Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkite kaip ir kur ieškoti meilužio!

QUOTE(Karšta mėnesiena @ 2010 08 31, 16:55)
Paskaičiau temą, ir padariau išvadą. O juk Juoko Raketa teisi realiai. Grubiai parašyta, kartais, bet teisingai. Realiai tai sutinku su viskuo. Tik švelniau rašyčiau, sakyčiau. Bet juk tai nuoga tiesa, ką?

realiai biggrin.gif tai nė viena ir nenorėtų, kad jos vyras eitų kairėn. realiai tai blogai. bet realiai pagalvojus-tema tokia, kad ieško. reik padėt patarimais, kur realiai rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karšta mėnesiena @ 2010 08 31, 15:55)
Bet juk tai nuoga tiesa, ką?

ir realiai nevertejo niko keistis,kad sita pasakyti cia.. realiai bijoma kazko ka? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 08 31, 16:06)
ir realiai nevertejo niko keistis,kad sita pasakyti cia.. realiai bijoma kazko ka?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu kad nekeičiau... Ai, mano gi kaimynė čia darbo ieškosi, matomai, ji rašo. Skolinu kompą, mokęsti pusiau dalinamės už tat. Nebūčiau pagalvojusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karšta mėnesiena @ 2010 08 31, 16:33)
Nu kad nekeičiau... Ai, mano gi kaimynė čia darbo ieškosi, matomai, ji rašo. Skolinu kompą, mokęsti pusiau dalinamės už tat. Nebūčiau pagalvojusi smile.gif

realiai tai niekas uz liezuvio netempe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Karšta mėnesiena @ 2010 08 31, 17:33)

???????čia rimtai manai, kad patikės kas????????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 31, 16:34)
???????čia rimtai manai, kad patikės kas????????? lotuliukas.gif

nu realiai imanomas dalykas,bet tik ne treciuose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 08 31, 17:34)
nu realiai imanomas dalykas,bet tik ne treciuose  lotuliukas.gif

realiai tai nėr įrodymų. ir tiek. to realumo realiai...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 08 31, 16:41)
realiai tai nėr įrodymų. ir tiek. to realumo realiai...

nu jo..realiai mastau.gif
Atsakyti
realiai tai dar viena trinktelta... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 08 31, 18:55)
realiai tai dar viena trinktelta... irnesakyk.gif

cia ne ji,cia jos drauge,kuri ateina karta i savaite pasedet skelbimuose biggrin.gif realiai viskas gerai su ja dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 08 31, 19:13)
cia ne ji,cia jos drauge,kuri ateina karta i savaite pasedet skelbimuose  biggrin.gif realiai viskas gerai su ja dar  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nerealiai trinktelta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif viena dviejuose asmenyse...
Atsakyti
Atėjau čia dėl žuvienės receptų. O gavosi, kai leido jungtis, radau kaimynės slaptažodį, kažkaip būna, kad puslapyje jis įsimenamas. Taip radau, kur rašė. Beje, man nepatiko,kad gavausi viena dvejuose asmenyse, todėl paprašiau, kad abidvi išregistruotų iš čia. Nors.. va mano niko man gaila, ilgai galvojau.
Atsakyti