QUOTE(junglegirl @ 2009 08 27, 16:19)
Nu labas rytas merginos , gal kas kavutes su manim
QUOTE(sapis @ 2009 08 28, 09:54)
Labas rytas
Aciu,mielai jungiuos i kompany
QUOTE(triušė @ 2009 08 28, 09:59)
Kaip as dziauguos sendiena penktadienis
QUOTE(sapis @ 2009 08 28, 10:02)
Kaip as dziauguos sendiena penktadienis
, vakar tai truputi susinervinau , mano mazoji pana pamete telona, jau buvo pametus viena kart tai tžradom, o vakar jau su visam, nu neina prisakyt kad isdetu saugiai, ne pasideda bet kur itariu kad pavoge 
nu ir nesiseka jum su tais telefonais,raktais
bet gal pavoge,maza ka............visokiu bredu buna dabar
gaila daikto,bet nieko nepadarysi
as savajam is ranku negaliu isplest
QUOTE(triušė @ 2009 08 28, 10:15)
nu ir nesiseka jum su tais telefonais,raktais
ana syk ieskojot radot ,o dabar.......
su tais zaidimais ir zinutem ,naktim nemiega,tai pries miega suranku
ir tempiuos pas save
Nu kad baisia ir netsak9ingos , nezinau kada ismoks saugoti ir tausoti savao daiktus, blyn nervina su tokais dalykais jos
mano bernas toks Svaistunas,nespeja gaut o jau zino kur isleis
o mergina taip taupo,kad net pamirsta,kad turi,ir jai nieko nereik,tad abu labai skirtingi
QUOTE(triušė @ 2009 08 28, 10:34)
mano bernas toks Svaistunas,nespeja gaut o jau zino kur isleis
o mergina taip taupo,kad net pamirsta,kad turi,ir jai nieko nereik,tad abu labai skirtingi 
Mano abidvem pinigai kisene pleso, tai tenka atimti kartais jei turi didene suma, o klausyk ar tu kiekviena diena duodi pinigu ar kai ka gero padaro, kokia pas jus sistema
QUOTE(sapis @ 2009 08 28, 10:49)
Mano abidvem pinigai kisene pleso, tai tenka atimti kartais jei turi didene suma, o klausyk ar tu kiekviena diena duodi pinigu ar kai ka gero padaro, kokia pas jus sistema
ir kaip del pietu mokykloje 
as pinigu neduodu,mociutes kartais duoda po 10lt kartais po 20lt
seip nusiperkam ledu arba koky torta susedam ir susveiciam,saldainiu sokoladu ir riesutu pas mus visuomet yra(jai nebutu,butu BADAS
as seip duodu tik tuom atveju jai einam i kokia svente(KAZIUKA,HANZA ar kokia kita)po 5lt ir sakau:pirk ka nori,bet as tau nedadesiu ir manes neprasyk,nori isleisk,nori pasilik
tai pas dukra dazniausia lieka,o sunus iskart prisiperka nesamoniu
QUOTE(triušė @ 2009 08 28, 11:06)
as pinigu neduodu,mociutes kartais duoda po 10lt kartais po 20lt
seip nusiperkam ledu arba koky torta susedam ir susveiciam,saldainiu sokoladu ir riesutu pas mus visuomet yra(jai nebutu,butu BADAS
,net nuotaikos blogos
)bet visi ismokinti,kad jai ima, tai visi o ne vienas sueda,tad pasiimdamas turi is sesem tiek duot
as seip duodu tik tuom atveju jai einam i kokia svente(KAZIUKA,HANZA ar kokia kita)po 5lt ir sakau:pirk ka nori,bet as tau nedadesiu ir manes neprasyk,nori isleisk,nori pasilik
Nu aiski sistema , nu as tai varasara tai kiekviena diena po 1lt ledam palikdavau, bet daba rkai nusiklato tai sakau
na,musu mociutes uz 25km,tad nenuleks kasdien,bet visuomet zino,kad nuvazeve gaus,sunus tik del to ir vaziuoja-baisus materelistas(i anyta
)
QUOTE(triušė @ 2009 08 28, 11:48)
na,musu mociutes uz 25km,tad nenuleks kasdien,bet visuomet zino,kad nuvazeve gaus,sunus tik del to ir vaziuoja-baisus materelistas(i anyta
) 
Nu matai viena mociute tai ir mano mama per tris namus nuo musu gyvena , okita jau toliau uz 40km., bet ta ir tokai nage neduoda poinigu, tik labai labai retai,