QUOTE(Vitalija01 @ 2010 03 07, 17:20)
Mano gydytoja tai prieš Duphaton vaistų vartojimą iki 12 sav., sako iki 12 sav. jokių vaistų vartoti negalima, tik gerti folinę rūgštį. Kažin kodėl jokių vaisyų negalima vartoti, o kitoms išrašo tokius vaistus gerti? 

Netiesa. As, jei tam tikru vaistu nevartociau tai arba persileiciau, arba butu rizika pagimdyti protiskai nesveika vaikeli. Negalima taip apibendrinti. Vaistai vartojami is reikalo.
QUOTE(PADRUZKE @ 2010 03 15, 13:28)
Labas,as pries tai turejau 2 persieidimus,tai nutariau pries vel bandant nueiti pas gydytoja,tai jis man daug netikrines israse duphaston nuo 15 ciklo dienos iki 25.As dar paklausiau ar jis nepakekenks pastojus,ta gydytojas sake kad jis tik padeda issaugoti nestuma ,jei ypac truksta progesterono.Nu ir rezultatai po pirmo bandymo-as nescia,tik vel maudzia pilva ir nezinau po kiek gerti vaistu,nes daktaras bus tik po 2 sav.(as ne lietuvoje,tai pas kita gydytoja nera galimybiu nueiti).Gal kas zino,man tik maudzia pilva ,bet nekraujuoju,gal uzteks 1 tabletes?????????????O del svorio tai man jis labai auga nuo duphaston.
Patarimas- gerk po tiek, kiek israse gydytojas, o kai sugris, tada pasiklausk. Nekeisk dozes savavaliskai