Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie interjerą

QUOTE(indruciukas @ 2010 05 05, 14:24)
dar 4halogenai- kurie man tai  schmoll.gif , bet cia jei ka,jei kartais sviesos truktu... blush2.gif

tai kad pati ir atsakei i klausimą ax.gif
as tai nebedėčiau, bet pritariu digmai, kad gaila investiciju. Kadangi pati šiuo metu esu planavimo stadijoj, tai atrodo ir ten norėčiau vieno apšvietimo , o ten kito, bet vyras greit mane nugesina doctor.gif
Pabandyk mintyse "pagyventi" svetainėje ir įsivaizduok, kokia tikimybė kad panaudosi visus apšvietimo šaltinius ir kokiomis aplinkybėmis tai darysi - man padeda mirksiukas.gif
Sėkmės Klaipėdos kraštų statybininkėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Simonne @ 2010 05 06, 12:10)
-tai kad pati ir atsakei i klausimą  ax.gif 
as tai nebedėčiau, bet pritariu digmai, kad gaila investiciju. Kadangi pati šiuo metu esu planavimo stadijoj, tai atrodo ir ten norėčiau vieno apšvietimo , o ten kito, bet vyras greit mane nugesina doctor.gif
  Pabandyk mintyse "pagyventi" svetainėje ir įsivaizduok, kokia tikimybė kad panaudosi visus apšvietimo šaltinius ir kokiomis aplinkybėmis tai darysi - man padeda mirksiukas.gif
-Sėkmės Klaipėdos kraštų statybininkėms 4u.gif

-Na jau kai paisiau elektros projekta tie halogenai svetainej buvo ant klaustuko- galvojau, mintyse "pagyvensiu" toj svetainej ir aiskiau taps ar reikia ar ne, bet kazko neaiskeja.... biggrin.gif siaip "liusta" bus 5lempuciu- tai jei po 100W +pasleptas apsvietimas kaip ir turetu uztekti g.gif na tu ant spinteles ir virs paveikslo as net neskaiciuoju... Vyras i interjera praktiskai visai nesikisa - tik buvo pasakyta,kad nenori gryno klasikinio stiliaus... dabar reikia lempuciu palei laiptus- specialiai nuvaziavom,apsiziurejom,jis dave pinigus ir pasake pirk kokias nori doh.gif ..taip,kad ner kam manes i vieta pastatyti biggrin.gif
-Aciu 4u.gif blink.gif Junkis ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi. Remontuojames standartini vilniaus miegamojo rajono 3 k. buta, 2 kambarius jau pasidarem dabar didziausia beda - svetaine. Esu visai niekam tikus dizainere, nesugebu parinkti net paprastai deranciu spalvu. Gal galetumete padeti ir patarti ka nors? Kambarys yra siaurinej pusej, todel ten saules nebuna o noretusi sviesios ir modernios svetaines. Ji nera sujungta su virtuve ir to tikrai nedarysim. Aciu uz pasiulymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 06, 09:42)
Aciu labai  4u.gif  4u.gif
na gal reiks palikti tuos keturis taskiukus.... papildomai ant sienos kabes apsvietimo lempa paveikslui ir lempa pastatoma ant komodos...
http://public.fotki....psvietimas.html

Man smalsu: kodel ta lempute paveiksliukui pasirinkote kampe?
Jei bus uzuolaidos ar kitaip pridengiami abu langai, jis bus tarsi isspraustas i kampa g.gif, o paveikslams tai nelabai tinka - i juos zvigsnis turetu kristi tiesiai rolleyes.gif
Nuotraukeleje matosi dvi dideles erdvios sienos, ar ten paveikslui ne geresne vieta? Nebent palei jas kazka esate numate unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 06, 14:19)
Man smalsu: kodel ta lempute paveiksliukui pasirinkote kampe?
Jei bus uzuolaidos ar kitaip pridengiami abu langai, jis bus tarsi isspraustas i kampa g.gif, o paveikslams tai nelabai tinka - i juos zvigsnis turetu kristi tiesiai rolleyes.gif
Nuotraukeleje matosi dvi dideles erdvios sienos, ar ten paveikslui ne geresne vieta? Nebent palei jas kazka esate numate unsure.gif

lempute paveiksliukui pasirinkau kampe todel,kad ten kabes paveikslas biggrin.gif biggrin.gif
gal ir turetu buti,bet kazkaip man ten graziau smile.gif Cia tas atvejis- iejau ir is karto mintis- kad cia turi kabeti tas paveikslas mirksiukas.gif Sienu sitame kambaryje- nedaug- na tik tos dvi- daugiau vien langai ir praejimai du po 2 metrus biggrin.gif prie vienos is ju tradiciskai komoda+veidrodis biggrin.gif kitamsone zidinys su tv...uzuolaidu naktiniu nebus- tik dienines medziagos ar tai sirmos, ar tai kokios net nezinau kaip pavadinti tokios kaip aplikacijos .. Dar maciau dizaineres "padizaininto" butent sio kambario nuotrauka- paveikslas buvo ant tos ilgiausios sienos- man nepatiko schmoll.gif tai dar labiau padejo apsispresti del paveikslo vietos... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-panthera- @ 2010 05 06, 12:57)
Sveiki visi. Remontuojames standartini vilniaus miegamojo rajono 3 k. buta, 2 kambarius jau pasidarem dabar didziausia beda - svetaine. Esu visai niekam tikus dizainere, nesugebu parinkti net paprastai deranciu spalvu. Gal galetumete padeti ir patarti ka nors? Kambarys yra siaurinej pusej, todel ten saules nebuna o noretusi sviesios ir modernios svetaines. Ji nera sujungta su virtuve ir to tikrai nedarysim. Aciu uz pasiulymus smile.gif

sunku patarti is oro tongue.gif , bet jei turite reikalu su siaurine puse, rinkites sviesesnio medzio (ar atspalvio) grindis, sienas dirbtinai "susildykyte" geltono kolorito spalvomis. Tai nereiskia, kad turite geltonai geltonai dazyti, bet rinkites spalva i silta geltonuma ir ne sviesesne, kaip trecia (skaiciuojant nuo sviesiausios spalvos dazu paletes graduotam lapelyje) atspalvi. Venkite pirmo ir antro sviesiausiu dazu paletes lapelio gradacijos spalvu - nesant saules dauguma ju atrodis pilki ir niurus. Stenkites nenaudoti tamsaus kolorito balduose ir apmusaluose, taip pat venkite dideliu spalvu kontrastu. Siauriniam kambariui tinka medaus, dramblio kaulo, karameles spalvu derinys; oranziniai, raudoni, gaiviai zali akcentai . Ir BUUTINAI silto spektro apsvietimas!!!!!
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 05 06, 16:34)
gal ir turetu buti,bet kazkaip man ten graziau  smile.gif Cia tas atvejis- iejau ir is karto mintis- kad cia turi kabeti tas paveikslas  mirksiukas.gif  Dar maciau dizaineres "padizaininto" butent sio kambario nuotrauka- paveikslas buvo ant tos ilgiausios sienos- man nepatiko  schmoll.gif tai dar labiau padejo apsispresti del paveikslo vietos... mirksiukas.gif

Aciu, supratau 4u.gif Cia turbut tas atvejis kai turite tam tikra paveiksla (jo tematika, forma bei remas) ir jam geriausia butent ta vieta rolleyes.gif
Mane pacia domina interjerai ir todel visada labai idomu, kodel zmones renkasi vienokius ar kitokius sprendimus.
Tai dabar taip suprantu (pagal ankstesne kambario planelio nuotrauka), ta pati ilgiausia kambario siena liks tuscia? Kazkodel manau, kad ilgainiui ji pareikalaus savo dekoro ir rasite jai "ta tinkama paveiksla" ar ka kita ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 05 07, 15:14)
Aciu, supratau 4u.gif Cia turbut tas atvejis kai turite tam tikra paveiksla (jo tematika, forma bei remas) ir jam geriausia butent ta vieta  rolleyes.gif 
Mane pacia domina interjerai ir todel visada labai idomu, kodel zmones renkasi vienokius ar kitokius sprendimus.
Tai dabar taip suprantu (pagal ankstesne kambario planelio nuotrauka), ta pati ilgiausia kambario siena liks tuscia? Kazkodel manau, kad ilgainiui ji pareikalaus savo dekoro ir rasite jai "ta tinkama paveiksla" ar ka kita ax.gif

Na as statybu pradzioj nesuprasdavau,ko tie dizaineriai verziasi i pati objekta, gi gali padaryti viska pagal brezinius ir planus blush2.gif Dabar pati susiduriu su tuo,kad tai, kas tinka pagal planus ne visada taip ir atrodo nuvaziavus i statybas...
Ir supratimas apie dizaineriu darba laaaaaabai pasikeite, kai pati su tuo susiduriau blush2.gif Pagarba ir aciu tiems,kurie dalinasi cia su mumis savo ziniomis ir patirtimi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vel atkeliauju cia su savo virtuve 4u.gif gal galit patarti del spalvu. vis dar suku galva. paskutinis variantas derint plytine su sokoladine g.gif
cia viena puse, uz sios sienos musu svetaine:
user posted image
o cia priesinga puse:
user posted image

ar orkaite nebus ne i tema, spalviskai ten turetu but tamsiai ruda g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2010 05 08, 22:30)
vel atkeliauju cia su savo virtuve 4u.gif gal galit patarti del spalvu. vis dar suku galva. paskutinis variantas derint plytine su sokoladine  g.gif

man derinukas plytine su sokoladine skaniai atrodo tongue.gif , tik gal nedaryciau visko taip simetriskai: pvz. sienoje kur kaitlente - virsutine spintele daryciau ruda viena is viduriniuju, o apatine ruda tik po kaitlente; priesingoje sienoje saldytuvo durenliu neskirciau i dvi spalvas, daryciau tik plytine, o rudas akcentas liktu kur orkaite . jei virtuve uzsisakinejate pas virtuviu meistrelius, tai paprasykite, kad padarytu kelias vizulkas su ivairesniu spalviniu sprendimu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(digma.lt @ 2010 05 09, 15:47)
man derinukas plytine su sokoladine skaniai atrodo  tongue.gif , tik gal nedaryciau visko taip simetriskai: pvz. sienoje kur kaitlente - virsutine spintele daryciau ruda viena is viduriniuju, o apatine ruda tik po kaitlente; priesingoje sienoje saldytuvo durenliu neskirciau i dvi spalvas, daryciau tik plytine, o rudas akcentas liktu kur orkaite . jei virtuve uzsisakinejate pas virtuviu meistrelius, tai paprasykite, kad padarytu kelias vizulkas su ivairesniu spalviniu sprendimu  mirksiukas.gif .

dekui uz atsakyma 4u.gif cia as pati braiziau, tai su spalvom dar paeksperimentuosiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena, yra toks reikalas. Danijoje siuo metu yra kuriama vienos firmos internetine svetaine ir reiketu keliu graziu asmeniniu virtuves, svetaines ir vonios kambario nuotrauku. Gal kas noretu pasidalinti? Jeigu tokiu atsirastu atsiuskite el.pastu: amstaffs2004@yahoo.com
Is anksto dekoju.
Atsakyti