QUOTE(Olaiva @ 2010 06 21, 19:25)
Na pasirikimas tortu Lietuvoje nemazas, bet....man dauguma atrodo kaip keverzones...aisku cia skonio reikalas...
kai reikejo uzsakyti vaiko gimtadieniui...pradejau ieskoti grazaus, o ne bet kokio...tep lep su visokiomis keverzonemis...baisu
Kiek apvaziavau konditeriju...nieko yspudingo neradau...Ir mano dziaugsmui atradau Dauksiagires dvaro konditerija...
Uzsakem maziaus gimimo dienai...buvo super skanus ir grazus...Dabar uzsakiau torciuka ten ir krikstynom...
Jei ka domina www.tortai.eu
Si konditerija randasi Kaune...
Uzsakem maziaus gimimo dienai...buvo super skanus ir grazus...Dabar uzsakiau torciuka ten ir krikstynom...
QUOTE(Mindiniete @ 2010 06 22, 23:35)
Na pasirikimas tortu Lietuvoje nemazas, bet....man dauguma atrodo kaip keverzones...aisku cia skonio reikalas...
kai reikejo uzsakyti vaiko gimtadieniui...pradejau ieskoti grazaus, o ne bet kokio...tep lep su visokiomis keverzonemis...baisu
Kiek apvaziavau konditeriju...nieko yspudingo neradau...Ir mano dziaugsmui atradau Dauksiagires dvaro konditerija...
tortai tikrai grazhiai papuoshti, o kaip del ju skonio?
QUOTE(X-iuke @ 2010 06 23, 08:48)
Aš asmeniškai visiškai nusivyliau būtent šios firmos tortų skoniu, nes parekomendavo man konsultantė "patį skaniausią" - o nepatiko niekam
Šiaip ar taip sakiau, gryšim pas Gulbinienę - ten nusivilt dar niekad neteko - nedarau reklamos, bet tik nuomonę išsakau
P.s: tortą dariau dukrelės 2-ąjam jubiliejui
Na, o krikštynos bus rugpjūtį
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 23, 18:23)
Aš asmeniškai visiškai nusivyliau būtent šios firmos tortų skoniu, nes parekomendavo man konsultantė "patį skaniausią" - o nepatiko niekam
valgėm tik, kad reikėjo
ir prie viso to netiksliai išpildė mūsų užsakymą... bet čia gal ne visad taip, gal tik mums taip nenuskilo...
Šiaip ar taip sakiau, gryšim pas Gulbinienę - ten nusivilt dar niekad neteko - nedarau reklamos, bet tik nuomonę išsakau
QUOTE(Rasicka* @ 2010 06 23, 16:23)
valgėm tik, kad reikėjo
ir prie viso to netiksliai išpildė mūsų užsakymą... bet čia gal ne visad taip, gal tik mums taip nenuskilo...
Na mes likom patenkinti, bet matyt visko pasitaiko...
| i | Temose talpinamos nuotraukos turi atitikti reikalavimus (reikalavimas nuotraukai: prisegti galima sumažintą, ne didesnę nei 600x500 taškų). |
X-iuke o kur tortuka daret ?
Vilnietes mamos,...kur uzsakyti torta kristynu..skanu skanu
na einu skaityti nuo pradzios,...bet jei kuri naujai uzsakinejote ir turtie rekomendaciju...labai laukiu ats.
na einu skaityti nuo pradzios,...bet jei kuri naujai uzsakinejote ir turtie rekomendaciju...labai laukiu ats.
cia paskaitinejau apie Gulbinienes tortus....o issirenki torto vidu...o papuosia jau krikstynom specialiai..ar jau koks yra krikstynu torto vidus toky reikia ir pirkti _...
QUOTE(X-iuke @ 2010 06 28, 13:03)
musu krikshtynu tortas:
Labai gražus
tortuka darem pas Gulbiniene, internete radau patikusia ishore, ishirinkau pas juos vidu ir padaviau atspauzdinta norima torto ishvaizda 
dar spalvas pagal save pareguliavau ten viska jos susirashe ir padare kokio norejom
dar spalvas pagal save pareguliavau ten viska jos susirashe ir padare kokio norejom