QUOTE(Čipse @ 2009 07 17, 19:01)
Na nezinau, as ir dirbu pinlu etatu bei naktiniam darbe 0,5),ir mokausi dieniniam(t.y baigiau bakalaura siais metais ir istojau i magistra ir dukryte auginu),plius geguzes pradzioj vyras isvykes buvo,tai jau naktini darba meciau..kai nori tai suspeji viska,juolab jei vyras darbo netenka
O mokydavausi naktimis,tikrai tai yra sunku(dabar nzn kaip taip istverdavau), bet
negaleciau savo vaikui pasakyti,kad jam nepirksiu surelio, nes as naktimis pamiegot noriu??? Tad pazaidus,paskaicius pasaka pries miega eidavau prie kompo mokytis..mokausi KTu,tad mokslai sunkus, bet visada papuldavau i nemokanciuju uz moksla tarpa

be to,kas nezino,jei mokaisi dieniniame skyriuje,tai KTU mamom duoda 400lt stipendija kas menesi

reikai gimimo liudijimo kopijos ir pazymos is bendrijos
Atsiskaitymai nebuna kadiena,sesijos irgi. Kadangi dauguma studentu dirba,tai eidavom i paskaitas pakaitom,dalindavomes uzrasais. Na jau kai bakalaura rasiau,tai sunku buvo..budavo 4 paras ne minutes nemiegotos

Nes vyras isvaziaves buvo,tai jau paskutinem dienom buvau tikru tikriausias zombis,sukudus visa..bet atejo savaitgalis, issiparpiau 20valandu ir vel gyva
O aš geriau pamiegočiau, kad dieną būčiau sveika ir žvali ir galėčiau su vaiku "kokybiškai" pažaisti, o ne pusiau miegodama

Sūrelis ar kitoks niekaliukas nėra gyvybiškas poreikis. Kiti už duonos kąsnį taip draskosi, o ne dėl sūrelių
QUOTE(Lock @ 2009 07 17, 22:33)
Kaip ir minėjau, daug kas priklauso nuo specialybės ir universiteto. Kai kur seminarų būna daugybė, į juos nenueiti negalima. Be to, mano specialybėj dėstytojai labai neigiamai vertina dirbančius, o apie specialų atsiskaitymo laiką net kalbos negali būti, preišingai, net vertina juos prasčiau.
Taip, laboratorinių, seminarų būtinas lankymas, kai kurie dėstytojai smarkiai muša balus už darbų vėlavimą, dauguma žymisi lankomumą, už gerą prideda šiek tiek balų... Aš VGTU, tai ne ką lengviau nei KTU. O pas mus dirbančių bent jau mano grupėj nėra. Anksčiau buvo, bet labai greit pasimatė, kaip nukenčia jų mokslai.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 18:35)
nebemokejau ilsetis,tik prisedus vis atrodydavo kad reikia kazkur skubiai begti,tokia pastovios itampos busena,o ir sveikata pasigadinus nemenkai buvau.
Man taip irgi būdavo. Negalėdavau išsėdėt vienoj vietoj, norėjosi kažkur bėgt lėkt, kažką veikt

Šįkart kažkaip stebuklingai atsipalaidavau, mėgaujuosi vasara