QUOTE(viktutes @ 2009 06 07, 12:54)
ir dar kuo daugioau skundiesi, kad negali balsuot, tai kaip užuojauta kitos subalsuoja
Tai jau tikrai, kad. Matai, nors ir negalėjau balsuot, ir skundžiaus, bet tiek balsų kaip tu nesurinkau.

Gera tikrai kalbėt, kai daug balsų turi.
O dėl padėkos ar atsilyginimo - kasdien visoms padalinu, negi gaila. Iš pradžių 15min,lt žiūrėdavau ir duodavau patikusioms. Bet kad ten tiek daug nuotraukyčių. Tai dabar nebegaištu - dalinu toms, kieno parašus matau ir niekada nesitikiu, kad ir man tuo pačiu atsilygins. Kaip pastebėjau, nelabai ir atsilygina. Jei aš padalinu 20 mamyčių, o gaunu per dieną 2 -3 balsus. Nesiskundžiu, ne, nepamanyk vėl, kad skundžiuos, tiesiog sakau taip, kaip yra.
Ne skundimusi ir ne padėka-atsilygimu bus laimėtas konkursas. Laimės protingiausių mamyčių vaikiukai.
Papildyta:
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 07, 12:57)
Nu kazit, Tukuti, ar cia taip specialiai daroma. Man sitas konkursas iskirtinis tuom, kad cia nera piktumu jokiu ir 'varymu' ant konkreciu nuotrauku, jokiu kriminalu ir detektyvu (kas visada buna kituose konkursuose). Tai sau toks mielas ir nuosirdus bendravimas aptarimu temelej

. Be to, vaikuciai labai mieli pas visas sioj temelej, tai taip ir gaunas, kad sau ir balsuojames vienos uz kitas
Pritariu tau, ir aš taip manau
Net ir juodžiausias debesis turi sidabro pakrasti