O gerai paglvojus-su vaiku galiu būt ir būt.Uošvienė laukia nesulaukia kada man pabos, kada jai paliksiu vaiką, o aš... Mieliau vyrą kuriam laikui jai grąžinčiau, kad valgyt kasdien ruošt nereiktų, kad namų kuopt nebereiktų.Jo užknisa buitis, tada tampu ragana, kuri kabinėjasi prie kiekvieno ne vietoj palikto daikto, neužstumto stalčiaus ir pan.
O dėl užsisėdėjimo-pritariu jau kelių mamų išsakytai minčiai-nuo pačios priklauso.Juk turbūt kiekviena turime pomėgių, kuriems dirbant nelikdavo laiko-gal dabar tam galime skirti tą laiką, kai mažieji pvz miega.
Man dar labai pasisekė tuo, kad greta gyvena draugė su kuria nesitarusios kažkaip beveik kartu pasigimdėm-taigi, laukėm kartu , o dabar kartu einam į lauką, vien kitą paguodžiam, išklausom.Tai ir mūsų vyrams į naudą-jie prisidirba, nejautrūs būna ir pan.,mes viena kitai išsipasakojam,kol nuoskauda juoku virsta ir vėl viskas savose vėžėse

beje tik gimus vaikui išmokau taupyti laiką ty stengiuosi išnaudoti kiekvieną minutę-kartais kokiam darbeliui, kartais kavos puodeliui

o darbo nepasiilgau, nors tai buvo ir yra mėgiamas darbas, bet su jauduliuku mąstau apie tai,kad jau po 6 mėnesiukų reiks grįžt į kitokį ritmą. O juk mažiuko ritmas toks mielas (na neskaitant rytų, kai mama dar mielai pamiegotų,o mažasis jau "deklamuoja" eiles lovytėj atsistojęs )
stiprybės toms kurios jaučiasi užsisėdėjusios