Įkraunama...
Įkraunama...

Mėnesinės žindymo metu ir po jo

Maitinu 10 mėn kūdikį pagal poreikį (dažnai). Po gimdymo susirgau mėnesinėmis po 8 mėn, dabar jau 2 mėn nesusergu. Noriu paklausti, per kiek laiko turėtų susireguliuoti ciklas?
Beje, nėštumo testas neigiamas smile.gif.
Atsakyti
Ciklas gali būti nereguliarus tol,kol maitinsite krūtimi.
Atsakyti
Laba diena,
turiu tokią problemėlę. Maitinau vaikutį 2 metus. Pabaigus maitinti 3 mėn. laukiau mėnesinių. Jos buvo 7 dienų, pakankamai gausios ir neskausmingos. Antros mėnesinės prasidėjo po pusantro mėnesio. Buvo 6 dienų ir labai gausios. Po jų, praėjus 20 dienų, 5 dienas atsirado "patepliojimas", kurio negali vadinti mėnesinėmis. Dabar vėl praėjo 20 dienų, bet jokių mėnesinių pažymių nėra. Nėštumo testas neigiamas. Kai pirmą kartą pastoju, vieną mėnesį dar buvo gausios mėnesinės, ir po to panašus "patepliojimas" kaip dabar. Ar gali meluoti nėštumo testas? O gal tai gali būti ko nors rimtesnio pradžia? Iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Papraistai nėštumo testai "nemeluoja", bet kad Jums būtų ramiau, pakartokite su kitos firmos testu. Jei nėštumo tikrai nėra, nesijaudinkite -šie svyravimai gali būti susiję su pilnai neatsistačiusia hormonine pusiausvyra.
Atsakyti
Sūnų maitinau 9,5mėn.Nutraukus maitinimą prasidėjo mėnesinės.Jos truko 6dienas ir buvo labai gausios.Po 28 dienų sulaukiau kitų mėnesinių,atrodo normalu.Vieną dieną pasirodė kraujas ,dvi dienas jo nebuvo,vėl pasirodė ,vėl dingo .Kaip vėl pasirodė, pirmas dvi dienas ,kraujavau negausiai.Pats kraujavimas buvo keistas ,išskyros buvo gana skaidrios ir labai tempė pilvo apačią,atrodė kad viskas lenda lauk.Viduryje sirgimo buvo labai gausios išskyros.Baigus sirgti, po savaitės, vėl pasirodė kraujingos išskyros.Šiuo metu esu su spirale.Gal tai dėl jos kaltės,tokios gausios mėnesinės?Mėnuo laiko ,kai intesyviai sportuoju,gal ir tai turi įtakos?
Atsakyti
Grečiausiai įtakos turi intrauterininė spiralė. Jei ir toliau kraujuosite labai gausiai, teks rinktis kitą kontracepcijos metodą.
Atsakyti
Laba diena. turiu maza klausimeli... nustojus maitinti vaika, 'susirgau" - viskas tvarkingai, 4 dienas, kaip ir anksciau... Praejus menesiui- nieko nesulaukiu. Jau baigia praeiti antras menuo- nieko nesulaukiu... Sakykite prasau, per kiek laiko turi viskas normalizuotis? Ar jau nebelaukti ir eiti pas ginekologe?
Dekui 4u.gif
Atsakyti
Vertėų apsilankyti pas ginekologą.
Atsakyti
Laba diena.
Dukrytei 1,4 m.Dar maitinu ir dieną,ir naktį.Mėnesinės dar neprasidėjo.Apsisaugoti nuo nepageidaujamo nėštumo naudoju "Patentex".Ar jau sunerimti,kodėl neprasideda mėnesinės,ar laukti kol nebemaitinsiu MP ir jos prasidės?Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Kol taip dažnai maitinate, mėnesinių dar gali ir nebūti, tačiau vertėtų pasirodyti ginekologui.
Atsakyti

Maitinau krūtimi savo sūnelį 10 mėn ir toliau maitinu. Ši mėnesį pirmą kartą 10 mėn po gimdymo atsirado mėnesinės. Man paaiškino (gydytoja), kad tai maitinimo pabaigos požymis. Ar iš tikro taip. Jei taip, tai per kiek laiko gali nutrukti pienas, nes tuomet turėčiau ruoštis ir vaiką tam ruošti.

Iš anksto dėkoju už konsultaciją

Mama Jolanta
Atsakyti
Ne, tai netiesa. Mėnesinių atsinaujinimas su maitinimo trukme nesusijęs.
Atsakyti