QUOTE(helpas @ 2010 08 30, 09:22)
Bet autore nepraso jusu pamoralizuoti del ejimo ar nejimo i kaire. Ji klausia kur rasti meiluzi. O jus dabar tokiu stiliumi mazdaug varot: Jusu klausia kiek valandu, o jus sakot, vaikeli kaip negerai tokia karsta diena be kepures ant saules buti.
O aš bandau paskyti, kad gėda viešiai tokio patarimo prašyti. Norėjau paprašyti, kad kitos šeimos pagailėtų, spjovus į savo.
Papildyta:
QUOTE(lututė @ 2010 08 30, 09:19)
Va va...lokalas paną susirado...sveikinam...
Raketa-tu dar ir dar kartą įsiskaityk temos pavadinimą,kad pamatytum,jog ne čia papuolei
Susikurk savo temą apie savo negriūvančias tiesas ir savo krištolinę sąžinę.Duok dieve tau nenusivilti-dažniausiai smarkiai besispjaudantys labai greitai gauna iš ten pat ir atsigerti...

Raketa-tu dar ir dar kartą įsiskaityk temos pavadinimą,kad pamatytum,jog ne čia papuolei

Susikurk savo temą apie savo negriūvančias tiesas ir savo krištolinę sąžinę.Duok dieve tau nenusivilti-dažniausiai smarkiai besispjaudantys labai greitai gauna iš ten pat ir atsigerti...
Įsiskaičiau, čia tas pats kas "noriu būti k". Aš tik nors krislelį sąžinės bandžiau pakelti, man nežinomą šeimą apsaugoti.