Įkraunama...
Įkraunama...

Tinklelis nuo vabzdžių

jooo, mergaites... nuspirkau is Senuku tinklelio, prisedau perkaiciau visa sia temuke ir nebezinau ka su juo daryt... g.gif pas mane langai plastikiniai, bet ne standartiniai, o ilgis 3m, plotis iki 2m, skirti jie i tris dalis, varstosi tik vidurinioji... kaip man ta tinkla i ta viduriniaja dali igrusti biesas zino... g.gif
Atsakyti
Salia namo turime isirenge lauko terasa. Ir yra problema su vabzdžiais. Dieną nuolat atakuoja musės ir širšės, o jeigu maisto padedi tai is vis tragedija. Sutemus prasideda uodu atakos. Norejau paklausti patarimo, kaip kovojat su tom atakom ?
Atsakyti
QUOTE(aijaij @ 2010 05 19, 18:37)
Salia namo turime isirenge lauko terasa. Ir yra problema su vabzdžiais. Dieną nuolat atakuoja musės ir širšės, o jeigu maisto padedi tai is vis tragedija. Sutemus prasideda uodu atakos. Norejau paklausti patarimo, kaip kovojat su tom atakom ?

Aplink pavesine sudekite tinklelius nuo uodu.
Dar yra visokiu elektriniu prietaisu, kuriuos ijungus, uodai turetu nepulti, bet del ju beikimo abejoju
Atsakyti
Naudojam žvakes nuo uodų ir purškiklius. ir sau ir vaikams. Nes ypač uodų tai šiemet- kaip ne po šaltos žiemos..atakomis puola... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2010 05 19, 22:25)
Nes ypač uodų tai šiemet- kaip ne po šaltos žiemos..atakomis puola... verysad.gif

šaltis šiemet nesuveikė, buvo žiauriai daug sniego sad.gif

pas mus irgi košmaras doh.gif iš vienos pusės miškas iš kitos tvenkinys doh.gif tai galit įsivaizduot kokie spiečiai skraido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2010 05 18, 14:21)
jooo, mergaites... nuspirkau is Senuku tinklelio, prisedau perkaiciau visa sia temuke ir nebezinau ka su juo daryt...  g.gif pas mane langai plastikiniai, bet ne standartiniai, o ilgis 3m, plotis iki 2m, skirti jie i tris dalis, varstosi tik vidurinioji... kaip man ta tinkla i ta viduriniaja dali igrusti biesas zino... g.gif

tikrai, cia nelabai jis tinka. Mes taip pat klijavom ant balkono, tai nusprendem i ji neiti 4u.gif vis geriau nei pilna uodu kambaryje. Bet siaip tie tinkleliai visai neblogi, tik kad kaina nemaza. Nes drauge atsiveze is Vokietijos du tinkleliai kaina 1,7 eur. bet ka darysi
Atsakyti
QUOTE(Namų Fėja @ 2009 07 20, 18:42)
Patogiau naudoti bus, jei tinklelis iš šono darinėsis - na nebent jūs aukštaūgė ir netingit tūpčioti iki grindų  blush2.gif

Iš patirties galiu pasakyti, kad durims tinklelis geriau BE spyruoklinio mechanizmo, ypač, jei durys dažniau naudojamos. Dėl tos įtemptos spyruoklės vaikai (ir ne tik  ax.gif ) nusidaužo pirštus, ašarų kalnai, tinklelis retkarčiais išsprųsta iš bėgelių - ne bėda, tačiau laikui bėgant kraštukai ima lūžinėti. Plius dar atsiranda slenkstis...

Jei tik turite galimybę (mat šiek tiek brangiau), rinkitės plisuotą tinkliuką durims. Išmėginkite kuriame nors salone, pajusit malonumą  mirksiukas.gif

Foto:
http://www.lauresta....e/phpQAe9Nn.jpg

Rinkčiausi tik užtraukiamą kokybė atitinka kainą.o kas liečia pirštų daužymą visiška nesamonė.Kreipkitės per až papasakosiu daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meistrelis: 11 birželio 2010 - 23:22
tinkliukai nuo uodu daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanillasky_ @ 2010 08 16, 19:50)
tinkliukai nuo uodu daro stebuklus smile.gif

Na gal ne stebuklus, o savo darbą thumbup.gif
Atsakyti
Mus irgi domina, norim nusipirkti, bet kiek mazai patarimu, kur geriau pirkti, kur kainos mazesnes, jei kazkas buvot keliose firmose ir palyginot smile.gif

Atsakyti
patariu pirkti tinklelius remeliuose, nes roletinis nesifiksuoja..jokios kokybes. siaip visi iš lenkų tad kai atveš montuoti ir motuos atidziai ziurekite..
dirbau as su tais tinkliukais..
As kai desiu pas save desiu dexteros antialerginius remeliuose. Situ kokybe buvo normali.
Atsakyti
Na, pas mane roletiniai, kurie susivynioja viršuje. thumbup.gif Jau 6 metai naudojam. Užsifiksuoja normaliai, keist dar nereikėjo. Man patinka, kad nuleidai ir pamiršai. Na, prisimeni, kai labai vėjuota arba labai lietus lyja. Tada susivyniojai. Vėl atsivynioji, kai geresni orai. smile.gif
Pirkom Faugoj. Brangiai tais laikais. Bet man labai patogu naudotis.
Atsakyti