Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(Tina* @ 2009 07 22, 12:06)
Tik nosi prikisus dvokia smile.gif

Tai bent tiek gerai biggrin.gif
Bet ziedelis nuostabus wub.gif
Atsakyti
A,tai tada kaip sakoma nera reikalo nosies kaisioti.Reikia dziaugtis ziedo groziu,nes tikrai neiprastas.
Atsakyti
Prie gerus 30 metu (jezau, kokia as sena..), kai nebuvo interneto biggrin.gif ir geliu is uzsienio, tai i zydincia stapelija paziureti ejo kaimynes is 3 laiptiniu biggrin.gif Is kazkur Tevas buvo sakele parvilkes smile.gif
Atsakyti
Pražydo pakartotinai mano kaktusas. Tada buvo lyg apie 16 žiedų.
dabar 10 thumbup.gif

Žydėjo taip
user posted image

Dabar žydi taip. man regis - dabr net ryškiau žydi.
Viduriukai matosi aiškiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
Koks grazuolis,kaip jis ir ismaitina tiek ziedu.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2009 07 22, 16:26)
Prie gerus 30 metu (jezau, kokia as sena..), kai nebuvo interneto biggrin.gif ir geliu is uzsienio, tai i zydincia stapelija paziureti ejo kaimynes is 3 laiptiniu biggrin.gif Is kazkur Tevas buvo sakele parvilkes smile.gif

turėjo ir pliusų vis dėl to tie senieji laikai smile.gif
Atsakyti
O koks notikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 07 21, 19:32)
Žiedas ir maximinis naujokas biggrin.gif

user posted image

jei ne paslaptis , koks tai kaktusas? siandien maciau toki maximoj tai sukau sukau ratus ir kazkodel nenusipirkau (vietoj jo nusipirkau rebutia kurios norejau , tai is tos laimes matyt ir pamirsau doh.gif )dabar gailiuosi reiks rytoj grizt ir nusipirkt doh.gif jei dar rasiu .kazkodel buvau sventai isitikinusi kad tai matucana , bet paskui pagalvojau kad gal ne......
Atsakyti
Lietuva grazumelis thumbup.gif kiek ziedu,turbut pas tave gera aura,kad taip gausiai zydi bigsmile.gif
Linuzielia .tai ne Matucana,tai Gymnocalycium smile.gif
Atsakyti
Mergaites sakykit ar visi zydi kaktusai,ar buna ir nezydinciu. g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti