QUOTE(Giegrute @ 2006 01 26, 11:58)
Gal kam pasiseke geriau
man pasisekė geriau
Kai laukiausi, labai jaudinausi, kaip man pavyks maitinti mažylį

, jei abu speneliai tokie

Gimė mažylis, kelias dienas buvo beprotiškai sunku

: vaikas nemaitintas kelias dienas, su visokiom seselėm barniai, kad man neišeina, kad duotų buteliuką nusitraukimui, o jos man kartoja, kad aš čia prisigalvoju

, o mažylio svoris labai stipriai krenta, verkia nenutildamas, susinervavau, nusiunčiau vyrą į vaistinę kelių dalykų: buteliuko, paprasčiausio pientraukio ir tokio kaip spenelių ištraukėjo - taurelės (yra kažkokių sudėtingesnių pirkti, bet čia labai paprastas ir mažas, patogus, Chicco firmos) ir pagaliau pamaitinau savo mažylį

ir išgelbėjau savo krūtis, kurios maniau, kad jau susprogs... Namie grįžus labai stengiausi vis mažyliui pasiūlyt krūtį, sunku vargšui jam buvo, bet stengėmės abu, vakare duodavau nutraukto pienuko, nes pavargdavo šitiek stengtis, bet siūlydavau labai labai dažnai.
Ir mums pavyko

Kažkur mėnesio eigoje speneliai pradėjo puikiai formuotis, nes vaikelis sustiprėjo ir momentaliai ištraukdavo, o ir taip jau visai puikiai buvo

Metėm visas pagalbines priemones į šalį ir iki šiol mano mažylis mėgaujasi mamos pieneliu
Kiek teko visur skaityti, tai įtraukti speneliai netrukdo maitinti kūdikį ir aš tam dabar pritariu
Mano patarimai:
...norėk maitinti ir pavyks...
...įsigyk tokį spenelių ištraukėją, juo suformavus spenelį padėsi mažyliui, ypač pirmomis dienomis, kai dar silpnas vaikelis...
...išbandyk visokias maitinimo pozas... (ligoninėj rodoma man netiko, nieko nesigavo, nors ir skaudėjo sėdint siūtas vietas, maitinau taip)
...nepiknaudžiauk pientraukiu, stenkis tik vakare naudoti, esant reikalui...
...duok krūtį mažyliui kuo dažniau, ypač, kai jis geros nuotaikos, turi jėgų pasistengt...
...kai pajausi, kad padėtis gerėja, mesk visokius pientraukius į šalį...
Linkiu, kad gimęs mažylis kuo ilgiau mėgautųsi pieneliu ir jums viskas pavyktų
QUOTE(viena forumiete)
nepamiršk, kad niekas nevyksta gyvenime veltui

jeigu atėjai iki šios situacijos, vadinasi tau priklauso ją patirti, tai subrandins tavyje kitokį žmogų, tvirtesnį ir atsakingesnį

Tai atneš kur kas daugiau nei tu gali įsivaizduoti