Įkraunama...
Įkraunama...

Dienos mažyliai II dalis

QUOTE(mildocka @ 2009 06 06, 17:49)
Aciu  4u.gif .Siandien tik uzmaciau jusu tema  doh.gif .Na reiks pasistengt uz jusu vaikucius pabalsuot  biggrin.gif

parašas tai jūsų per didelis tongue.gif
tik 2 liniuotes galima, o pas jus trys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mildocka @ 2009 06 06, 18:27)
Ups  rolleyes.gif .Manau pasitaisiau  ax.gif

taip, dabar viskas gerai smile.gif

aš laikinai irgi išsiėmiau liniuotes, susidėjau į dienoraštį. konkursas baigsis - susidėsiu vėl tongue.gif
Atsakyti
Sis konkursas smagus thumbup.gif nuotrauku labai daug 4u.gif
bet man nusubodo galva sukti ziuredama i jas. yra labai daug tokiu nuotrauku blink.gif nejaugi kas stato nuotrauka negali ja apversti,ne jaugi ne mato kad nuotrauka stovi sonu doh.gif ir dar yra nuotrauku kur vaikai sedi ant puoduko, mamytes jus galvojate tokia nuotrauka pastatys i pirma puslapi 15 min lotuliukas.gif yra ir ne kokybisku nuotrauku, neimanoma iziureti ka ten pavaizduota g.gif dauguma nuotrauku labai grazios ir verti prizu 4u.gif
Atsakyti
Visokiu buna ,visokiu reikia smile.gif gal mamytem atrodo , kad tos nuotraukytes grazios ir jas deda ax.gif
Atsakyti
tai taip, kėkvienai atrodo skirtingai, o ir su kažkokiu galbūt svarbiu įvikiu asocijuojas ta nuotrauka mamai, kitiems žiūrint ji gal paprasta, netinkama konkursui ir pan., o vat mamai, ta nuotrauka yra pati gražiausia smile.gif
aš kai dėjau fotkę, net neišrinka tokios kuri man gražiausia, nes pirmą kart konkurse dalyvauju, ir vos ne pabanyt sugalvojau, na kaip mažas vaikas, maždaug įkišiu nagus ir pažiūrėsiu kas bus doh.gif , na ir visai neblogai sekasi, tai nemažą dalį balsiukų sukrovė tose temose kur dažniausiai bendsrauju, bet tikiuosi, kad skyrė ir dar kažkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 06, 23:42)
... bet tikiuosi, kad skyrė ir dar kažkas  smile.gif

4u.gif ir mes... thumbup.gif
konkursėlis po biškiuką baiginėjasi - nagi nagi - jau nekantraujam ir laukiam žinių kas gi tie laimingieji, kurie laimės..? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 07 birželio 2009 - 11:06
Labas rytas,paskaitinejau jusu laiskelius, tai susidariau tokia nuomone kuo mama aktyviau dalyvauja SM tuo vaikiukas turi daugiau balsu.Nes viena mama pabalsuoja uz vaikiuka, tada oficialiai pasigiria o kita atsilygina tuo paciu, na ir pasaka be galo ....
Konkursa galejo pavadint "padeka vienos mamos kitai-balsas jusu mazyliui" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TUKUTIS 1978 07 31 @ 2009 06 07, 12:32)
Labas rytas,paskaitinejau jusu laiskelius, tai susidariau tokia nuomone kuo mama aktyviau dalyvauja SM tuo vaikiukas turi daugiau balsu.Nes viena mama pabalsuoja uz vaikiuka, tada oficialiai pasigiria o kita atsilygina tuo paciu, na ir pasaka be galo ....
Konkursa galejo pavadint "padeka vienos mamos kitai-balsas jusu mazyliui" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

ir dar kuo daugioau skundiesi, kad negali balsuot, tai kaip užuojauta kitos subalsuoja laugh.gif , nagi nesvarbu, koks skirtumas, juk manau, čia ne tas konkursas, kur labai daug objektyvumo, oi kiek aš esu pabalsavus, man juk negalila, jūs šioje temoje būnat kasdien, tai jūsiškis ir gauna kasdien balsą, kitose temose, kur aš apsilankau kasdien, bet jų mamos į šią neužsuka ir tikrai nesigiria už ką balsuoja ir gauna nuo manęs tuos balsiuku, nežinau ar jos balsuoja už maniškę nuotraukėlę, man nesvarbu, labai smagu, kai pagiria kažkas užtai ir padėjoju ir pati nuoširdžiai pagiriu tas nuotraukas, kurios man labai gražios (dar pasikartosiu, kad nekalbu apie vaikiukus fotkėse, nes jie visi fainučiai ir verti balsiukų wub.gif )....na manau, nereikia skųstis...(aišku dabar kažkas pasakys, kad bebpigu jai kalbėt, kai balsų virs 400... biggrin.gif )
Atsakyti
Nu kazit, Tukuti, ar cia taip specialiai daroma. Man sitas konkursas iskirtinis tuom, kad cia nera piktumu jokiu ir 'varymu' ant konkreciu nuotrauku, jokiu kriminalu ir detektyvu (kas visada buna kituose konkursuose). Tai sau toks mielas ir nuosirdus bendravimas aptarimu temelej thumbup.gif . Be to, vaikuciai labai mieli pas visas sioj temelej, tai taip ir gaunas, kad sau ir balsuojames vienos uz kitas ax.gif
Atsakyti
na jau pagaliau liko kelios dieneles ir viskas bus aisku flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(viktutes @ 2009 06 07, 12:54)
ir dar kuo daugioau skundiesi, kad negali balsuot, tai kaip užuojauta kitos subalsuoja laugh.gif

Tai jau tikrai, kad. Matai, nors ir negalėjau balsuot, ir skundžiaus, bet tiek balsų kaip tu nesurinkau. tongue.gif Gera tikrai kalbėt, kai daug balsų turi.

O dėl padėkos ar atsilyginimo - kasdien visoms padalinu, negi gaila. Iš pradžių 15min,lt žiūrėdavau ir duodavau patikusioms. Bet kad ten tiek daug nuotraukyčių. Tai dabar nebegaištu - dalinu toms, kieno parašus matau ir niekada nesitikiu, kad ir man tuo pačiu atsilygins. Kaip pastebėjau, nelabai ir atsilygina. Jei aš padalinu 20 mamyčių, o gaunu per dieną 2 -3 balsus. Nesiskundžiu, ne, nepamanyk vėl, kad skundžiuos, tiesiog sakau taip, kaip yra.

Ne skundimusi ir ne padėka-atsilygimu bus laimėtas konkursas. Laimės protingiausių mamyčių vaikiukai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgitaru @ 2009 06 07, 12:57)
Nu kazit, Tukuti, ar cia taip specialiai daroma. Man sitas konkursas iskirtinis tuom, kad cia nera piktumu jokiu ir 'varymu' ant konkreciu nuotrauku, jokiu kriminalu ir detektyvu  (kas visada buna kituose konkursuose). Tai sau toks mielas ir nuosirdus bendravimas aptarimu temelej thumbup.gif . Be to, vaikuciai labai mieli pas visas sioj temelej, tai taip ir gaunas, kad sau ir balsuojames vienos uz kitas ax.gif

Pritariu tau, ir aš taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 07 birželio 2009 - 12:08
Sveikos..

Nu mes irgi dalyvaujam šitam konkurse rolleyes.gif wub.gif

Man irgi smalsu sužinot ,kas laimės bigsmile.gif rolleyes.gif
Atsakyti