QUOTE(Bonifacija @ 2009 06 21, 10:38)
tai vat, sotus alkano neuzjaucia. jei neturetum savo buto, o gventum nuomotame arba su tevais, tai
pirmai progai pasitaikius pirktum buta. jei as neturiu teveliu, kurie buta padovanojo, nepaveldejau, tai ir perku is paskolos. labai paprasta.
1. "Sociu" sioje temoje ne tiek ir daug.. deja
2. jei perkat pirmai progai pasitaikiu, tai nenustebkit, kad pirmaiu progai pasitaikius ji ir prarasit. Tokiu pirkinius reikia APSKAICIUOTI.
3. Butus jauni zmones isigyja ne tik kam nors padovanojus, perleidus ar pasieme paskolas. Tiesiog nereikia noreti is karto namo. Be to reikia laaaaabai daug ir sunkiai dirbti. ATSISAKANT beveik visko (tuo metu) vardan svajones. Tureti VISKA neimanoma.
4. Sakykit, ar imdami paskola tikrai galvojot, kad visa gyvenima dirbsit stabiliai, ekonomines salygos bus puikios ir buvot tikri, kad kas menesi galesit susimoket visus mokescius? Niekada netaupet "o kas bus, jeigu.."? Negalvojot, kad gal geriau taupyti, nes bus/yra vaiku, juos irgi reikes uzaugint (o tai ne plytos, ju neparduosi) ? Gink dieve nepuolu ir nemokau gyventi, tiesiog man idomi zmoniu logika siuo klausimu.

..
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 06 21, 10:32)
bibliotekose ir internete yra tiek pat, jei ne daugiau žinių, nei profesoriaus skaitomoje paskaitoje.
Literatūrai yra bibliotekos, taip pat galima keistis knygomis tarpusavyje - pasidomėkite.
Ar išnaudojote visas galimybes "pasikultūrinti" nemokamai? Daugybė nemokamų renginių, į kuriuos niekas neina.
Ar žinote kiek kainuoja keliauti? O akiratį plėsti galima savo miestą tiriant, apie jo istorija besidomint.
viskas logiska
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 06 21, 11:44)
šiai dienai beturiu kelis litus, ir man baisu...nes kas mėnesį po porą kartų turiu važinėti iš Klaipėdos į Vilnių į klinikas, kas mėnesį reikia bent porą šimtų vaistams, dabar laukia operacija ir gan sudėtinga, o jai pinigų iš vis nėr...po jos laukia ilgas kitas gydymo procesas, kuriam irgi reik pinigų...dar vaiko daržiukas, o aš be darbo, dėl ligos gaunu tik 750 lt turiu mokėti už butą, daugiausiai sueina važinėjimams ir vaistams....dabar jau labai pergyvenu, nes tai gyvybės ir mirties klausimas deja, o pinigėlių nėr
va cia tai TIKRA beda..