Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktinio (-nės) naktiniai pasivaikščiojimai

QUOTE(Rubinuke @ 2009 06 03, 13:18)
Tik parašiau, kad keistai skamba tas "padėsiu" smile.gif O va dabar ką parašėte tai pilnai sutinku, nes ir mano nuomonė yra tokia, kad vaikų auginimas nėra pareiga smile.gif Nereikia pykti  mirksiukas.gif

O kaip tas "padėsiu", pagal moteris turetu skambeti?
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 13:19)

Gal ji pades tau?
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 13:19)

Auginsiu vaikučius ir tiek mirksiukas.gif Na tik skirtingai išreiškėme tas pačias mintis, nes vaikų auginimą tiek Jūs, tiek aš suprantame ne kaip kokią nors prievolę smile.gif viskas čia gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 12:02)

Tiesiog ji man sako, kad vedes vyras negali iseiti i naktini kluba ar visai kazkur pailseti, pasilinksminti ir dar be zmonos.

Ji bijo kad jus ten ir daug daug aplink zaviu moteru suksis biggrin.gif
normali reakcija,kaip moteriai..suprask ja ir viskas ax.gif
o ar jus galit iseiti ar ne susitarimo reikalas...

as vyrui visur "leidau"..be manes jis ejo kur norejo...aisku padedavo pirmiausia man,bet jei laisva-prasom...as tuo metu krisdavau miegoti,man iki linksmybiu tada buvo toli grazu...cia ir nestumo metu ir po jo..koki pora metu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubinuke @ 2009 06 03, 13:24)
Auginsiu vaikučius ir tiek mirksiukas.gif Na tik skirtingai išreiškėme tas pačias mintis, nes vaikų auginimą tiek Jūs, tiek aš suprantame ne kaip kokią nors prievolę smile.gif  viskas čia gerai biggrin.gif

Kartais vaiko auginimas yra prievole ir didelis REIKIA. Jei nera salia jokiu babyciu, tai klausimas"kas pabus su vaiku" tikrai iskils ir daznokai. Ar tai didelis malonumas, ar reikejimas- galima ilgai gincutis.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 03, 13:25)
Ji bijo kad jus ten ir daug daug aplink zaviu moteru suksis  biggrin.gif
normali reakcija,kaip moteriai..suprask ja ir viskas  ax.gif
o ar jus galit iseiti ar ne susitarimo reikalas...

as vyrui visur "leidau"..be manes jis ejo kur norejo...aisku padedavo pirmiausia man,bet jei laisva-prasom...as tuo metu krisdavau miegoti,man iki linksmybiu tada buvo toli grazu...cia ir nestumo metu ir po jo..koki pora metu...  smile.gif

Del jos reakcijos as jai sakiau, kad neinu ten kitu moteru ieskotis rolleyes.gif, tik atsipalaiduoti.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 13:02)
As ir taip sedziu namie ir su zmona, kur iseinam, bet i kluba paskutini karta buvau isejes prie 3-4 metus o ir taip nlb ten lankydavausi, nu bet kaip ir minejau issiaiakinom kodel pries nestuma net ir kartu nebuvom klube.
I cia pratintis sedeti namie nera ko, nes ir taip dazniausiai sedim namie.
Tiesiog ji man sako, kad vedes vyras negali iseiti i naktini kluba ar visai kazkur pailseti, pasilinksminti ir dar be zmonos.

Susitarkit su zmona, juk vien apsikabines su mylymaja nesedesit. Jeigu jai nepriimtinas tavo noras nulekti atskirai, tada darykit taip: Abu eikit ta pati vakara atskirai. Pvz. tu su draugais i kluba, ji su draugem i kavine, kokteiliu bara. Tada ta vakara nei vienas nebus nuskriaustas. Ir neliudes, kad va, vyras "tusinasi", o as vargse sedziu namuos... Abudu busit pasilinksmine atskirai. (cia kalbu, jei yra poreikis pabuti atskirai)
Mes esam taip padare pora kartu, ir draugu seimos taip daro. Ir tikrai, visi liekam patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 06 03, 13:31)
Susitarkit su zmona, juk vien apsikabines su mylymaja nesedesit. Jeigu jai nepriimtinas tavo noras nulekti atskirai, tada darykit taip: Abu eikit ta pati vakara atskirai. Pvz. tu su draugais i kluba, ji su draugem i kavine, kokteiliu bara. Tada ta vakara nei vienas nebus nuskriaustas. Ir neliudes, kad va, vyras "tusinasi", o as vargse sedziu namuos... Abudu busit pasilinksmine atskirai. (cia kalbu, jei yra poreikis pabuti atskirai)
Mes esam taip padare pora kartu, ir draugu seimos taip daro. Ir tikrai, visi liekam patenkinti.

Na ji kaip ir as nlb turim su kuo iseiti. Dazniausiai, pirma karta su grupiokais as, o kitas butu buves su bendradarbiais. Ji nlb draugiu turi, tik darbe ten yra grupele zmoniu su kuriais ji bendrauna, todel ji turi tik mane galima sakyti. Manau jei butu su kuo tokiu klausimu nekiltu.
Atsakyti
QUOTE(tetukas1982 @ 2009 06 03, 12:29)
Del jos reakcijos as jai sakiau, kad neinu ten kitu moteru ieskotis  rolleyes.gif, tik atsipalaiduoti.

nu matyt pavydzia turi zmonyte ax.gif ir nieko tu cia nepadarysi...teks rinktis arba tavo atsipalaidavimas ir jos pyktis ir aisku namie itampa doh.gif arba tavo paaukoti atsipalaidavimai ir spakaina zmona smile.gif ...
neklausk kodel turi tu rinktis biggrin.gif
nes ji neturi is ko rinktis jau ax.gif
Atsakyti
Tada ta vakara nei vienas nebus nuskriaustas. Ir neliudes, kad va, vyras "tusinasi", o as vargse sedziu namuos...

O kodel jai turi buti liudna, jei vyrui smagu?
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 06 03, 13:28)
Kartais vaiko auginimas yra prievole ir didelis REIKIA. Jei nera salia jokiu babyciu, tai klausimas"kas pabus su vaiku" tikrai iskils ir daznokai. Ar tai didelis malonumas, ar reikejimas- galima ilgai gincutis.

Pilnai sutinku su sia nuomone. Pas mus lygiai tas pats: nera jokiu bobuciu, seneliu, sesiu ir pan. Esam tik as su vyru. Labai daug idomiu pasiulymu atsisakyta, todel, jog nebuvo kas su vaiku pabuna. Kartais buna labai "abydna", nes esam jauni, linksmi zmones...Ir noris istrukti is namu.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 06 03, 13:34)
nu matyt pavydzia turi zmonyte  ax.gif ir nieko tu cia nepadarysi...teks rinktis arba tavo atsipalaidavimas ir jos pyktis ir aisku namie itampa  doh.gif arba tavo paaukoti atsipalaidavimai ir spakaina zmona  smile.gif ...
neklausk kodel turi tu rinktis  biggrin.gif
nes ji neturi is ko rinktis jau  ax.gif

Paboldinimu neikirtau, per mazai rauksliu smegenyse tai suvokti.
Kiek galejau tiek rinkausi antra varianta, bet kiek taip galima buti.
Papildyta:
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 06 03, 13:36)
Pilnai sutinku su sia nuomone. Pas mus lygiai tas pats: nera jokiu bobuciu, seneliu, sesiu ir pan. Esam tik as su vyru. Labai daug idomiu pasiulymu atsisakyta, todel, jog nebuvo kas su vaiku pabuna. Kartais buna labai "abydna", nes esam jauni, linksmi zmones...Ir noris istrukti is namu.

Kai busiu tetis, galesiu taviskius pasaugoti, kreipkis kai reiks mirksiukas.gif
Atsakyti