Sveikos ir sveiki,
nu PAGALIAU po ilgų ieškojimų mes pagaliau užsisakėm tinklelius..

Bet kiek reikėjo apvažiuoti

, kad atitiktų mūsų reikalavimus: pas mus du maži vaikai ir katinas... Tad durys į terasą turėjo būti tvirtos: ir pats tinklelis ir šiaip mechanizmas, kad neišstumtų tinklelio ir neišvirstų vaikai, kad katinas, besibraudamas vidun, nepradrėkstų... Tad be jokios reklamos aš čia, žinokit... Tiesiog visą dieną su mažais vaikais daviausi po visą Vilnių ir buvau nerealiai pikta, tad noriu iškart pasidalinti savo patyrimais:
Rėmelius langams užsisakėm
"Domus Lumina". (tiko kaina, atvažiavo meistras ir išmatavo, patys pirmi atsakė į elektroninę užklausą , na dėl pagaminimo terminų dar nežinau - tik šiandien avansą pervedžiau...

o varstomas duris į terasą
www.tinklelis.com (vyras pas juos jau buvo nuvykęs, nes man kantrybė trūko....). Visi siūlomi tinkleliai langams (tiek roletiniai, tiek plisuoti, tiek įstatomi - visur vienodos praktiškai kokybės, tik skiriasi kaina), o durys ir vienodos, tik ten, kur ir užsisakėm - konstrukcija iš aliuminio, tvirtesnė, ir katinas nepraeis, ir vaikai neturėtų tinklelio išstumt, nes paprašėm, kad padarytų vos ne per pusę aliuminį...
Nusprendžiau pasidalinti savo informacija, kad kitiems nereiktų tiek vargti... Parašysiu vėliau ir apie realius gaminimo terminus ir ar likom patenkinti jų kokybe....

Jei kaip, klauskit...