusipirkti siu priemoniu? ax.gif Man siulo drekinanti sampuna uz 23Lt. ir balzama kazkur panasiai.Butu idomu suzinoti kokios kainytes kitur smile.gif Kiek zinau,viename salone sios priemones gerokai brangesnes rolleyes.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykliuke: 15 rugsėjo 2009 - 10:07
QUOTE(Rykliuke @ 2009 09 15, 10:51)
Man kirpykloje taip pat labai isgyre "ARTEGO" priemones,bet tik va norisi kazkaip visai pasaliniu zmoniu nuomones isgirsti apie tai  mirksiukas.gif .Tai kaip tenai yra?  ax.gif  g.gif
Tiesa,dar norejau paklausti,Rituxx,o kokia kainyte jus pirkote,ar zinote kur galima nusipirkti siu priemoniu? ax.gif Man siulo drekinanti sampuna uz 23Lt. ir balzama kazkur panasiai.Butu idomu suzinoti kokios kainytes kitur  smile.gif Kiek zinau,viename salone sios priemones gerokai brangesnes  rolleyes.gif .

kadangi aš toje kirpykloje ir kerpuosi ir dažausi tai toms priemonėms man suteikė nuolaidėlę rolleyes.gif aš pirkausi nes kirpėjas patarė pažeistiems plaukams šampūną, balzamą, aliejuką būtent tiesinimui naudoti ir šlapio efekto skystą žėlės tipo priemonę garbanotiems plaukams, tai visos priemonės labai geros o už šias 4 priemones sumokėjau 120lt. tiksliai nepamenu kas kiek kainavo rolleyes.gif jei tik priemones pirksit tai manau bus šiek tiek brangiau o ir geriau pasiskambinti ar turi kirpykloje jų 4u.gif jei reiks atsiūsiu tel nr. kirpėjo, kuris šią produkciją naudoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 09 15, 15:48)
kadangi aš toje kirpykloje ir kerpuosi ir dažausi tai toms priemonėms man suteikė nuolaidėlę  rolleyes.gif aš pirkausi nes kirpėjas patarė pažeistiems plaukams šampūną, balzamą, aliejuką būtent tiesinimui naudoti ir šlapio efekto skystą žėlės tipo priemonę garbanotiems plaukams, tai visos priemonės labai geros o už šias 4 priemones sumokėjau 120lt. tiksliai nepamenu kas kiek kainavo  rolleyes.gif jei tik priemones pirksit tai manau bus šiek tiek brangiau o ir geriau pasiskambinti ar turi kirpykloje jų  4u.gif jei reiks atsiūsiu tel nr. kirpėjo, kuris šią produkciją naudoja  4u.gif

O tai kokie tavo, Rituxx ,asmeniniai atsiliepimai apie turimas priemones? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 09 15, 20:00)
O tai kokie tavo, Rituxx ,asmeniniai atsiliepimai apie turimas priemones? smile.gif

man šios priemonės patinka, kol matysiu kad mano plaukams jos padeda tol užsisakinėsiu, kiek išbandžiau visokių priemonių tai šios kol kas gal geriausios dar kai kas patinka iš "matrix", būtent plaukų tiesinimui skirtos priemonės.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2009 09 16, 08:25)
man šios priemonės patinka, kol matysiu kad mano plaukams jos padeda tol užsisakinėsiu, kiek išbandžiau visokių priemonių tai šios kol kas gal geriausios dar kai kas patinka iš "matrix", būtent plaukų tiesinimui skirtos priemonės.

Aisku.Na ,pabandysiu ir as nusipirkti drekinanti sampuna ir balzama.Siaip tai paskutiniu metu naudojau "LAKME" sampuna ir balzama sausiems plaukams.Labai patiko!!! Nors mano plaukai nera is sausuju,bet tiko.Tai butent ir masciau ar pabandyti "ARTEGO" ,ar apsistoti ties "LAKME" .Butu gerai kur pigiau rasti "LAKME" ,bet kol kas kazkaip nesiseka. rolleyes.gif Ar nelabai kas naudoja,ar nezinau kas cia yra.Nes perkant vaistineje sampuna su balzamu,jau susidaro beveik 100Lt.Sakyciau visai nemazai,nors aisku buna ir brangiau. Bet as sunaudoju juos kazkur per 2men.,nors mano plaukai ilgi.Tai stai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykliuke @ 2009 09 16, 12:30)
Aisku.Na ,pabandysiu ir as nusipirkti drekinanti sampuna ir balzama.Siaip tai paskutiniu metu naudojau "LAKME" sampuna ir balzama sausiems plaukams.Labai patiko!!! Nors mano plaukai nera is sausuju,bet tiko.Tai butent ir masciau ar pabandyti "ARTEGO" ,ar apsistoti ties "LAKME" .Butu gerai kur pigiau rasti "LAKME" ,bet kol kas kazkaip nesiseka. rolleyes.gif  Ar nelabai kas naudoja,ar nezinau kas cia yra.Nes perkant vaistineje sampuna su balzamu,jau susidaro beveik 100Lt.Sakyciau visai nemazai,nors aisku buna ir brangiau. Bet as sunaudoju juos kazkur per 2men.,nors mano plaukai ilgi.Tai stai. ax.gif

Kaina panašiai kaip Artego tik užsisakyt manau verta bent matysi povekį smile.gif
Atsakyti
pabandžiau Artego - Extracto Classic aliejuką ir mega_shok.gif
nerealiai geras. bet manmo kirpeja man neparduoda daugiau tik 2 kapsules per men., nes bijo, kad nepiktnaudžiau cool.gif
efektas stulbinantis, įdomu, kaip šampūnas ir kt priemonės
Atsakyti