Įkraunama...
Įkraunama...

dvynukai?

QUOTE(chiukcia @ 2009 08 16, 08:58)
Na as tau pasakysiu, kad nelabai as suvokiau, kad laukiuosi iki tol kol echoskopu neparode KAD KAZKA TURIU PILVELYJE  lotuliukas.gif O ir siaip lb gerai jauciausiu, -nei vemiau, nei ka  schmoll.gif, plius darbais iki kaklo buvau uzsiemusi, -tai ir laksciau liezuvi per peti persimetusi is vieno galo i kita (5men pradzioje net i komandiruote i Vokietija teko sulakstyti  ax.gif ). O kai jau birzelyje padare eho, -tai apsispakajinau truputeli  blush2.gif Bet jei atvirai, tai kitiems baisiau nei man, -vis klausineja, ar dar paienu  lotuliukas.gif  doh.gif  uzjaucia, nes ojojojojoj kaip man sunku paskui bus kai pagimdysiu, nu ir panasiai  tongue.gif O manes jau nuo pat nestumo pradzios neapleidzia tyli ramybe, kad viskas man ir mano dvynukams bus gerai, -taigi minimum panikos  thumb_yello.gif

O as is pat pradziu plojau rankom kad esu ta is nedaugelio isrinktuju kurios nevemia, bet po savaites sveikatele pablogejo, pradejo pykint vis dazniau, o dabar jau ir su wc bendrauju rytais smile.gif bjauru labai i darba eit, ten veiksmo per akis o as vos paeinu nes man bloga ir maudzia pilveli verysad.gif as tau labai pavydziu tokio nestumo tiesiog megautis galima juo, na bet nieko tikiuos kad neuzilgo pageres mano sveikatele galesiu ir as galesiu dziauktis pilvuku smile.gif o keliu menesiu suzinojai kad pas tave yra du dziugsmeliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedorele @ 2009 08 16, 22:05)
o keliu menesiu suzinojai kad pas tave yra du dziugsmeliai?  4u.gif

Birzelio menesi, -buvau 5men ipusejusi (kaip ir minejau, -tai buvo ir pirmas ir tas grandiozinis echo, kai suzinojau sia naujiena) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedorele @ 2009 08 16, 21:05)
O as is pat pradziu plojau rankom kad esu ta is nedaugelio isrinktuju kurios nevemia, bet po savaites sveikatele pablogejo, pradejo pykint vis dazniau, o dabar jau ir su wc bendrauju rytais smile.gif bjauru labai i darba eit, ten veiksmo per akis o as vos paeinu nes man bloga ir maudzia pilveli  verysad.gif as tau labai pavydziu tokio nestumo tiesiog megautis galima juo, na bet nieko tikiuos kad neuzilgo pageres mano sveikatele galesiu ir as galesiu dziauktis pilvuku smile.gif o keliu menesiu suzinojai kad pas tave yra du dziugsmeliai?  4u.gif

NU va ir vestuves neuzkalnu. As buvau vestuvese kai man buvo 7-8 nestumo. Tai dar nezinau kad nescia su dviem Tai gerai jauciaus, bet va drauge tai 3 men. nescia buvo su vienu vaikeliu. O kai as sulaukiau 10-12 nestumo tai apie vestuves ne nenorejau galvot. Gerai kad jau seniai susituoke buvom smile.gif
Baisiausia kad per naujaka vemiau. JAu pilvas matesi. Atvare kaiminka sveikint su naujais, kisa man sampano o as balta stoviu. Teisinaus kad apsinuodijau maistu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2009 08 17, 11:11)
NU va ir vestuves neuzkalnu. As buvau vestuvese kai man buvo 7-8 nestumo. Tai dar nezinau kad nescia su dviem Tai gerai jauciaus, bet va drauge tai 3 men. nescia buvo su vienu vaikeliu. O kai as sulaukiau 10-12 nestumo tai apie vestuves ne nenorejau galvot. Gerai kad jau seniai susituoke buvom smile.gif
Baisiausia kad per naujaka vemiau. JAu pilvas matesi. Atvare kaiminka sveikint su naujais, kisa man sampano o as balta stoviu. Teisinaus kad apsinuodijau maistu.  doh.gif

Na jo neuzkalnu, mes planavom leliuka bet kazkaip galvoju aj vistiek is pirmo men neuzkips o jei ant vestuviu ir bus tai pats tas smile.gif tai va ir neuzkibs biggrin.gif biski bijau as ju, mane taip pykina kad nezinau kur lyst. tikiuosi kad per ta itampa pasimirs pykinimai smile.gif nesinori darugaut su wc per savo svente smile.gif
chiukcia man tai daktare liepe laukt 2 sav ir tada 100 % patvirtins kad bus du, nes sake buna kad ir neisislaiko dviese... thu thu thu... gerai tau nereikejo nervintis iskart buvo viskas aisku smile.gif
Atsakyti
ir as labai noreciau dvynuku, bet jau pasake kad tikrai vienas
Atsakyti
Kad dvynukai pamate 7,5 sav. echo jau buvo antras, nes savijauta buvo nelabai gera ir ginius pats pasiule patikrint rolleyes.gif Pries tai mate viena leliuka biggrin.gif Augint dvynukus zinoma vargelio yra, bet ir dziaugsmas didelis smile.gif Ugteleje mazyliai labai graziai bendrauja vienas su kitu, zaidzia. Kazkada labai bijojau dvynuku, o dabar labai dziaugiuos kad teko ir mums tokia laime augint dvynukus wub.gif wub.gif
Sekmes visoms dviguboms mamytems 4u.gif
Atsakyti
Labai pavydziu toms mamytems kurios nestuke.gif dvynukus. Kai man buvo 7 savaiteles, ginekologe pasake, kad 80% jog bus du. Is pradziu patyriau lengva soka, bet kuo daugiau svarsciau, tuo labiau dziaugiaus. Ir tada staiga 12 savaite emiau kraujuoti, nuvaziavau i priimamaji, gydytoja ilgai tyrinejo echoskopu, as jai pasakiau, kad laukiuos dvynuku, o ji atsisuko ir kad tekstelejo - sako pas tave vienas ir kol kas gyvas.... Na tada tai tikrai patyriau soka, sedejau apsikabinus vyra ir asarojau nezinau kodel daugiau, ar, kad laukiuos tik vieno, ar kad ir tam paciam gresme yra... Grizusi is ligonines namo perskaiciau daug straipsniu apie dvynukus ir suradau info, kad praktiskai kas 4 moteris pastoja su dvynukais, tik vienas is ju nunyksta (taip gali nutikt net iki 15 savaites). Kadangi dazniausiai echeskopija pirma kart daro 12 sav, tai taip nutinka, kad nieks ir nesuzino apie antrojo vaikelio egzistavima... Na, bet dabar mano mazylis sparciai auga pilvelyje, o su vyru pasvajojame, kad gal but kito niestumo metu susilauksime ir dvyniu smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes. As cia kol kas tik skaitinejau, nes pirmas nestumas ir neplanuotas, tai kaip ir reikia info pasisemti. Siandien suzinojau, kad dvynukai, nestumas jau 20 savaiciu, tik echoskopas darytas iki siandien buvo 7 savaiciu ir nemate, tai ir dziaugiuosi, ir esu dar pasimetusi smile.gif ?Nei mano, nei vyro seimoje dvynuku nebuvo, tai kazkaip netiketa. Siaip savijauta visalaik buvo gera, ir dabar nesiskundziu.
Atsakyti
sveikos ir as laukiuosi dvynuku biggrin.gif noreciau suzinoti kada pajutot pirmuosius judesius?
Atsakyti
ziuriu kad cia nelabai kas nori bendrauti schmoll.gif
Atsakyti
bendrauja, tik labai letai smile.gif uzeikit cia http://www.supermama...?...58&t=523705 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Haiku333 @ 2009 09 14, 16:07)
Labai pavydziu toms mamytems kurios  nestuke.gif  dvynukus. Kai man buvo 7 savaiteles, ginekologe pasake, kad 80% jog bus du. Is pradziu patyriau lengva soka, bet kuo daugiau svarsciau, tuo labiau dziaugiaus. Ir tada staiga 12 savaite emiau kraujuoti, nuvaziavau i priimamaji, gydytoja ilgai tyrinejo echoskopu, as jai pasakiau, kad laukiuos dvynuku, o ji atsisuko ir kad tekstelejo - sako pas tave vienas ir kol kas gyvas.... Na tada tai tikrai patyriau soka, sedejau apsikabinus vyra ir asarojau nezinau kodel daugiau, ar, kad laukiuos tik vieno, ar kad ir tam paciam gresme yra... Grizusi is ligonines namo perskaiciau daug straipsniu apie dvynukus ir suradau info, kad praktiskai kas 4 moteris pastoja su dvynukais, tik vienas is ju nunyksta (taip gali nutikt net iki 15 savaites). Kadangi dazniausiai echeskopija pirma kart daro 12 sav, tai taip nutinka, kad nieks ir nesuzino apie antrojo vaikelio egzistavima... Na, bet dabar mano mazylis sparciai auga pilvelyje, o su vyru pasvajojame, kad gal but kito niestumo metu susilauksime ir dvyniu smile.gif

Man irgi panasei buvo, 7 sav. pasake, kad trinukai net bus (bet vienas silpnas), po savaites jau kad tik du tikrai, o jau 12 sav paaiskejo, kad vystosi tik vienas angeliukas. Daktare paaiskino, kad jie tokie maziukai yra labai pazeidziami, todel tai visai normalu, kad isgyvena stipriausias. Daug sveikatos ir laimes seimoms, kurios turi "dviguba stebukla" friends.gif
Atsakyti