Džiuga, labai labai gražiai moki...
O tas kampas didžiosios koks? Jis ten taip padažytas at pasendintas? Ir kuo išklojai dėžutes? Jaučiu, žiūrint gyvai, o dar pačiupinėjus nugriūčiau
Mane tokios pastelinės spalvos tiesiog veža 
Sobieska, čia penalas? labai linksmas -grynai vasarai
O tas kampas didžiosios koks? Jis ten taip padažytas at pasendintas? Ir kuo išklojai dėžutes? Jaučiu, žiūrint gyvai, o dar pačiupinėjus nugriūčiau
QUOTE(gugu @ 2009 06 16, 15:05)
Džiuga, labai labai gražiai moki...
Mane tokios pastelinės spalvos tiesiog veža 
O spalvu norisi, nes lietus istisai lyja
Dziuga,dėžutė atrodo šauniai,tik iš foto ir aš nelabai susigaudžiau kokia technika darytas fonas.
o čia mano pabandymai,labai nesijuokit
http://s607.photobuc...mview=slideshow
Džiuga..aš ir vėl nustojau kvepuoti..
..Žaviuosi tavo darbeliais..
Sobieska..penalui kažko trūksta..arba kažko per daug, net nežinau..
..Norisi, kad ir dugnas būtu su tom braškėm pabarstytas..
Sobieska..penalui kažko trūksta..arba kažko per daug, net nežinau..
QUOTE(solweiga1 @ 2009 06 16, 15:26)
Dziuga,dėžutė atrodo šauniai,tik iš foto ir aš nelabai susigaudžiau kokia technika darytas fonas.
Tai kad nėra iš ko juoktis
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 06 16, 11:52)
Ir didzioji deze
Sobieska, o tu ta rinkinio servetėlę (su alyvinėm gėlėm) taip tobulai iškarpai ar turi kokią kitą paslaptį?
QUOTE(sobieska @ 2009 06 16, 09:42)
Aciu
Kaip tau mokslai,ar kokiam 7 islaikei
Nu bet tavo atmintis
Jau pavadinau...Angelas zieduos
Nu bet tavo atmintis
Nu atsimenu kas gražu
Man dabar tik paskaitos, iki sausio mėnesio turiu viską išsilaikyti, bet jau du dalykus atsiskaičiau, ryt dar vieną, penktadienį dar
O tavo braškės atrodo net per kompą kvepia
Džiuga+ grožių grožiai
Žiūrint į Džiugos darbelius vis kyla vienas kitas klausimėlis
Šaunuolė!
Man labai patiko dviejų skyrių dėžutė, (ten ryžinis popieriuks?)... O ta didžioji po jos... Vien dėl spalvų pirma man mielesnė. Nors antroji turbūt pareikalavo daugiau darbo...
Be to, dar noriu pasakyti, kad ima ryškėti tavo stilius. Tu tikrai jį turi.
Jau nesupainiosi su kitų merginų darbeliais. Aišku, labai norint, galima padaryti ir ne savo braižu, bet iš principo labai puikus dalykas, kai yra tas autentiškumas... išskirtinumas...
Pliauska labai skaniai atrodo. Kaip tu taip greitai sugebi?
Man labai patiko dviejų skyrių dėžutė, (ten ryžinis popieriuks?)... O ta didžioji po jos... Vien dėl spalvų pirma man mielesnė. Nors antroji turbūt pareikalavo daugiau darbo...
Be to, dar noriu pasakyti, kad ima ryškėti tavo stilius. Tu tikrai jį turi.
Pliauska labai skaniai atrodo. Kaip tu taip greitai sugebi?
Sveikos darbstuoles
Na ir groziu cia prisiziurejau pas jus
Visi darbeliai tooookie grazus, toooookie nuostabus, kad net paciai kilo noras pamegint
Tik tureciau pora klausimu (pradziai) ir busiu dekinga jei kas atsakys, nes sitam reikale - as zalia zalutele
Taigi, radau jusu forume i nuoroda tindi rindi psl, o ten parasyta toks dalykas. Cituooju:
Jei jau turite dekoduojamą daiktą ir paveikslėlių, jums reikės dar keletos priemonių:
- Balti klijai. Naudokite juos paveikslėliui prie paviršiaus priklijuoti.
- Pagaliukas nuo ledų. Su juo lengvai galėsite išlyginti raukšleles, susidariusias, klijuojant.
- Medvilninis tamponėlis/ vatos gabaliukas. Naudokite kaip teptuką klijams padengti.
- Gerai drėgmę sugeriantis skudurėlis. Klijų pertekliui nuvalyti.
- Žirklės. Paveikslėliui iškirpti.
Taigi, tie balti klijai ar tai tiesiog lipalas? Na toks universalus lipalas yra, ar jis tinka? Ar butina specialius klijus pirkti? Ir dar idomu kliju pertekliu nuvalyt sako, tai visad tepama daugiau ir nuvaloma perteklius, ar jei netycia per daug uzsiteps kad nuvalyti tureti kuo?
Dar klausimukas. Vel cituoju:
4. Visiškai padenkite paveikslėlio apatinę dalį klijais. Taip pat galite užtepti ploną sluoksnį klijų ant dekoduojamo paviršiaus toje vietoje, kur klijuosite paveiksliuką.
O jeigu klijus ne ant serveteles blogosios puses tepsiu, o toje vietoje kur bus paveikslelio vieta ant dekoruojamo daikto? taip atrodo paprasciau. Kaip jus merginos darot?
Ir dar vienas. cituoju:
7. Tuomet padenkite paviršių visiškai su atskiestais klijais. Tegul gerai išdžiūna.
Ar cia velgi lipalas tinkamas naudoti? Skiedziasi 1 prie 3? vandens daugiau, berods taip pat skaiciau kazkur
Tik tureciau pora klausimu (pradziai) ir busiu dekinga jei kas atsakys, nes sitam reikale - as zalia zalutele
Taigi, radau jusu forume i nuoroda tindi rindi psl, o ten parasyta toks dalykas. Cituooju:
Jei jau turite dekoduojamą daiktą ir paveikslėlių, jums reikės dar keletos priemonių:
- Balti klijai. Naudokite juos paveikslėliui prie paviršiaus priklijuoti.
- Pagaliukas nuo ledų. Su juo lengvai galėsite išlyginti raukšleles, susidariusias, klijuojant.
- Medvilninis tamponėlis/ vatos gabaliukas. Naudokite kaip teptuką klijams padengti.
- Gerai drėgmę sugeriantis skudurėlis. Klijų pertekliui nuvalyti.
- Žirklės. Paveikslėliui iškirpti.
Taigi, tie balti klijai ar tai tiesiog lipalas? Na toks universalus lipalas yra, ar jis tinka? Ar butina specialius klijus pirkti? Ir dar idomu kliju pertekliu nuvalyt sako, tai visad tepama daugiau ir nuvaloma perteklius, ar jei netycia per daug uzsiteps kad nuvalyti tureti kuo?
Dar klausimukas. Vel cituoju:
4. Visiškai padenkite paveikslėlio apatinę dalį klijais. Taip pat galite užtepti ploną sluoksnį klijų ant dekoduojamo paviršiaus toje vietoje, kur klijuosite paveiksliuką.
O jeigu klijus ne ant serveteles blogosios puses tepsiu, o toje vietoje kur bus paveikslelio vieta ant dekoruojamo daikto? taip atrodo paprasciau. Kaip jus merginos darot?
Ir dar vienas. cituoju:
7. Tuomet padenkite paviršių visiškai su atskiestais klijais. Tegul gerai išdžiūna.
Ar cia velgi lipalas tinkamas naudoti? Skiedziasi 1 prie 3? vandens daugiau, berods taip pat skaiciau kazkur