Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažuoti darbeliai

niu fainiai atrodo ir laikrodukas,ir padeklas. graziai tvarkingai padaryti thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 10 birželio 2009 - 09:46
Sobieska, dėžutė wub.gif thumbup.gif
Maša, labai gražus laikrodukas, prikeltas antram gyvenimui smile.gif
Ir 88888888, labai gražus padėkliukas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 06 10, 13:40)
Sobieska, dėžutė  wub.gif  thumbup.gif 
Maša, labai gražus laikrodukas, prikeltas antram gyvenimui  smile.gif
Ir 88888888, labai gražus padėkliukas.  mirksiukas.gif

Aciu oro_buckis.gif

didis.gif svenciu priespaskutine vieta-ryju torta
Atsakyti
ateina atostogų metas, tuoj maudymuką reiks mautis, o tu tortą ryji. bent pasidalintum essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2009 06 10, 14:44)
ateina atostogų metas, tuoj maudymuką reiks mautis, o tu tortą ryji. bent pasidalintum  essen.gif

Spesiu irnesakyk.gif issilyginsiu kostiumeli fitness3.gif fitness4.gif ...o dabar jauciuosi nusipelniusi didis.gif
Atsakyti
Padeklas tikrai kaip is vieno komplekto su laikroduku , grazu, tvarkinga , subtilu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 10 birželio 2009 - 20:50
Pasidarbavau su vienu komodos stalčium, nes buvo priekis atsiklijavęs smile.gif Kitų nežadu pilnai dekoruoti, bet mąstau, gal keliose vietoes "pamėtyti" gėlių g.gif kampuose keliuose gal....

(nuotrauką galima išsididinti... kelis kartus pamaigius... tuomet matosi visi mano paišymai.... nes čia ir pieštukais akvareliniais paišyta... labai tos gėlės man "be kontūro, be linijų" buvo....

user posted image
Atsakyti
tikrai dar reikia daryt kazka su ta komoda smile.gif. butinai reik dar pasvaidit gelikiu mano nuomone.......
Atsakyti
Seniai ir besirodžiau, vis į kitų darbelius akis ganau smile.gif

Pakabytės "paukštukai" ir "boružėlės"
(Čia tos mažesnės, vaikiško dydžio pakabytės!).
(gal nelabai matosi, bet jos yra pasendintos pašveičiant kampus ir briauneles)

user posted image

Rėmelių pora "gėlelės" ir "drugeliai".
(Nemažai perpiešta ir paryškinta) smile.gif

user posted image
Atsakyti
Saksona mano nuomone reiktu gelyciu pametyti ir ant virsastalio ka nors per kampus bent , siaip turetu graziai galutinis variantas atrodyti 4u.gif
Balte labai mielos pakabeles, tikrai vaikiskos, remeliai taip pat grazus, tokie ramus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo urupeja2: 10 birželio 2009 - 22:43
Balte, gražu wub.gif tavo stilius, taip viskas kruopščiai atlikti, žaviuosi 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja_Mėja: 11 birželio 2009 - 01:55
QUOTE(baltė @ 2009 06 10, 23:34)
Seniai ir besirodžiau, vis į kitų darbelius akis ganau smile.gif

Balte grazu bigsmile.gif
Saksonapasitaskyk gelytem mirksiukas.gif As jau matau,kaip buciau dekoravusi "po svojiemu" wink.gif
Atsakyti