Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(zydrute @ 2009 06 25, 14:37)
sveikutes 4u.gif
neturiu kam pasiskut,tai beliekat jus,blyn ruosiuosi anyta nusaut gun_bandana.gif

as irgi nevalgau lasiniu,visokiu spirguciu ir pieno negeriu,ir visi stebisi"taigi kaime augai,kaip tu gali nevalgyt",maza kai buvau nevalgydavau kotletu,is cepelinu ir balandeliu mesa isimdavau,bet dabar valgau,matyt issaugau ax.gif

nu pas pazistama buvo anyta kad ir trusiku stalciu iskuisdavo
o spynas susidet jum neiseina?

maniskis ir is kaimo , tai sako atsiedziau barsciu, pienu ir blynu.
as maza labai mazai ka valgydavau, daug ka prastumdavau sonan vien todel kad negrazu, dabar tai viskas eina, o tada net apsivemt nuo vaizdo galedavau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 14:44)
nu pas pazistama buvo anyta kad ir trusiku stalciu iskuisdavo
o spynas susidet jum neiseina?

neapsimoka,ruosiames issikraustyt po kokio menesiuko,gales tada kuistis i sveikata...
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 14:44)
as maza labai mazai ka valgydavau, daug ka prastumdavau sonan vien todel kad negrazu

drinks_cheers.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 06 25, 14:48)
neapsimoka,ruosiames issikraustyt po kokio menesiuko,gales tada kuistis i sveikata...

tai tu jai lauktuviu vis padeliok, koki saldaini ar sokolada suvyniok i popieriu ir parasyk-brangiai anytai lotuliukas.gif , zinok kaip mazgote per veida jai bus. padek i kokius stalcius, spinteles, kur ji "lankosi"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 25 birželio 2009 - 13:51
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 14:51)
tai tu jai lauktuviu vis padeliok, koki saldaini ar sokolada suvyniok i popieriu ir parasyk-brangiai anytai lotuliukas.gif , zinok kaip mazgote per veida jai bus. padek i kokius stalcius, spinteles, kur ji "lankosi"

gera mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 11:56)
va siandien ir uzkviete i baliu, organizuoja su muzikantais, filmuotoju samdomu, seimininkem,

Jubiliejus koks jau čia?
Cirkininkės kai kurios tos anytos doh.gif .
QUOTE(mirkt @ 2009 06 25, 14:40)
* mergaitės, o kokio stažo reikia norint prie albumiuko jūsų prisijungt?
**aš pieno irgi negeriu...nors irgi augau kaime....

* Maždaug po mėnesio pastovesnio bendravimo.
** Aš, nors gimus, augus ir tebegyvenanti kaime, karvės pieno negeriu. Pirktinios - tinka. biggrin.gif
Atsakyti
ar čia tik man ar alamai SM kvailioja, įstringa ir t.t.... kitus puslapius leidžia o SM ne.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 25, 15:07)
Jubiliejus koks jau čia?

nu jo , jubiliejus. kvietimas toks telefonu - kvieciu i savo jubilieju (jai 55m) ir patevio gimtadieni (60m) , gimtadieniai per menesi skiriasi, bet pasako taip konkreciai kad dvi dovanos butu, kaip ji pasake- nu cia toks surum burum bus (liepos vidury), bet kaip jus tai galejau ir is vakaro pakviest butumet atvyke doh.gif lotuliukas.gif , nu as likau be zado po paskutiniu zodziu... organizuoja 60iciai zmoniu ir tipo pakviesiu is vakaro, atvyksit... nu mes ne is tu kur tusciom rankom, tiesiai is lovos traukiam
nu geriau negadinsiu kitom nuotaikos, nes mane tai jau juodai juokas ima, nebemoku ne pykt ax.gif , juokingiausia tai kad zmogus lyg ir su aukstuoju, bet elgiasi kaip kaimiete (bukumo prasme) nebaigusi ne pirmos klases
Atsakyti
QUOTE(mirkt @ 2009 06 25, 15:23)
ar čia tik man ar alamai SM kvailioja, įstringa ir t.t.... kitus puslapius leidžia o SM ne.... g.gif

Streikuoja smile.gif . Ir man neleido skaityt.
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 25, 15:28)
juokingiausia tai kad zmogus lyg ir su aukstuoju, bet elgiasi kaip kaimiete (bukumo prasme) nebaigusi ne pirmos klases

O tavo vyras kaip reaguoja į tokius cirkus? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 25, 15:56)
O tavo vyras kaip reaguoja į tokius cirkus?  smile.gif

mano vyras sako- tu tik nesinervuok, neimk i galva. jis saunuolis kad po vestuviu atkalbejo nuo gyvenimo pas jo tevus
po panasiu fokusu tai siemet ne nesveikinom su Joninem, mb net nesiule, as irgi, be to ne nekviete, tai laimingi pries telika sedejom, jei but isvakaro pakviete, mb irgi is principo neitu. nors mano mamai anyta pasakojo kaip iki 4iu ryto su dukra, zentu ir patevio sunaus seima baliavojo doh.gif , nu dziaugiuos kad mano vyras visiska priesingybe, nes kitaip butum uzsimuse viens kita dar pirmais metais ax.gif
Atsakyti
Zydrute, jei pavyks kokia nebloga isdaiga anytai- parasyk ir man, nu negaliu kaip pirstai ir man niesti...
o mes kad ir susidejom uzraktus, kur nors isvaziuojant liepia palikt rakta- tipo jei vanduo pasileistu, namas uzsidegtu ar dar kas... uosvis pyksta ant jos uz tas nesamones, bet ji pas mus tundra. ir ne tik spintas istikrina, bet ir saldytuva savaip sutvarko, net vonioje daiktus savaip sudelioja...ir dar visa kita.
ai, nebenoriu ne kalbet. tik tiek, jog Zydrute po men isikraustys, o man tik nauji metai tenusisviecia verysad.gif .
pirkausi lietuvisku braskiu po 6lt, tai prikirtau smile.gif .bet karstis pas mus doh.gif , visiskai prie zemes guldo. tai tik darza pabaigiau, o gelynelis ir zolyte dar palauks.
nu va, sia zinute uzdarysiu namucius.iki susitikimo naujuose 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti