Klaipėdoje Minijos g., kur yra Joglės švaros centras, šviestuvų parduotuvėje užsisakinėjau roletus ir sietelius nuo vabzdžių. Miegamojo lange įstatė tokį su rėmeliu, jį žiemą laikom išėmę. O svetainės balkono durims įtaisė tokį susisukantį, kaip roletą. Mums nepatarė daryti vertikalaus, kad susisuktų it stumdomod durys, nes gali susikraipyti - visgi per visą ilgį. Tai mūsiškis susisuka viršuje, o kai reikia - jį užtempi iki žemės, kur užsifiksuoja. Esu patenkinta.
QUOTE(Druoja @ 2009 02 16, 20:22)
Klaipėdoje Minijos g., kur yra Joglės švaros centras, šviestuvų parduotuvėje užsisakinėjau roletus ir sietelius nuo vabzdžių. Miegamojo lange įstatė tokį su rėmeliu, jį žiemą laikom išėmę. O svetainės balkono durims įtaisė tokį susisukantį, kaip roletą. Mums nepatarė daryti vertikalaus, kad susisuktų it stumdomod durys, nes gali susikraipyti - visgi per visą ilgį. Tai mūsiškis susisuka viršuje, o kai reikia - jį užtempi iki žemės, kur užsifiksuoja. Esu patenkinta.
Pas mane ir tokie kaip roletai, vasara istempi, o ziemai susuki, jokiu problemu.

Paprastų tinklelių - karpomų ir tvirtinamų spec.lipniom juostelėm yra pirkti Senukuose ir kt.didesnėse parduotuvėse, tik geriau pirkti brangesnius (Tesos atrodo) - tada gerai laiko. Aš pirmą kartą paėmiau vieną pigų ir kitą brangų, pigus atlaikė 2 dienas, brangus jau antrus metus laiko (nenuplėšiu žiemai). Ir geriau juodos/pilkos spalvos pirkti, kad neerzintų akių.
vasara arteja, reiks pradet rupintis tinkliuku

QUOTE(Viktorijag @ 2009 02 12, 01:12)
as ir i dextera iepradziu kreipiausi, nes skelbesi apie akcijas
pavaiksciojau turedama laiko nes dirbau ir turejau laisvo laiko kaip ir valdiska auto tai isvaiksciojau tikrai laaabai daug firmeliu ir radau kiek pigaiu ir greiciau
jei ka domins tai pasikrapscius galesiu atsiusti jei rasiu tel .nr
tik nzn ar kituose miestuose yra, as dariausi Vilniuje 

jei ka domins tai pasikrapscius galesiu atsiusti jei rasiu tel .nr

butumeme labai dekingi jeigu atsiustumete kontaktus arba tiesiog informavija kur pigiausia

QUOTE(georgiana @ 2009 03 26, 19:28)
butumeme labai dekingi jeigu atsiustumete kontaktus arba tiesiog informavija kur pigiausia
o sakykit ar Jus pati jau isirinkote 

as jau pernai susidejau ant visu langu tinklelius tokius kaip roletai, nes nebuvo noro ziemai nuuimintei

dedu tel numeriuka tos firmeles +37068239400
tik nepamenu pavadinimo

QUOTE(Viktorijag @ 2009 03 27, 12:36)
as jau pernai susidejau ant visu langu tinklelius tokius kaip roletai, nes nebuvo noro ziemai nuuimintei
patenkinta
vakar dar vonioje paziurejau ar gerai po ziemos atsidaro ir koks vaizdelis, tai kaip ir nauji
tik nepamenu pavadinimo
jie siaures miestelyje apsistoja, sekmes, tik aisku del nuolaidos reikia patiems tartis 

tik nepamenu pavadinimo

aa gaila kad jie ne kaune mums tolokai vaziuoti iki ju:( o jie turbut dar vaziuoja ir ideda tai iki musu 100 km jiems i viena puse butu, kaunas siek tiek arciau, ech labai gaila ir dekui kad jie vilniuje, gal kam nors pravers Jusu info

mes tai dexteroj uzsakem
QUOTE(_pasaka_ @ 2009 03 30, 20:20)
mes tai dexteroj uzsakem

QUOTE(Kelmas @ 2006 07 13, 14:37)
www.dextera.lt paziurek cia man rodos turi toki dalika
dabar tinkleliai po 56 lt už kv.metrą

QUOTE(Bransha @ 2009 05 16, 08:57)
Vau! reiks pasidomėti, dar 1 norėčiau