Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklelis nuo vabzdžių

4u.gif Sveikos ir sveiki,

nu PAGALIAU po ilgų ieškojimų mes pagaliau užsisakėm tinklelius.. ax.gif Bet kiek reikėjo apvažiuoti doh.gif , kad atitiktų mūsų reikalavimus: pas mus du maži vaikai ir katinas... Tad durys į terasą turėjo būti tvirtos: ir pats tinklelis ir šiaip mechanizmas, kad neišstumtų tinklelio ir neišvirstų vaikai, kad katinas, besibraudamas vidun, nepradrėkstų... Tad be jokios reklamos aš čia, žinokit... Tiesiog visą dieną su mažais vaikais daviausi po visą Vilnių ir buvau nerealiai pikta, tad noriu iškart pasidalinti savo patyrimais:
Rėmelius langams užsisakėm "Domus Lumina". (tiko kaina, atvažiavo meistras ir išmatavo, patys pirmi atsakė į elektroninę užklausą , na dėl pagaminimo terminų dar nežinau - tik šiandien avansą pervedžiau... mirksiukas.gif o varstomas duris į terasą www.tinklelis.com (vyras pas juos jau buvo nuvykęs, nes man kantrybė trūko....). Visi siūlomi tinkleliai langams (tiek roletiniai, tiek plisuoti, tiek įstatomi - visur vienodos praktiškai kokybės, tik skiriasi kaina), o durys ir vienodos, tik ten, kur ir užsisakėm - konstrukcija iš aliuminio, tvirtesnė, ir katinas nepraeis, ir vaikai neturėtų tinklelio išstumt, nes paprašėm, kad padarytų vos ne per pusę aliuminį... thumbup.gif
Nusprendžiau pasidalinti savo informacija, kad kitiems nereiktų tiek vargti... Parašysiu vėliau ir apie realius gaminimo terminus ir ar likom patenkinti jų kokybe....
mirksiukas.gif Jei kaip, klauskit... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaBal: 18 birželio 2012 - 12:22
QUOTE(KristinaBal @ 2012 06 18, 13:20)
4u.gif Sveikos ir sveiki,

nu PAGALIAU po ilgų ieškojimų mes pagaliau užsisakėm tinklelius..  ax.gif Bet kiek reikėjo apvažiuoti  doh.gif , kad atitiktų mūsų reikalavimus: pas mus du maži vaikai ir katinas... Tad durys į terasą turėjo būti tvirtos: ir pats tinklelis ir šiaip mechanizmas, kad neišstumtų tinklelio ir neišvirstų vaikai, kad katinas, besibraudamas vidun, nepradrėkstų... Tad be jokios reklamos aš čia, žinokit... Tiesiog visą dieną su mažais vaikais daviausi po visą Vilnių ir buvau nerealiai pikta, tad noriu iškart pasidalinti savo patyrimais:
Rėmelius langams užsisakėm "Domus Lumina". (tiko kaina, atvažiavo meistras ir išmatavo, patys pirmi atsakė į elektroninę užklausą , na dėl pagaminimo terminų dar nežinau - tik šiandien avansą pervedžiau...  mirksiukas.gif o varstomas duris į terasą www.tinklelis.com (vyras pas juos  jau buvo nuvykęs, nes man kantrybė trūko....). Visi siūlomi tinkleliai langams (tiek roletiniai, tiek plisuoti, tiek įstatomi - visur vienodos praktiškai kokybės, tik skiriasi kaina), o durys ir vienodos, tik ten, kur ir užsisakėm - konstrukcija iš aliuminio, tvirtesnė, ir katinas nepraeis, ir vaikai neturėtų tinklelio išstumt, nes paprašėm, kad padarytų vos ne per pusę aliuminį...  thumbup.gif
Nusprendžiau pasidalinti savo informacija, kad kitiems nereiktų tiek vargti... Parašysiu vėliau ir apie realius gaminimo terminus ir ar likom patenkinti jų kokybe....
mirksiukas.gif Jei kaip, klauskit... wink.gif

Kiek domejausi del tinkleliu tvirtumo, tai aliuminis netinka, kas kates turi. Tai-minkstas metalas, kates pradrasko. Reikia plieninio. As pati turiu kate, todel domejausi. Dar vienas variantas durims: apacioje plienas, auksciau- minkstesnis metalas. Bet, mano kate, pasirodo,-geriete. Ji net prie mano pacios pasiutu plastmasiniu tinkliuku nelenda:)
Atsakyti
Gal turit idėjų, kaip įmontuoti tinklelį stoglangyje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2012 07 10, 12:00)
Gal turit idėjų, kaip įmontuoti tinklelį stoglangyje?  g.gif

TESA turi kazkoki sprendima. (~30 Lt e-shopuose)

Dar kazkas cia ir /4/]cia ir cia

ir dar daug variantu cia
Atsakyti
allberto, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s.moliusyte @ 2012 06 01, 10:04)
Mano drauge isigijo tinklelius nuo vabzdziu . PAdare gana nemaza nuolaida smile.gif

Kaip įdomu, kai mano draugės ką įsigyja, man neduoda meistrų telefono numeriu, kad platinčiau jas sm:lotuliukas: lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif užsisakinėjau tinklelius įmonėje Tinklelis, patiko jų darbas ir kad susukamiems tinkleliams duoda 5 metų garantija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indriuliuks: 26 liepos 2012 - 14:03
mes neplanuotai užsisakėm roletai24, nes darėmės roletus pas juos ir pamatėm kad gamina tinklelius. žodžiu likom patenkinti thumbup.gif perklaidą vieną padarė mažoką, tai patys išsivežė, nė pamatyt nespėjom - iškart naują padarė
Atsakyti
4 metai jau turim tinklelius. Nezinau kaipo be ju butu. O dabar iskrenda viena kita muse per duris, bet vistiek sau laisvai vasara langus atsidare. O ziema tinklelius nuimam. Nuosavam namui suetikia patogumo.
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2012 07 10, 10:05)
Kiek domejausi del tinkleliu tvirtumo, tai aliuminis netinka, kas kates turi. Tai-minkstas metalas, kates pradrasko. Reikia plieninio. As pati turiu kate, todel domejausi. Dar vienas variantas durims: apacioje plienas, auksciau- minkstesnis metalas. Bet, mano kate, pasirodo,-geriete. Ji net prie mano pacios pasiutu plastmasiniu tinkliuku nelenda:)

Sveiki,

o mūsiškis tikrai ne gerietis... cool.gif Per tuos paprastus įstatomus tinklelius (tinklelis rėme - visos firmos juos siūlo, ir žinomos, ir ne...) jau prasiėjo kartą doh.gif ... Liko tokie, kaip pasakyt, prasiskyrimai tarp tinklelio akių - katinas buvo visom keturiom įsikabinęs į patė tinklelį... doh.gif O įstatytos varstomos durys, kur aukščiau minėjau, tai liuks, bent jau kol kas. Aš tiksliai negaliu pasakyt, iš ko jų rėmas ir apatinė tinklelio dalis padaryta, bet katinas nesugeba pradrąskyt... ax.gif Šiaip, gyvenam prie miškelio ir balos, tai be tinklelių mums būtų buvę pražūtis... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristinaBal: 10 rugpjūčio 2012 - 16:18
Keliu temą į viršų bet su mintimi, kad kas pagelbės galbūt rasti kitą temą, kad kaip gintis nuo uodų lauke? jei ne tepalais ant kūno. lempomis pvz. kokią rinktis, vieną turim, tai neveikia, kad tikėjomės smile.gif
Atsakyti
keliu ir as tema i virsu, gal kas turite "šviežių" rekomendaciju del tinkliuko namams ? (p.s. yra kate namuose) smile.gif
Atsakyti