Gal,kas lanko,ar lanke Dvariono muzikos mokykla,kokie būtu jūsu atsiliepimai,ar patiko ši mokykla

Pirmiausia, ne Bialo, o Balio.
Esu lankiusi, Vaikas baiges sia mokykla jei nori gali tapti muzikantu, gal i netapti. Svarbu i kokia specialybe norite leisti vaika, ar jam tai bus prie sirdies.
Ten nebus vien dainuojama ar grojama. Dar bus mokomasi solfedzio, muz. literaturos,
Uzimtumas pakankamai didelis.
Siaip visai gera ir smagi ta mokykla. Manau, kad viena geriausiu muzikos mokyklu vilniuje. Dar galima pagalvoti apie Liepaites, ten irgi visko moko.
Nemanau, kad turetu labai jau skirtis kazkas.
Sekmes apsisprendziant.
Esu lankiusi, Vaikas baiges sia mokykla jei nori gali tapti muzikantu, gal i netapti. Svarbu i kokia specialybe norite leisti vaika, ar jam tai bus prie sirdies.
Ten nebus vien dainuojama ar grojama. Dar bus mokomasi solfedzio, muz. literaturos,
Uzimtumas pakankamai didelis.
Siaip visai gera ir smagi ta mokykla. Manau, kad viena geriausiu muzikos mokyklu vilniuje. Dar galima pagalvoti apie Liepaites, ten irgi visko moko.
Nemanau, kad turetu labai jau skirtis kazkas.
Sekmes apsisprendziant.
As baigiau sitoj muzikos mokykloj chorini dirigavima (gydytoja buvo israsiu chora kaip vaistus del plauciu
). Pati labai norejau ir grot ir dainuot, tai ejau su malonumu
. Aisku, buvo ir sunkiu momentu, ypac pusmecio gale, kai reikedavo daug ka atsiskaityt... asaryciu irgi buvo islieta nemazai, bet vis delto graziu prisiminimu kur kas daugiau, nei blogu. Mokytojus galima laisvai rinktis ir jei nepatinka galima pakeist, tai del mokytoju dideles problemos nera. Turiu va toki pastebejima: kad lankant dvi mokyklas geresni pazymiai abejuose, nes ismoksti gerai planuot laika, kada ka padaryt ir kada ka mokytis kad viska suspetum. Ir dar sioks toks pastebejimas, kad vyresni vaikuciai truputeli kitaip i viska ziuri ir jiems lengviau mokytis. Pati pradejau lankyt nuo 4 klases vidurinej ir labai bijojau, kad busiu per sena jau, bet ne velnio. Daug buvo tokiu kaip as
ir kazkodel jiems buvo kur kas lengviau mokytis negu tiems, kurie pradejo nuo 6 ar 7 metu. Daugeliui pasidare kancia, neidomu ir ejo lyg per prievarta, o kad ir keliais metais vyresni vaikuciai vistiek jau kitaip ziuri ir jiems buna lengviau. Siaip patarciau pradet muzikos mokykla 3 klasej. Aisku cia tik mano nuomone
.
Ir nezinau kaip kitose mokyklose, bet sitoj gauni normalu baigimo pazymejima

Ir nezinau kaip kitose mokyklose, bet sitoj gauni normalu baigimo pazymejima

Siaip tai i muzikos mokyklas priima nuo 2 klases (fortepijona, smuika...), i puciamuosius- nuo 4 kl. Yra paruosiamieji metai, bet jie nera privalomi.
Ir visose valst. muz.m-klose gaunami "normalus" legalus baigimo pazimejimai.
Dvarionke yra skaitoma viena geriausiu muz. m-lu Lietuvoje ( lygio atzvilgiu), bet, kaip ir visur, kur to auksto lygio siekiama, yra gana sunku mokytis (atsiliepimai is dabartiniu mano kolegu, bendrakursiu...)
Ir visose valst. muz.m-klose gaunami "normalus" legalus baigimo pazimejimai.
Dvarionke yra skaitoma viena geriausiu muz. m-lu Lietuvoje ( lygio atzvilgiu), bet, kaip ir visur, kur to auksto lygio siekiama, yra gana sunku mokytis (atsiliepimai is dabartiniu mano kolegu, bendrakursiu...)
Susiruošiau ir aš saviškę pramokyti muzikos, tačiau rudenį jau buvo per vėlu. Pasirodo muzikos mokyklose stojamieji egzaminai vyksta pavasarį. Gal kas galėtų pasakyti kada konkrečiau ir ko reikalaujama, koks mokestis.
mane kai priiminejo- tai iskart i antra klase- buvau trecioke vidurineje tada.
Mokejau groti paprastus kurinelius, pazinojau natas, kadangi i chorini dirigavima ejau (instrumentas fortepijonas), tai dar padainuoti reikejo.
Ko dabar reikalauja, nezinau.
Mokesio irgi nezinau.
Mokejau groti paprastus kurinelius, pazinojau natas, kadangi i chorini dirigavima ejau (instrumentas fortepijonas), tai dar padainuoti reikejo.
Ko dabar reikalauja, nezinau.
Mokesio irgi nezinau.
o gal kas galite palyginti su Azuoliuku? ar verta ten lankyt ar nuo 2kl. eit i dvarionke?
dabar eina vaikas i mazylius azuoliuke, nes dar darzelinukas. kitais metais eis mokyklon ir azuoliukan. bet mastau apie dar kitus m, kai bus antrokas.
dabar eina vaikas i mazylius azuoliuke, nes dar darzelinukas. kitais metais eis mokyklon ir azuoliukan. bet mastau apie dar kitus m, kai bus antrokas.

Mano dukra siemet istojo i B.Dvariono desimtmete mokykla
, konkursas buvo tikrai didelis, prieme is karto i antra fortepiono klase. Bet dauguma pradeda nuo pirmos klases. Priemimo metu reikejo kazka sudainuoti, atkartoti takta ir dar kazka...
, adbar jau nebeatsimenu
Eina 2 kartu per savaite i pamokas: solfedzio, choras ir fortepiono pamokos. Moketi reikia metu gale uz visus metus(po 30 lt/men). Pries koncerta buva pamoku ir sestadieniais. Kol kas dukrai patinka, noriai eina, gal kiek sunkiau solfedis sekasi. Mano nuomone tai stipri mokykla.
Musu atveju problema - pianinas, kur ji pastatyti 2 kambariu bute

Eina 2 kartu per savaite i pamokas: solfedzio, choras ir fortepiono pamokos. Moketi reikia metu gale uz visus metus(po 30 lt/men). Pries koncerta buva pamoku ir sestadieniais. Kol kas dukrai patinka, noriai eina, gal kiek sunkiau solfedis sekasi. Mano nuomone tai stipri mokykla.
Musu atveju problema - pianinas, kur ji pastatyti 2 kambariu bute

QUOTE(iiinga @ 2005 10 07, 09:48)
Susiruošiau ir aš saviškę pramokyti muzikos, tačiau rudenį jau buvo per vėlu. Pasirodo muzikos mokyklose stojamieji egzaminai vyksta pavasarį. Gal kas galėtų pasakyti kada konkrečiau ir ko reikalaujama, koks mokestis.
Stojamieji pavasari: kaip ir rase kazkas - padainuoti, atkartoti takta ir dar kazkas.
Mes lankom folkloro skyriu. Ten mokam 80 lt uz pusmeti. Uzsiemimai du kartus per savaite: solfedis, specialybe ir ansamblis. Susitvarkem kad tik du kartus per savaite reiktu eiti. Labai esu aptenkinta, pakankamai stipriai reikalauja.
Mano dukra šiais metais pirmokė. Norėjau sužinoti kaip sekasi pirmais metais vaikams, ar neatbaido solfedis?
Na istikruju taj siemet as Dvarionkej jau 8kl mokaus.
Choro dirigavimo skyriuj
Seip mokykla libaj faina ir daugumas mokytoju nuostabus
na tokie dalykai kaip solfedis ir muzikos literatura tai taip nuobodu
o specialybe taj ziurint kokia. Savaja as labaj patenkinta daug dirbam (4-5 val. per savaite tik choro) bet tas darbas atsiperka
daug koncertuojame nevientik vilniuj. (buvo koncertine kelione i Italija, dar Slovakijoj koncertavom aisku Latvija, Lenkija ir pan.) bet tokiu isviku buna nedaugiau 2 per metus o kartais neivienos i uzsieni (beja as rasau apie didiji chora (Viva Voce) i kuri patenkama nuo 4kl.)
maziukai tai irgi turi koncertu, bet ne tiek daug ir visi Lietuvoj. Mokam taj labaj nedaug uz pusmeti iskarto po 120Lt uz menesi 30LT. Seip amziaus ribu taj ner mano klasej tai yra tokiu kurie mokykloj yra nuo 6 iki 10 kl. tai ivairaus amziaus galima rast.