Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 6 tema

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 15:04)
hehe biggrin.gif Na kad Nikkor tik Nikonui tai jo, bet klausiau Nikonui TIK Nikkor tinka  biggrin.gif biski kalamburas gavosi wacko.gif  Kokia sigma netinka nikonui?  blush2.gif

Tinka ir sigma ir dar kazkas turi tikti,tik turi buti spec.Nikonui.Buna pazymeta. mirksiukas.gif Nusuoliuok i efoto puslapiuka ir ten suprantamai viska isiaiskinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 02 birželio 2009 - 15:06
laba diena merginos bigsmile.gif
tik dabar sugebejau pro darbus prasibrauti ir pasiskaityti ka priraset ax.gif

QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 01, 23:40)
tai blenda uzdeti reiktu ir vsio...arba maximos maisiuka  lotuliukas.gif

biggrin.gif vakar fotkinau per lietu lasus vakare prie laiptines, niu kaimynai juokiesi, o as vos neatsiguliau i purva blush2.gif nz kelis kadrus pagavu tokius idomesnius, bandysiu veliau imsesti bigsmile.gif

QUOTE(Rico @ 2009 06 02, 10:58)
Valetta pas pazengusias idejo nuoroda  bigsmile.gif negaliu atsigrozeti, gal nepyksit, kad cia idesiu  blush2.gif
http://www.flickr.co...threezawadzkis/

labai patiko nuotraukytes wub.gif idomu kaip taip isgauti fona blush2.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 15:57)
Kvailas klausimas  biggrin.gif
O Nikonui tik Nikkor objektyvai tinka?  blush2.gif ir dar.... klausiau, bet turbut niekas nepastebejo  ax.gif Ant kitinio obj. galima flitra uzdet, nes blendos neuzdedu dry.gif

tinka ne tik nikkor objektyvai mirksiukas.gif kiek domejausi ir kitu gamintoju opbjektyvai tinka, tik turi pritaikyti prie savo fotiko. sigma tinka, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 15:06)
Tinka ir sigma ir dar kazkas turi tikti,tik turi buti spec.Nikonui.Buna pazymeta. mirksiukas.gif Nusuoliuok i efoto puslapiuka ir ten suprantamai viska isiaiskinsi mirksiukas.gif

rimtaaaaaaaai? bigsmile.gif nu as maumas tada tikrai fool.gif kazkada kazkas pasake, kad bereikalo Nikon`a ishsirinkau, nes jam jokie obj. netinka apart nikkor, tai su ta mintim ir gyvenau - nepatikslinus info cool.gif blondine - ka padarysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2009 06 02, 14:10)
sarasas toks ilgas g.gif Man atrodo, kad ne visos cia lankosi...

siek tiek jau koregavau, bet reiks man atrodo dar po keliu temu 4u.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 15:19)
Manau tikrai yra tokiu kurios neatsiskaite arba nesilanko.Reiketu pasiziureti ir pakoreguoti sarasiuka.Beto reiketu skelbti  Kurybinius ND.Tam manau reikia sukurti skilti albumelyje su spatazodziu.Slatazodi tures tie kas atsiskaite viska.Kaip manot?

reikes tada apsispresti del kuribiniu ir pakeisti psw, issiuntinet per za tik tiems kas pridaves visus ND., o ta galim gi patikrinti albume.

Pasiulymas sia savaite kas dar nevisus ND padare, prasom priduoti ir ikelti i albumeli, nes pirmadieni, birzelio 8 d. pakeisim psw, ir gaus tik atsiskaite.

ir dar siulom kurybinius ND, uz kurias balsuosim paskui.
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 02, 15:09)
rimtaaaaaaaai?  bigsmile.gif nu as maumas tada tikrai fool.gif kazkada kazkas pasake, kad bereikalo Nikon`a ishsirinkau, nes jam jokie obj. netinka apart nikkor, tai su ta mintim ir gyvenau - nepatikslinus info  cool.gif blondine - ka padarysi  biggrin.gif

Na,Nikono objektyvai brangesni.As jau net nuejau pasiziureti ar neapgavau taves,bet ne, yra ir Sigmu ir Tamronu ir Tokinu. mirksiukas.gif
Papildyta:
liamuna,aciu tau uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
Kaip mano ND? Ar gerai?

QUOTE(Kūlverstukas @ 2009 05 29, 10:50)
ND zoominu:
user posted image
user posted image
user posted image
arteju prie objekto:
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
stai mano ND dirbtiniam apsvietime ax.gif beda ta dar kad as vel pragribavau albumelio duomenis uztai mano ten mano ND nera nors viskas ir padaryta blush2.gif

Dirbtinis apsvietimas auto
user posted image

DA lempute
user posted image

DA custom
user posted image

rolleyes.gif
Atsakyti
Kūlverstukas,uzskaitau mirksiukas.gif
kerolli,uzskaitau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 02, 17:09)
siek tiek jau koregavau, bet reiks man atrodo dar po keliu temu  4u.gif
reikes tada apsispresti del kuribiniu ir pakeisti psw, issiuntinet per za tik tiems kas pridaves visus ND., o ta galim gi patikrinti albume.

Pasiulymas sia savaite kas dar nevisus ND padare, prasom priduoti ir ikelti i albumeli, nes pirmadieni, birzelio 8 d. pakeisim psw, ir gaus tik atsiskaite.

ir dar siulom kurybinius ND, uz kurias balsuosim paskui.

Meginos ..as nezinau kur tas albumelis...tai man ND gal jau is karto cia temoje talpint? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 02, 13:32)
kerolli,uzskaitau mirksiukas.gif

Aciu aciuks.gif
Atsakyti
sveiki... norejau paklausti ar tas pradziamokslis ir jo pamokeles cia sukeltos reikalauja kazkokio ypatingo fotiko? na ar visa tai galima mokintis ant paprasta sony fotiko, su 7 megapixeliais? nes net tokiu dalyku ka cia perskaiciau ten nesu macius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjaurastis @ 2009 06 02, 16:41)
Meginos ..as nezinau kur tas albumelis...tai man ND gal jau is karto cia temoje talpint? blush2.gif  ax.gif

na tai visu pirma sitoje temoje ir reikia patalpint ND ir jei jie bus uzskaityti, tada talpinsi juos i albuma mirksiukas.gif
Atsakyti