Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!

oi, kaip būtų nuobodu, jei visi taptų pavyzdingais....
eina žmonės kairėn, eina ir eis, eina tie, mylintys, eina dėl begalės priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 27, 18:19)
Manau, kaip tik nedarom, jeigu suvokiam, kad blogai. Bet kita vertus, jeigu suvokiam blogį, bet darom, tai ar patys esam verti nors kiek pagarbos? O to balso gali iš viso nebūti, neegzistuoti, taip sakant. Įjungtas "dzin" režimas ir viskas. Vienodai rodo. Yra tokių ypatų.

Darom.Verti.Gyvenime nebūna vien juodos arba vien baltos spalvos.Tik yra jaunystė ir nepatyrimas.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 27, 21:12)
Darom.Verti.Gyvenime nebūna vien juodos arba vien baltos spalvos.Tik yra jaunystė ir nepatyrimas.

dar yra aistra, geismas, smalsumas, neviltis, kerštas, pyktis, niekinimas, alkoholis ir tt.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 27, 20:17)
dar yra aistra, geismas, smalsumas, neviltis, kerštas, pyktis, niekinimas, alkoholis ir tt.

Tikrai taip.
Beje,patys aistringiausi , didžiausi romanai kilo tikrai nepasiklausius sąžinės balso mirksiukas.gif Kiek šiandien neturėtume nuostabių kūrinių,jei moterims reikėtųtik trijų K ?
Tai neskatinimas pulti ant svetimų vyrų-o tik noras pasakyti,kad realybė yra tokia...
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 27, 21:22)
Tikrai taip.
Beje,patys aistringiausi , didžiausi romanai kilo tikrai nepasiklausius sąžinės balso  mirksiukas.gif Kiek šiandien neturėtume nuostabių kūrinių,jei moterims reikėtųtik trijų K ?
Tai neskatinimas pulti ant svetimų vyrų-o tik noras pasakyti,kad realybė yra tokia...

deja, daugelis linkę neigti tą realybę, atrodo, pasikolios, ir nieks neis kairėn....o tuo tarpu jų vyrai gal per pietų pertrauką toookį sexą gauna, kad namo grįžta laimingi ir atsipūtę...
man gražus sexas iš aistros. bet jis gali būti baisus, visa griaunantis. saugiau be to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Priklausoma: 27 rugpjūčio 2010 - 19:56
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 27, 20:27)
deja, daugelis linkę neigti tą realybę, atrodo, pasikolios, ir nieks neis kairėn....o tuo tarpu jų vyrai gal per pietų pertrauką toookį sexą gauna, kad namo grįžta laimingi ir atsipūtę...
man gražus sexas iš aistros. bet jis gali būti baisus, visa griaunantis. saugiau be to.

Priklausoma, o kaip vat tu susiradai meiluzi?
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 08 28, 11:35)
Priklausoma, o kaip vat tu susiradai meiluzi?

Kai susirasiu, tau pranešiu tongue.gif o ką, norėtum pati? mirksiukas.gif
man sunku, ne visiems vyrams sexualu šimtas kg... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 27, 20:12)

Nedarom. Aš bent jau nedarau. Ir jei meluojam, neverti esam pagarbos. Jaunystė ir nepatytimas - taip, kartais iš nežinojimo klystam, bet apgaulę suvokiam, kad tai nėra klaida. Aš nekalbu apie 45 m. moteriškę, kuri tai tiesiog privalo suvokti. Bet jeigu sąžinės jau nėra, tada, aišku, vienodai rodo. Kaip ir autorės atveju. Galima suversti bėdą vyrui, rutinai ir ramiausiai apgaudinėti.
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 27, 20:08)
oi, kaip būtų nuobodu, jei visi taptų pavyzdingais....
eina žmonės kairėn, eina ir eis, eina tie, mylintys, eina dėl begalės priežasčių.

Puiku būtų, jeigu visi vienas kitą gerbtų. Jokio nuobodulio. Nes galėtum pasitikėti, ramiai gyventi. Bet tai utopija. Mylintys kairėn neis, nes jeigu jau eina, meile nė nekvepėjo, kaip ir sąžine.
Atsakyti
QUOTE(Juoko raketa @ 2010 08 28, 11:59)
Nedarom. Aš bent jau nedarau. Ir jei meluojam, neverti esam pagarbos. Jaunystė ir nepatytimas - taip, kartais iš nežinojimo klystam, bet apgaulę suvokiam, kad tai nėra klaida. Aš nekalbu apie 45 m. moteriškę, kuri tai tiesiog privalo suvokti. Bet jeigu sąžinės jau nėra, tada, aišku, vienodai rodo. Kaip ir autorės atveju. Galima suversti bėdą vyrui, rutinai ir ramiausiai apgaudinėti.

Ji MOTERIS. aistros, geismo, sexo nori. Ką daryt, jei pašonėj-vyras kelmas, nors ir mylimas, bet jos nebegeidžiantis??? Kiekviena moteris nori būti geidžiama.
Atsakyti
Nuuu...kraštutinumai ir yra kraštutinumai,ar jie yra nepaneigiamos- neklystančios- tyros moralės "perliukai",ar nukrypimas į blogį... g.gif
45 metai,kai suvokiama,kokia vieniša esi su savo vyru,kuris nežinia kur laigo nedarbo metu,kai suvokiama,kad esi aistringa moteris,bet jam jau nebeįdomi,mirusi kūniškai ir dvasiškai...žinau tik tiek,kad bepigu karksėt ir moralizuot,kai nesi atsidūrus kito vietoj.Aš ne Dievas,kad teisčiau-aš tik mėginu suprasti.
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 28, 12:12)
Nuuu...kraštutinumai ir yra kraštutinumai,ar jie yra nepaneigiamos- neklystančios- tyros moralės "perliukai",ar nukrypimas į blogį... g.gif
45 metai,kai suvokiama,kokia vieniša esi su savo vyru,kuris nežinia kur laigo nedarbo metu,kai suvokiama,kad esi aistringa moteris,bet jam jau nebeįdomi,mirusi kūniškai ir dvasiškai...žinau tik tiek,kad bepigu karksėt ir moralizuot,kai nesi atsidūrus kito vietoj.Aš ne Dievas,kad teisčiau-aš tik mėginu suprasti.

man atrodo, kad tokias moteris labai lengva suprasti....O smerkti-lengviausia.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 28, 11:22)
man atrodo, kad tokias moteris labai lengva suprasti....O smerkti-lengviausia.

To lietuvių net mokyt nereikia... tongue.gif nes turbūt nuo gimimo "asai" bigsmile.gif
Atsakyti