QUOTE(Nala24 @ 2012 06 19, 21:07)
O kas dar jus domina? As pvz,kai rinkausi,tai irgi zippy pardej ciupinejau,nu bet nelipo jis man,be to,nepatiko,kad lb aukstai lopsys,tai nelb patogu pvz prie vaiko prieiti sedint,na tarkim parke sedint,sunku manau pamaitinti,ar siaip pakalbinti,nes lb aukstai lopsys. Coletto zemiau,o siaip na sovriai ju panasus,bet va man pasirode,cia pardej kai ziurejau,kad zippy nera toks manevringas,nes as ziurejau ta diena kelis vezimukus,tai zippy maziausiai manevringas pasirode

o kai jau nusipirkom coletto (pirkau ji neciupinusi) tai nera isvis ko lygint
Na as pati pakankamai auksta, ir kad vezimas auksciau tai dar didesnis pliusas. O del pasivaiksciojimo parke ir kad nuo suoliuko vaika sunkiau pamaitint, tai nemanau kad didelis minusas

Na mane domina tai kad vezimukas butu nesunkus, manevringas, lopsys butu ne pats maziausias. aisku reikia ir vezimo tvirtumo, nes gyvenam pajuryje, tad miskai musu pagrindines pasivaiksciojimo vietos. Megstam keliauti, tuo atveju mum irgi jis turetu pasitarnauti..
Papildyta:
QUOTE(Huba Buba @ 2012 06 19, 22:12)
O mes visgi nusprendėm nepirkti šio vežimėlio. Šiandien jį čiupinėjom gyvai ir

. Nors buvom pasiruošę namo grįžt su vežimėliu.
Toks netvirtas, klibantis, nors naujas, ką tik išpakuotas. Tos visos plastmasės...

Taip netvirtai ir nekokybiškai man jis pasirodė pagamintas.
Lopšys klibėjo, vėžinant, atrodė, ratai tuoj nukris, o kai pardavėjas parodė sportinę dalį, tai tik susižvalgėm su vyru ir iškart nusprendėm, kad jis ne mums.
Pati vežimėlio idėja, dizainas tai tikrai super, bet kokybė tikrai ne.
Mano nuomone, geriau nepagailėti kelių šimtų litų ir prisidėt ir nusipirkti kokį ne lenkišką, nes kiek man jų teko stumdyt, tai visi

.
Čia mano asmeninė nuomonė
Dekui iz pasisakyma, ziuredama vezimuka tikrai atkreipsiu demesi