Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas

Mergaites, man dabar bestudijuojant savo naujas priemones kilo klausimas. Audinio klijai ir mediumas yra tas pats ar ne? g.gif Kaip supratau, tai mediuma reikia tepti ant virsaus paveikslelio, o tie klijai, kuriais ruosiausi klijuot, kaip supratau, tik motyvui priklijuot, bet ant virsaus negalima tept doh.gif Nors ir uzlygint ant ju reikia ir skalbt raso, kad galima po 72val. tai gal ir tinka jie tada g.gif

Labai buciau dekinga uz atsakyma, nes noriu dekoruot darbeli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 06 12, 19:48)
nzn ka jus esat nusipirkusi. va kaip tik paklausiau savojo. pvz pigmentai specializuoti kuriuos naudoja jie dazu tonavimui (ju net paprastai seniuose nenusipirksi ar dar kur nors. nera tu spec prekystaliuose. o tuos kuriuos mes perkam jie pritaikyti placiam vartojimui. kodel taip yra nzn, ar jie skiriasi, manau kokybe taip.) tai sake, kad  tas pigmentas nulasejes nedziusta. ta prasme kaip vanduo per laika gal isgaruotu, kaskoks plemas liktu.

tai net nzn  ax.gif

g.gif nu reiks išbandyt ir bus aišku, kas ten per pigmentas. Žiūrėsiu kas darosi nudažius unsure.gif

pepilota, kažkaip tau niekas neatsako verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2009 06 12, 23:55)
pepilota, kažkaip tau niekas neatsako  verysad.gif

Savaitgalis mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Nors ir savaitgaliausja visos, bet vistiek paklausiu, gal kas nors atsiras smile.gif

Dabar jau darau toki darbeli, kurio nesinori sugadint, tai kiekvienam zingsni klausineju blush2.gif

Darau dvikomponenti sendinima. Uztepiau pirma sluoksi. :

1. Kai kur gavosi praeiti dviem sluoksniais. Ar nieko blogo?
2. Ten kur statmenos sieneles, nubego lasai, tai lengvai juos patapsnojau. tai ar nieko blogo?

Man svarbiausia, kad darbelis tverkingas atrodytu, tai nenoriu, kad tie visi tepliojimai matytusi doh.gif

Labai busiu dekinga, jei kas nors atsiras, ir i pirma klausima taip pat, nes jau medziaginis gaubtas nudazytas ir isdziuves, jau reiketu pradet dekoruot, bet bijau sugadint, nes nesu tikra del kliju ir del slapio paveikslelio klijavimo g.gif g.gif

Gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Aciū mergaites, už patarimus 4u.gif (del didelių motyvų klijavimo) bet man vistiek mielesnis ryžinis popierius, nei serveteles. tongue.gif . su juo lengviau draugauti biggrin.gif
Atsakyti
ir dar blush2.gif

Jau matau kaip dziusta pirmas sluoksnis ir matau, kad ten, kur buvo nubegimai tai ir bus issdziuve tokiom kaip "bangelem". tai man plaut dabar ar uztepus antra sluoksi nieko nesimatys??? Patarkit is savo patirties rolleyes.gif

Is anksto dekoju uz visus atsakymus. Uzpuoliau cia as jus doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2009 06 13, 11:06)
1. Kai kur gavosi praeiti dviem sluoksniais. Ar nieko blogo?
2. Ten kur statmenos sieneles, nubego lasai, tai lengvai juos patapsnojau. tai ar nieko blogo?
Man svarbiausia, kad darbelis tverkingas atrodytu, tai nenoriu, kad tie visi tepliojimai matytusi doh.gif

Atsakysiu iš savo patirties- aš visada visus bandymus atlieku ant paprasčiausios faneros lakšto - kaip bus jei užtepsiu tą ir aną, kas bus jei nubėgs, kas bus jei perbrauksiu du kartus ir pan. Tai greičiausias ir aiškaiusias atsakymas į visus klausimus. mirksiukas.gif
O dėl praėjimo dviem sluoksniais ir patapšnojimų - jei dar nebuvo apdžiuvę, tai gal nieko blogo nenutiks, bet jeigu buvo pradėję džiūti, tada nieko gero...
Neaišku kokį dvikomponentį naudojai ir kurį sluoksnį braukei du kartus?
Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2009 06 13, 11:28)
Jau matau kaip dziusta pirmas sluoksnis ir matau, kad ten, kur buvo nubegimai tai ir bus issdziuve tokiom kaip "bangelem". tai man plaut dabar ar uztepus antra sluoksi nieko nesimatys???

Matysis. Kad nenubėginėtų reikia arba plonai tepti, arba vartyti, vartyti, vartyti...kol išdžius. 4u.gif
Atsakyti
o man atsirado toks klausimas:

gavau siuntinuka medinuku ir visu dezuciu viduij tiek daug kliju privaryta doh.gif , grinai per siules kur viena su kita plokstuma sueina. bandziau su svitriniu praeiti papjaustineti... ir nieko nesigauna. nu man taip gadina visa vaizda. is isorres darbelis graziai padekupazintas, bet tas vidus tai nors zliumbk atsisedus. nu matosi tie klijai .

kaip sprendziat toki dalyka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 13 birželio 2009 - 11:09
QUOTE(.Vėja. @ 2009 06 13, 12:38)
1.Neaišku kokį dvikomponentį naudojai ir kurį sluoksnį braukei du kartus?
Papildyta:

2.Matysis. Kad nenubėginėtų reikia arba plonai tepti, arba vartyti, vartyti, vartyti...kol išdžius. 4u.gif

1. Aplicraft. Pirma sluoksni

2. Susinervijau doh.gif Reikes viska plaut doh.gif Ir vel is naujo dazyt verysad.gif Svarbiausia, kad pavyktu saugiai nuplaut, nes ten lempos stovas, nai laidas iseina vienoj vietoj. Vienzo, dar man mokytis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
isklijuok vidu filcu...arba kazkuo kas uzdengtu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 06 13, 12:31)
isklijuok vidu filcu...arba kazkuo kas uzdengtu mirksiukas.gif

sita varijanta zinau apie filca, bet galvoju gal kas nors pametes koki idomesni sprendimo buda ar ideja blush2.gif .

o kuom dar klijuojat apart filco ir ranku darbo popierium(siam reikalui dar nepribrendau isbandyt tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 13 birželio 2009 - 11:38
gali beicuoti aisku jei nori ir ties tom visom linijom deti sukta juostele, visai neblogai atrodo:)
arba jei nori, kad matytusi medis, gali ne beicuoti, o lakuoti issimetus siek tiek dazu.neisivaizduoju kiek tie klijai matosi ten, bet gal maskuotu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 13 birželio 2009 - 12:04
va butent mane ir domina tie kiti budai nes nevisom dezikem tinka tas filcas. na kaskaip man nesiderina arbatine +vidus su filcu ax.gif .

bandziau dazyt ale vistiek jie ziauriai krenta i akis. as dar tokia minti sugalvojau gal pabandyt kaska su trukturine pasta, arba su 3d pasta decominos kokia teksturike isgauti g.gif . nes tik virsutinio dangtelio vidus baisus.

Atsakyti