Įkraunama...
Įkraunama...

ARTEGO priemonės plaukams

QUOTE(Jazira @ 2009 10 07, 21:33)
pabandžiau Artego - Extracto Classic aliejuką ir mega_shok.gif
nerealiai geras. bet manmo kirpeja man neparduoda daugiau tik 2 kapsules per men., nes bijo, kad nepiktnaudžiau  cool.gif
efektas stulbinantis, įdomu, kaip šampūnas ir kt priemonės

papasakokit,koks tas stulbinantis efektas? smile.gif o jos brangios?
Atsakyti
Nusipirkau ir as sios firmos sampuna ir geli nuo plauku slinkimo. Rytoj reikes isbandyti.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas bandet sios firmos sausiems ir lb pazeistiems plaukams priemones smile.gif
Labai domina smile.gif
Atsakyti
Turiu sampuna dazytiems plaukams, bet man ispudzio nepaliko... Is litro like puse, jei ka domina ir noretu pabandyt, pigiai atiduociau mirksiukas.gif
Atsakyti
ad dazau su artego dazais.superiniai dazai uz prieinama kaina.zinau kur ju gauti
Atsakyti
Išbandžiau šiandien šampūną išsaugantį plaukų spalvą. Kas patiko, tai, kad dieviškai kvepia ir jis toks natūralus, kaip medaus spalva ir konsistencija. Gerai putoja, nes matyt koncentruotas.
Dar pirkti ketinu serumą plaukų galiukams.

Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2009 10 07, 21:33)
pabandžiau Artego - Extracto Classic aliejuką ir mega_shok.gif
nerealiai geras. bet manmo kirpeja man neparduoda daugiau tik 2 kapsules per men., nes bijo, kad nepiktnaudžiau  cool.gif
efektas stulbinantis, įdomu, kaip šampūnas ir kt priemonės

drinks_cheers.gif thumbup.gif nerealus daikciukas!!!
Atsakyti
O gal kuri naudojate Color shine kauke is ARTEGO? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
Mačiau yra akcija Ardego keratino procedūrai už 59 Lt, manau visai nebloga kaina wink.gif gal žinosite ar tas vadinamasis keratinas yra atstatomoji kaukė?
Atsakyti
As taip pat naudoju jau 2 metus sias priemones ir tikrai nesiskundziu,nesenai issigijau aliejuka su argano aliejum,pasakiskas dalykas balintiems plaukams.
Atsakyti