Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

user posted image

aš labai norėčiau,
kad kada ateitum arbatos...
atsineštum angeliuką .....
tas angeliukas taip mažai kalba,
bet
apkabintum....
pabučiuotum į kaktą.....

ir viskas praeitų

o angeliukas sėdėtų ant peties

Papildyta:
Labas rytas.....
.....šiandien jau vasara.... kam kupina vilčių, gražių norų, kam - skaudžių prisiminimų ir patirties karčios kupina.....

..... Divėja, mieloji, ši žvakutė tavo Angelėlei.....

user posted image

Lai saugo Ji visus jus......
Atsakyti
Ir ką beveikiat ramų rytą?

Mes su mergyte ruošiamės į Zyplių dvarą - bus šventė vaikams.
Atsakyti
Sveikutes.
Vaivos juosta, aciu uz siltus namucius wub.gif
Diveja, stiprybes tau siandien....
Mano direktoriuke dar parpia, tad as poilsiauju su kavute ax.gif
Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Divėja, mieloji, laikykis, mes su tavimi wub.gif wub.gif wub.gif sad.gif

Vaivos juosta ačiū už naujus namučius 4u.gif
Atsakyti
labas rytukas 4u.gif
Diveja,stiprybes tau siandien console.gif
Vaivos juosta,aciu uz naujus namucius 4u.gif
Visas su vasaros pradzia 4u.gif nors ir be saulutes bigsmile.gif
Atsakyti

"apkabintum, pabuciuotum ir viskas praeitų....."
o kad sie zodziai issipildytu... labai grazi namuciu pradzia. Aciu wub.gif

Atsakyti
Labutis. visas Jus su vasarele!
Vaivos Juosta, aciu uz naujus namucius.
Diveja, stiprybes Tau, is visos sirdies Tave palaikom.
ka kitos mamytes siandien veikiat? pas mus sauleta, grazu, gal kur vaziuosim su vaikuciais. vakar buvau motokroso varzybose, tai kai beprote paverkiau ir tiek, nebe man tokios vietos... du vaikuciai taip sunkiai susizalojo, medikai suteikia pagalba, o jie zvirbliai i trasa ziuri...nesuprantu as tokios sporto sakos vaikams.
geros Jums dieneles.
Atsakyti
Diveja, linkiu neliudet sia diena, tik paprasyt angelelio kad saugotu ateinanti kudiki nuo visko 4u.gif
Gabrieliuk neliudek ir tu 4u.gif , jei nebusi LT- jokio skirtumo, gali ir namie uzdegt zvakele ir paprasyk kad sugriztu, jei ne jis tai atsiustu kazka kita
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu va siandien sulaukiau tu nelauktu mmm verysad.gif Tai jauciu,kad visgi su sveikatyte negerai,reiks tikrinti sirdele doh.gif
Atsakyti
Mes jau iš po šventės smile.gif . Mažė visa patenkinta, man ir smagu išeit . Kažkaip labai bijojau žmonių reakcijos, bet visi visur labai džiaugiasi, kai pamato mane nestuke.gif . Tik viena moteriškė tėra paklaususi, kaip čia dabar aš nestuke.gif argi nebijai??????

Gabrieliuk- tik pirmas ciklas? Ramiai. Ir ne tik širdelę pasitvarkyk, bet ir mintis bei jausmus. Tada ai truputį bus šviesiau, - leliukas pasirinks kelią pas jus.
Atsakyti
na ir karstis siandien, feeeeee.
Vaivos juosta, kaip jums smagu, po sventes tik duodates mirksiukas.gif
gabrieliuk, kantrybes, ateis laikas ir leliukui. juk po sitokiu stresu reik ir organizmui atsigaut....
carramele, kaip tavo Pauliukas? Ar buvot siandien ar pas daktariukus? Sveikateles jam 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 01, 13:54)

Gabrieliuk- tik pirmas ciklas? Ramiai. Ir ne tik širdelę pasitvarkyk, bet ir mintis bei jausmus. Tada ai truputį bus šviesiau, - leliukas pasirinks kelią pas jus.

Antras,tik sitas pirmas kai BT matavau verysad.gif Ai tikrai bus laikas ir bus leliukas,gal dar pati turiu sustipret 4u.gif
QUOTE(sandrynja @ 2009 06 01, 14:08)

gabrieliuk, kantrybes, ateis laikas ir leliukui. juk po sitokiu stresu reik ir organizmui atsigaut....

Taip tikrai reikia,negaliu buti savanaude visgi verysad.gif Bet nezinau kada ateis ta diena ,kada jausiuosi stipresne 4u.gif
Atsakyti