Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 03, 15:56)
Nu va ir isaiskejo konkurso svarumas, tas pats vaikelis o mamos kelios schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Nemanau, kad tai sazininga kitu mamu atzvilgiu  g.gif

Kodel nesazininga , jei man tas vaikiukas patinka as galiu idet ji i parasa taiskles tam nepriestarauja , tuo labiau tai mano sprendimas nieko neitakotas , mano vaikai konkursui jau per dideli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natalikas @ 2009 06 04, 09:46)
o man tik viena karta leido,nors dvi nuotraukytes yra,tai uz viena prabalsavau,o kitos nedave

man ir tik karta leidzia i 3-4d., kodel kitoms dazniau g.gif
Atsakyti
NA NEPAGALVOJAU, REIKEJO IR MAN LEIST DRAUGEM IDET, O AS TAM LABAI PRISINAUSI, SAKIAU KIEK SURINKIM BALSIUKU TIEK, BET PATYS:)
KITA KART ZINOSIU IR BUSIU BISKI GUDRESNE blink.gif O GAL IR SU TECIU JAU REIKS DERINT O TAI VISTIEK BARDAKAI GAUNASI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 04, 10:46)
NA NEPAGALVOJAU, REIKEJO IR  MAN LEIST DRAUGEM IDET, O AS TAM LABAI PRISINAUSI, SAKIAU KIEK SURINKIM BALSIUKU TIEK, BET PATYS:)
KITA KART ZINOSIU IR BUSIU BISKI GUDRESNE  blink.gif O GAL IR SU TECIU JAU REIKS DERINT O TAI VISTIEK BARDAKAI GAUNASI  schmoll.gif

o koks skirtumas, man asmeniskai kai nepazytu kitu vaiku tai ir nezinau cia nuosavas vaikas ar skolintas, jei grazu balsuoju, va balsa atidaviau ir foto kur balsu virs 800, man tiesiog patiko blush2.gif
Papildyta:
Erikiuxxx, labai grazuolis jusu Kevin wub.gif
Atsakyti
NU BET JEI RENGIAMAS KONKURSAS TAI MANAU KIEKVIENA MAMA TURI DALYVAUT SU SAVO VAIKUCIU, O NE SU SKOLINTU? TAI TOKIU ATVEJU TA MAMA KURI NETURI SAVO VAIKUCIO GALI SUSIRAST LABAI GRAZIA MAZYLIO NUOTRAUKA IS INTERNETO IR ISIDET KAIP SAVO biggrin.gif
Atsakyti
as jau nesigilinu, kodel leidzia, kodel neleidzia irnesakyk.gif nubalsuoju uz patikusias ir viskas, kartais jau net pamirstu ir uz savo nubalsuoti ax.gif kaip taip ilgai cia viskas vyksta
Atsakyti
Uzsukau ir as paskaitineti i temele,kodel negaliu balsuoti,uz patikusius vaikucius,o pasirodo explorer kaltas doh.gif
Su Mozilla tiek uz savo tiek uz kitus vaikucius pagaliau galiu balsuoti clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Voverytė*: 04 birželio 2009 - 11:31
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 04, 11:22)
natalikas - o Jums nebūtų patogu įsikelt abiejų konkurdinių foto nuorodėles į parašą - juk nebereiktų kas kartą vargti įkeliant į rašomas žinutes...  mirksiukas.gif 
Čia šiaip patarimas...  blush2.gif

user posted imageTAI KAD NEISEINA NEZINAU,KA BLOGAI DARAU.PAVEIKSLELIS KAMPE PARASUOSE,KAIP AS SUPRANTU YRA,O I FORUMA NEISSOKA.O GAL AS NEDADARAU KO g.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 04 birželio 2009 - 13:02
QUOTE(Tafi @ 2009 06 04, 11:55)
va balsa atidaviau ir foto kur balsu virs 800, man tiesiog patiko blush2.gif

Mamos - įmeskit nuorodą vaikiuko kuris jau virš 800 balsiukų surinkęs... bigsmile.gif noriu pamatyt tą gražuoliuką... biggrin.gif

natalikas - kas kartą rašydama žinutę į forumą uždėk varnelę, kad tavo parašiuką rodytų...

Žinutės nustatymai
Įjungti šypsenėles? V (yra varnėlė)
Įjungti parašą? V (pati visad uždėk varnelę)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 04 birželio 2009 - 13:14
aš seniau jau pastebėjau oranžinius parašus pas mamas kurios vaikų neturi.
bet man tai netrukdo. tugu dedasi. gal tai krikšto vaikai, sesės, broliai.
koks man skirtumas.
gaila, kad maniškio nieks įsidėt nepasisiūlė, būč sutikusi cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasicka* @ 2009 06 03, 23:01)
jurgitaru - Jūsų abu mėlynakiai  bigsmile.gif  labai labai gražučiai ir ką tik gavo mano balsiuką...  4u.gif

aciukas dideliausias bis.gif aciuks.gif
mes uz jus irgi balsiukus atiduodam, kasdiena 4u.gif
balsuojam uz visus vaikus, kur pamatom parasiukus. O kai cia l`eu raso, kad ir be paraso uz geras nuotraukas balsuoja, tai kazin. as niekada nevartau tu nuotraukeliu, tik per parasiukus atsiverciu. neturiu tiek laiko, kad ziurineciau nuotraukas. o ju cia jau apie kokius 7 tukstancius doh.gif o vaikiukai visi labai mieluciai, tik kad baisiausiai daug, neimanoma ju perziureti ax.gif
Atsakyti
Nerealu jau kiek surinko bigsmile.gif
Grazu, tai tikrai grazu, bet sitiek daug..

user posted image
Atsakyti