Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktinio (-nės) naktiniai pasivaikščiojimai

užėjau, galvojau bus tema apie lunatikus, ot naivi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 06 08, 09:28)
nu ir istorija  thumbup.gif
tai jau kiek suprantu vestuviu po benvakario su numatyta nuotaka nebebuvo?  unsure.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(maumė @ 2009 06 08, 09:34)
užėjau, galvojau bus tema apie lunatikus, ot naivi biggrin.gif

Nuo naivumo vaistu nera.
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 06 08, 09:28)
nu ir istorija  thumbup.gif
tai jau kiek suprantu vestuviu po benvakario su numatyta nuotaka nebebuvo?  unsure.gif  ax.gif

baikite- buvo tos vestuves, gi ne serialas, o gyvenimas.... doh.gif Bet paskui buvo dvejos skyrybos- pirma mano, paskui jo ax.gif Ir vel- vestuves 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzedita @ 2009 06 08, 11:06)
baikite- buvo tos vestuves, gi ne serialas, o gyvenimas....  doh.gif Bet paskui buvo dvejos skyrybos- pirma mano, paskui jo  ax.gif Ir vel- vestuves  4u.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

nu va vistiek buvo kaip turejo buti ir nieko nepakeisi... 4u.gif

taip ir su tais draudimais,leisi,neleisi,eis,neis...jei lemta-skirta zmogu surasim ir eidami siuksliu isnest biggrin.gif toki varianta zinau thumbup.gif ...taigi neverta ardytis ir nervuotis...gyventi reikia ir dziaugtis kol kartu..gal ryt jau viskas bus kitaip mirksiukas.gif o gal ir ne bigsmile.gif ... gyvenimas-rizika..nerizikuosi,mokesi kitaip,bet vistiek teks darytis pasirinkimus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzedita @ 2009 06 07, 21:48)
vienintelis kartas gali buti lemtingas  biggrin.gif

Bet tai nereiskia, kad dabar viens kito niekur "neisleidziate"?
Atsakyti
QUOTE(vejai @ 2009 06 08, 17:50)
Bet tai nereiskia, kad dabar viens kito niekur "neisleidziate"?

kad nera poreikio vaikscioti ,,vienam kaip katinui". Juk esame pora- tai ir visur po du thumbup.gif Idealiai sulipome (po kol kas 4u.gif ). Sisyk ,,uzsokau" ne ant vaikstuno, o ant ramaus, vertinancio seima zmogaus. (Na ir parasiau- vertinancio seima ax.gif , bet jau antra karta vedes biggrin.gif ).
Atsakyti
Mano problema panasi - nuolat naktimis kazkur trankosi.
Siandien pvz grizo 3 nakties ir dar 2 draugelius atsivede doh.gif ir svarbiausia, kad jis nesupranta, jog as jo laukiu, jis isjungia telefona arba neatsiliepia, kad tik negirdetu mano priekaistu del naktiniu pasivaiksciojimu. Nusprendziau siandien pasielgti kaip jis, is principo nakvosiu pas drauge, jam nieko nepranesus ir isjungus visus telefonus, nes kiti budai (itikinejimai, asaros, barniai, pokalbiai) nepadeda. Tegul pabuna mano vietoje.

As isvis nesuprantu, ka jis sau galvoja, kad mes vede ir as niekur nepabegsiu blink.gif ir toliau busiu tarnaite namie blink.gif kad manim nereikia rupintis. Kazkaip pernelyg daug kantrybes ir tolerancijos turiu. Gal geriau buti ragana?

Nesuvokiu, kaip jis gali nesuprasti, kad turi seima, kad as jo laukiu namie.
Atsakyti
Taip, jis mano, kad tu esi jo nuosavybė ir tikrai niekur nepabėgsi- nedingsi, o lauksi jo namie rolleyes.gif Dažnai pasitaiko tokių atvejų, kai žmogus turi savininkiškumo jausmą doh.gif Tada mastymas paprastas... jis mano tad nereikia stengtis jo išlaikyti prie savęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(ForeverIs @ 2009 07 09, 10:23)
Taip, jis mano, kad tu esi jo nuosavybė ir tikrai niekur nepabėgsi- nedingsi, o lauksi jo namie rolleyes.gif  Dažnai pasitaiko tokių atvejų, kai žmogus turi savininkiškumo jausmą  doh.gif  Tada mastymas paprastas... jis mano tad nereikia stengtis jo išlaikyti prie savęs  g.gif

Tai ka daryt?.. As pasimetus...

Tas patarimas "nesedek namie" man negalioja, nes ir taip nuolat apkrauta ivairiais darbais, uzsiemimais. O kai juos pabaigiu ir noriu su juo pabut, tai jo, bjaurybes niekada ner salia.. Kazkur trankosi. Labai skaudina mane jo iniciatyva orgnizuojant kokius nors tusus su draugeliais, kur as kazkodel nedalyvauju, o visikas iniciatyvos nebuvimas, organizuojant bendra laisvalaiki. Viska visada as...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orma: 09 liepos 2009 - 12:01
QUOTE(Orma @ 2009 07 09, 12:52)

Tas patarimas "nesedek namie" man negalioja, nes ir taip nuolat apkrauta ivairiais darbais, uzsiemimais. O kai juos pabaigiu ir noriu su juo pabut, tai jo, bjaurybes niekada ner salia.. Kazkur trankosi. Labai skaudina mane jo iniciatyva orgnizuojant kokius nors tusus su draugeliais, kur as kazkodel nedalyvauju, o visikas iniciatyvos nebuvimas, organizuojant bendra laisvalaiki. Viska visada as...

kazkada su tokiu vaikinu praleidau 4 metus.o paskui kantrybe truko ir pabegau,kas per daug tai nesveika.
Atsakyti
QUOTE(Orma @ 2009 07 09, 12:52)

Na,žinai...mesk šonan visus darbus ir pasiėmus kokią draugę,varyk pasitūsint...Nėr tokio mirtino darbo,kuris nepalauktų...Susiorganizuokit mergaičių žygius,pvz,su baidarėm.Mergaičių boulingą.Teminį vakarėlį iki išnaktų.Egzotinių patiekalų degustaciją-vėl iki 2 nakties tongue.gif Na,žinok tai padeda.O jei ir nepadės,bent jau pati būsi užsiėmus maloniais dalykais.
Aišku,tokia politika gali nuvest vieną į kairę,kitą į dešinę.Arba-sulipdyti.Ir dar...atkreipiau dėmesį į vieną detalytę-tu nori su juo pabūt,kai pabaigi darbus...o gal atidėk juos dėl jo ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2009 07 09, 13:33)
Na,žinai...mesk šonan visus darbus ir pasiėmus kokią draugę,varyk pasitūsint...Nėr tokio mirtino darbo,kuris nepalauktų...Susiorganizuokit mergaičių žygius,pvz,su baidarėm.Mergaičių boulingą.Teminį vakarėlį iki išnaktų.Egzotinių patiekalų degustaciją-vėl iki 2 nakties  tongue.gif  Na,žinok tai padeda.O jei ir nepadės,bent jau pati būsi užsiėmus maloniais dalykais.
Aišku,tokia politika gali nuvest vieną į kairę,kitą į dešinę.Arba-sulipdyti.Ir dar...atkreipiau dėmesį į vieną detalytę-tu nori su juo pabūt,kai pabaigi darbus...o gal atidėk juos dėl jo ?  4u.gif

Deje, ne be tie laikai, kad galeciau atidet darbus, krize... O turint omeny mano profesija, tai sis dalykas isvis neimanomas.

Mergaiciu zygiai, hmm, pagalvokim, o kas gi man belieka, kai jo nuolat ner salia, tik tie mergaiciu zygiai ir vyksta.. doh.gif Tad ir sis variantas isbandytas. aisku, galima didint siu zygiu tankuma, bet ir taip man per akis tu mergu schmoll.gif schmoll.gif
Taciau pastebejau tendencija, as laukan, jis pradeda terorizuoti skambuciais: varyk namo, kur tu esi, kodel nekeli, tave paimti ir t.t. ir pan.
Atsakyti