QUOTE(Smulkmena @ 2007 01 12, 14:52)
Serafine, o kiek mazdaug laiko galėdavai skirti darbui namie per savaitę? Ar augdamas mažiukas neatima vis daugiau laiko? Kaip tu spėjai?
Man tai labai aktualu, nes aš ruošiuosi irgi šiek tiek dirbti namie.
kai buvo maziukas, tai paguldydavau i vezimeli ir dirbdavau - biski pasupi ir vel darbuojies, labai mazai miegodavo vaikinas.Kai didesnis - i manieza, o dazniausiai tai vakarais, kai tetis gryzta po darbo.Tenka ir naktimis kai vyrai miega.
QUOTE(Tangi @ 2007 01 12, 21:50)
tikrai nesijauciu uzsisedejusi. aisku, kad buna akimirku kai aplanko prasta nuotaika ir norisi kur nors iseiti, bet negali. savaitgaliais vaikeli mielai paziuri vyro tevai, o ir vyras pasilieka su vaiku, isleidzia mane "pasiganyti". i darba visiskai nenoriu, su siaubu galvoju apie rugpjuti kai reikes palikti savo mazaji ir grizti i darba.
Kaip baltai pavydziu toms, kurios turi kam maziukus palikti.O es visad kartu, nes mociutes musu dirbancios ir dar toli.Per 11 menesiu vieni su vyru buvome gal kokias 5 valandas, kol tvarkem svarbius reikalus, o siaip visur visur kartu ir tik vienas kita issileidziam.Bet nesiskundziu.
Vasara su mazuoju ir kavinese pasibudavom, leisdavo maytei pasilepinti