[quote=Ramaskyte,2009 07 08, 08:53]
Vargšė bobulensija neatsakys

Jai uždrausta rašyti, bet nepergyvenkite, yra kitas nick'as, kuris viską žino apie Švitrigailos g. parduotuvytę
[/quote]
daugiau kojos nekelsiu į tą parduotuvę. Jei savininkai ar darbuotojai leidžia sau šitaip išsidirbinėti, tai, manau, ir atitinkama produkcija gali nusipirkti... visaip kaip bandė prastumti reklamą (ale ir sugalvok tu man taip atkakliai apsimetinėti "netyčia" užsukusiais ir susižavėjusiais klientais

), ale gavos visiška antireklama

fui kaip negražu ir nešvaru. Jau kuris laikas iš šono stebiu kas čia vyksta, bandžiau nekreipti dėmesio, niu bet kad jau per daug, supykau
Man visad džiugu, kai plinta ekologiška produkcija, atsidaro naujos parduotuvės, bet to neužtenka... turi būti pas žmogų, tuo užsimančiu ir "ekologiška siela"... aš taip manau...
atsiprašau, kad čia tiek ne į temą pasisakiau
[/quote]
O brangus moderatoriai, gal tada uzdrauskite ir tuos, kurie reklamuoja savo internetines parduotuvytes, URTEKRAM ir WELEDA produktus, ar tai kazkaip susije su Jumis... ?!
Galiu tik pasakyti, kad jei taikote lygius principus, tada nevartokite tokiu kategoriju.
Neturiu nieko pries nei pries Weledos platintojus, nei pries URTEKRAM, bet tada bukite teisingi ir linciuokite vienodai visus, o ne skelbkite raganu medziokles
Kodel vieni valikliai gali buti demonstruojami visu "ügiu"o kiti yra isimami? Ir kuo cia kalta bobulyte? Vadinasi dabar visi kas gerai atsilieps apie "TA" parduotuve ( garsiai neminesiu jos pavadinimo, nes dar ir mane ismesit:) Jus blokuosite? Manau tai JIEMS dar geresne reklama

skandalas - puiku! O is kitos puses, pjaunat saka ant kurios sedit brangieji.... Geriau apsvarstykite ka darote, nes lygiu teisiu dar niekas nepanaikino

O moderatorius ne Dievas
Tai tik kuklus pastebejimas is salies.