Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!

QUOTE(Kristi7 @ 2009 10 15, 15:11)
Gal patikslinsiu - be jokio vyriško dėmesio metai laiko yra per daug, kad ir kiek turi kantrybės, va tada ir atsiranda mintys apie Gyvūnėlius
Papildyta:
O ir kur jų ieškot? Nestovėsi gi ant gatvės su plakatu: Imkit mane ir skaitykit

Va ,todel ir reikia vaikscioti ne su aptrintais dzinsais ,o su siaurais sijonais ,kuriu skeltukai rura siekia ir pedkelnes turi buti silkines biggrin.gif O bliuskelas turi buti kuo plonesnes ,kad geriau matytusi lyfcikai su kvarbatkais.
Atsakyti
Temos neatitinkančios žinutės, pašalintos

! 
DRAUDŽIAMA:
4. Šiukšlinti - talpinti forume brukalus, šlamštlaiškius ("spamą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ):
· rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos), nes tai yra besaikis forumo šiukšlinimas;
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos tai pat laikomos šiukšlėmis.
Atsakyti
QUOTE(Kristi7 @ 2009 10 15, 15:11)
Gal patikslinsiu - be jokio vyriško dėmesio metai laiko yra per daug, kad ir kiek turi kantrybės, va tada ir atsiranda mintys apie Gyvūnėlius
Papildyta:
O ir kur jų ieškot? Nestovėsi gi ant gatvės su plakatu: Imkit mane ir skaitykit

Hmm... vis delto idomu , ar Jus ir ,,Wviltis" rado ka nors sirdziai mielo... 4u.gif Kad nereiketu mesti vyro ir intymus gyvenimas butu normalus???..... blush2.gif Nes pas tokio pat amziaus vyrus - tokios pat problemos....!!!
Atsakyti
Per interneta tikrai galite rasti ne tik meiluzi, bet ir gyvenimo palydova. Mano drauges mama taip pat jusu amziaus, dabar istekejusi antra karta. Atsimenu kaip keista budavo atlekus pas drauge, patarti jos mamai kaip rengtis einant i pasimatyma ir isgirsti visu tu sekmingu ir nelabai pasimatymu santraukas. Bet ji surado savo laime. Nereikia saves taip anksti palaidoti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumiuks @ 2009 10 05, 13:16)
cool.gif aš irgi jau tokių metų sulaukiau, bet meilužio paieška vis nesėkminga. Juk mes jau žinom ko norim, ar ne?

vat tokioje vietoje pradedu abejoti - moteros, gal jūs ne ten ieškote? arba į veidrodį užmirštate pasižiūrėti? meilužis neatsiranda? blink.gif rimtą vyrą gal sudėtinga surasti tokių metų... o meilužiai blink.gif - nieks nesisūlo blink.gif nugis tikrai, įlįskit į internetą su nedviprasmišku skelbimu "ieškau meilužio". nu neatsiginsit blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristup @ 2009 11 27, 15:46)
Hmm... vis delto idomu , ar Jus  ir  ,,Wviltis"  rado ka nors sirdziai mielo... 4u.gif  Kad nereiketu mesti vyro ir intymus gyvenimas butu normalus???..... blush2.gif  Nes pas tokio pat amziaus vyrus - tokios pat problemos....!!!

Nu va merginos, ir vyru padave. Kitaip sakant i namus atejo. Tik griebkit neaimanavusios, kur susirasti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 28 lapkričio 2009 - 16:04
QUOTE(Kristule2895 @ 2009 06 02, 20:29)
Kaip suprast gerai kad atsiranda? Cia nauja bendruomene kuriasi?

cia ne bendruomene kuriasi,tiesiog gerai,kad moterys ryztasi apie tai sneketi. o tai budamos nelaimingos ir troksdamos kazko daugiau virkauja sau vienos ir bijo prasitarti,kad nebutu apmetytos akmenimis
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 11 28, 16:54)
tikrai, įlįskit į internetą su nedviprasmišku skelbimu "ieškau meilužio". nu neatsiginsit blink.gif

Man internetas paskutinė vieta meilužio paieškoms... gal aš ir atgyvena tuo klausimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2009 12 01, 11:48)
Man internetas paskutinė vieta meilužio paieškoms... gal aš ir atgyvena tuo klausimu  g.gif

na, jei jums priimtiniau eiti su užrašu ant užkapalio 'ieškau meilužio" - 4u.gif

na tiesiog toks pasiūlymas buvo.. jeigu maršrutizuojama taku 'namai - darbas - prekybcentris - namai" unsure.gif ir nekimba pakeliui ..
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2009 12 01, 12:55)
na, jei jums priimtiniau eiti su užrašu ant užkapalio 'ieškau meilužio" -  4u.gif

O ka ?Cia jūs taip suprantate " moters koketavimą"? Skurdi praktika ,matau....
Atsakyti
keliomis temomis auksciau yra skelbimas "ieskau meiluzes" Pabandyk ten kreiptis:)
Atsakyti
Hedonizmas och tas saldus hedonizmas.
Bet tik su vyru kartu manu pats vytas pasikeis ir nereikes jums jo ieskoti.
Savo zigolo namuose turesite ir nemokamai.
Faktas patikrintas laiko ir daugelio zmoniu
Atsakyti