Įkraunama...
Įkraunama...

Šiai dienai neturim nė cento.. ar yra tokių?

Visos tos neismiegotos naktys veliau labai sveikatai atsiliepia,is pradziu to nesijaucia,bet po metu keliu viskas grizta bumerangu ir su geru kaupu...Nebent turesi salygas gerai pailseti po tokiu kruviu nors retkarciais.Man paskaitos trukdavo nuo 8h iki 18h kasdien,praktika dar ilgiau budavo,o kitu metu darbas,mokymuisi laiko nebuvo praktiskai,bet sugebejau mokytis gerai,ir stipke normalia gaudavau-irgi sioks toks finansinis paskatinimas smile.gif
As manau,kad jei tik yra galimybe-tokiu atveju geriau nedirbti.Tiesa,anksciau taip negalvojau,tiesiog su metais pradedi labiau myleti save ir biski protingiau mastyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 19:19)
Visos tos neismiegotos naktys veliau labai sveikatai atsiliepia,is pradziu to nesijaucia,bet po metu keliu viskas grizta bumerangu ir su geru kaupu...Nebent turesi salygas gerai pailseti po tokiu kruviu nors retkarciais.Man paskaitos trukdavo nuo 8h iki 18h kasdien,praktika dar ilgiau budavo,o kitu metu darbas,mokymuisi laiko nebuvo praktiskai,bet sugebejau mokytis gerai,ir stipke normalia gaudavau-irgi sioks toks finansinis paskatinimas smile.gif
As manau,kad jei tik yra galimybe-tokiu atveju geriau nedirbti.Tiesa,anksciau taip negalvojau,tiesiog su metais pradedi labiau myleti save ir biski protingiau mastyti ax.gif

sutinku, bet as galvoju kitaip, dabar yra tiesiog toks etapas mirksiukas.gif o ir darba pasiule, nejau neisi,kai zmones apie krizes pradejo kalbeti? g.gif Sita etapas baigsis,prasides kiti..tikiuosi lengviau bus wink.gif AS neidavau i visas paskaitas,,keisdavomes,nes visi dirbantys buvom.O ir destytojai suzinoje kad dukra auginu ir dirbu,tai sutardavom kita atsiskaitymu laika ir viskas wink.gif na,naktini darba teko mesti, nes truputeli per daug apsiziojus buvau smile.gif Musu tevai ne taip dar vargdavo ir nieko mirksiukas.gif Reikia save tausoti, bet as dar tikrai jauna, tai spesiu ateity tai padaryti biggrin.gif
vasara lengviau..rugseji vel prasides mokslai..vyras siule gal 0.5 pasilikti etato, bet tokiu laikotarpiu,kai niekas uz darbus negarantuotas, tai sazine neleidzia nedirbti..maza kas, jei jis neteks darbo g.gif
Atsakyti
Mes kol kas baisiai tos krizės nepajautėme... Tikiuosi, kad nepajausimė ir ji greitai praeis...
Atsakyti
QUOTE(Čipse @ 2009 07 17, 20:07)
sutinku, bet as galvoju kitaip, dabar yra tiesiog toks etapas  mirksiukas.gif  o ir darba pasiule, nejau neisi,kai zmones apie krizes pradejo kalbeti? g.gif  Sita etapas baigsis,prasides kiti..tikiuosi lengviau bus wink.gif AS neidavau i visas paskaitas,,keisdavomes,nes visi dirbantys buvom.O ir destytojai suzinoje kad dukra auginu ir dirbu,tai sutardavom kita atsiskaitymu laika ir viskas wink.gif na,naktini darba teko mesti, nes truputeli per daug apsiziojus buvau smile.gif Musu tevai ne taip dar vargdavo ir nieko mirksiukas.gif Reikia save tausoti, bet  as dar tikrai jauna, tai spesiu ateity tai padaryti  biggrin.gif
vasara lengviau..rugseji vel prasides mokslai..vyras siule gal 0.5 pasilikti etato, bet tokiu laikotarpiu,kai niekas uz darbus negarantuotas, tai sazine neleidzia nedirbti..maza kas, jei jis neteks darbo  g.gif

Taip,cia tu teisi,siuo metu i pasiulyta darba spjauti negalima,darbai nesimeto ir reikia kabintis dantimis ir nagais i gyvenima,butent,kad nezinai,kas bus rytoj,a maza kas...
Atsakyti
QUOTE(Čipse @ 2009 07 17, 20:07)
AS neidavau i visas paskaitas,,keisdavomes,nes visi dirbantys buvom.O ir destytojai suzinoje kad dukra auginu ir dirbu,tai sutardavom kita atsiskaitymu laika ir viskas wink.gif

Kaip ir minėjau, daug kas priklauso nuo specialybės ir universiteto. Kai kur seminarų būna daugybė, į juos nenueiti negalima. Be to, mano specialybėj dėstytojai labai neigiamai vertina dirbančius, o apie specialų atsiskaitymo laiką net kalbos negali būti, preišingai, net vertina juos prasčiau.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 17:35)
Man po to maratono paskui dar kokius pora metu labai sunku buvo,nebemokejau ilsetis,tik prisedus vis atrodydavo kad reikia kazkur skubiai begti,tokia pastovios itampos busena,o ir sveikata pasigadinus nemenkai buvau.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va sitas dalykas baisiausias. As galvojau, kad cia as viena nenormali, kad gyvent nemoku. Nebera jegu, sveikatos, gyvenimo dziaugsmo unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 18:35)
As dirbau ir mokiausi,ir du vaikelius auginau,padeti nebuvo kam...

kaip viskas pažįstama, na ne visai taip , tik nesupratau tu viena vaikelius augini g.gif , man vyras nemažai padeda , bet vis tiek maratonas juodas buvo doh.gif

QUOTE(lairam @ 2009 07 17, 20:29)
Mes kol kas baisiai tos krizės nepajautėme... Tikiuosi, kad nepajausimė ir ji greitai praeis...

labai to linkiu, 4u.gif

QUOTE(rainiukas @ 2009 07 17, 23:20)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif va sitas dalykas baisiausias. As galvojau, kad cia as viena nenormali, kad gyvent nemoku. Nebera jegu, sveikatos, gyvenimo dziaugsmo unsure.gif  verysad.gif

raminkis, čia daug nenormalių doh.gif , man tas pats nemoku ilsėtis šiuo metu vis atrodo ,kad kažką reikia daryt, privalau daryt ir t.t. o kaip reikia ir padarai, dabar džiaugsmo visiems mažai, ypač tiems kuriuos palietė tas nelemtas sunkmetis, bet juk turime išgyventi, o ką darysi, man va irgi pasiūlė nemokas magistro studijas, įstojau į n į valstybės finansuojamą vietą ir suku galvą ir kankynės nebenoriu ir šanso praleist nenoriu, blink.gif

Čipse aš irgi ktu baigiau doh.gif , ojei nelengva gyvenimo užduotis ten pragyvuot, doh.gif
Atsakyti
pagarba tom moteriškėm kurios viską spėja.kažin ar aš taip galėčiau g.gif nors jei gyvenimas priverstų tektų suktis musėt.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 21:30)
Taip,cia tu teisi,siuo metu i pasiulyta darba spjauti negalima,darbai nesimeto ir reikia kabintis dantimis ir nagais i gyvenima,butent,kad nezinai,kas bus rytoj,a maza kas...

Tai vat, maza kaip bus, paskui nebus ka kaltint,o ir vyro darbai braska..
QUOTE(Lock @ 2009 07 17, 22:33)
Kaip ir minėjau, daug kas priklauso nuo specialybės ir universiteto. Kai kur seminarų būna daugybė, į juos nenueiti negalima. Be to, mano specialybėj dėstytojai labai neigiamai vertina dirbančius,  o apie specialų atsiskaitymo laiką net kalbos negali būti, preišingai, net vertina juos prasčiau.

baigiau KTU, db vel ten pat istojau.Manau apie pati lygi viskas pasakyta..kur budavo privaloma eiti,ten eidavai ir viskas.Jau laboratorniu ar seminaru nepraleisi..visokiu destytoju budavo,bet nuo 3 kurso lengviau kazkaip i mus ziureti pradejo.1ir 2 kurse,tai zymedavo ir muzdavo pazymi uz nelankyma. Norrs ir dabar buvo kai kuriu destytoju, bet jei egzamino 10,tai sakydavo ranka nekyla rasyti maziau, kad kazkiek paskaitu praleista, juk dalykas ismoktas wink.gif

o be to ir darbe galima susikeisti, paprasyti kad isleistu kartais. As atejus isleidinedavau kitus, puikiai su kolektyvu sutariu, neatsakau jiem, jie neatsako man mirksiukas.gif
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 17, 23:45)
Čipse aš irgi ktu baigiau  doh.gif , ojei nelengva gyvenimo užduotis ten pragyvuot,  doh.gif

as dabar ypac bijau..truputelo specialybe pakeiciau,tai baugu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čipse: 18 liepos 2009 - 19:33
QUOTE(Naktibalda @ 2009 07 17, 23:45)
kaip viskas pažįstama, na ne visai taip , tik nesupratau tu viena vaikelius augini  g.gif , man vyras nemažai padeda , bet vis tiek maratonas juodas buvo  doh.gif

Taip,as viena vaikelius auginu,kai issiskyriau mazajai dar nei dvieju meteliu nebuvo,bet nieko,isgyvenom kazkaip ta sunku laika ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čipse @ 2009 07 17, 19:01)
Na nezinau, as ir dirbu pinlu etatu bei naktiniam darbe 0,5),ir mokausi dieniniam(t.y baigiau bakalaura siais metais ir istojau i magistra ir dukryte auginu),plius geguzes pradzioj vyras isvykes buvo,tai jau naktini darba meciau..kai nori tai suspeji viska,juolab jei vyras darbo netenka g.gif
O mokydavausi naktimis,tikrai tai yra sunku(dabar nzn kaip taip istverdavau), bet negaleciau savo vaikui pasakyti,kad jam nepirksiu surelio, nes as naktimis pamiegot noriu??? Tad pazaidus,paskaicius pasaka pries miega eidavau prie kompo mokytis..mokausi KTu,tad mokslai sunkus, bet visada papuldavau i nemokanciuju uz moksla tarpa wink.gif be to,kas nezino,jei mokaisi dieniniame skyriuje,tai KTU mamom duoda 400lt stipendija kas menesi mirksiukas.gif  reikai gimimo liudijimo kopijos ir pazymos is bendrijos  mirksiukas.gif
Atsiskaitymai nebuna kadiena,sesijos irgi. Kadangi dauguma studentu dirba,tai eidavom i paskaitas pakaitom,dalindavomes uzrasais. Na jau kai bakalaura rasiau,tai sunku buvo..budavo 4 paras ne minutes nemiegotos doh.gif Nes vyras isvaziaves buvo,tai jau paskutinem dienom buvau tikru tikriausias zombis,sukudus visa..bet atejo savaitgalis, issiparpiau 20valandu ir vel gyva  bigsmile.gif

O aš geriau pamiegočiau, kad dieną būčiau sveika ir žvali ir galėčiau su vaiku "kokybiškai" pažaisti, o ne pusiau miegodama smile.gif Sūrelis ar kitoks niekaliukas nėra gyvybiškas poreikis. Kiti už duonos kąsnį taip draskosi, o ne dėl sūrelių wink.gif

QUOTE(Lock @ 2009 07 17, 22:33)
Kaip ir minėjau, daug kas priklauso nuo specialybės ir universiteto. Kai kur seminarų būna daugybė, į juos nenueiti negalima. Be to, mano specialybėj dėstytojai labai neigiamai vertina dirbančius,  o apie specialų atsiskaitymo laiką net kalbos negali būti, preišingai, net vertina juos prasčiau.

Taip, laboratorinių, seminarų būtinas lankymas, kai kurie dėstytojai smarkiai muša balus už darbų vėlavimą, dauguma žymisi lankomumą, už gerą prideda šiek tiek balų... Aš VGTU, tai ne ką lengviau nei KTU. O pas mus dirbančių bent jau mano grupėj nėra. Anksčiau buvo, bet labai greit pasimatė, kaip nukenčia jų mokslai.

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2009 07 17, 18:35)
nebemokejau ilsetis,tik prisedus vis atrodydavo kad reikia kazkur skubiai begti,tokia pastovios itampos busena,o ir sveikata pasigadinus nemenkai buvau.

Man taip irgi būdavo. Negalėdavau išsėdėt vienoj vietoj, norėjosi kažkur bėgt lėkt, kažką veikt biggrin.gif Šįkart kažkaip stebuklingai atsipalaidavau, mėgaujuosi vasara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 07 20, 08:45)
Taip, laboratorinių, seminarų būtinas lankymas, kai kurie dėstytojai smarkiai muša balus už darbų vėlavimą, dauguma žymisi lankomumą, už gerą prideda šiek tiek balų... Aš VGTU, tai ne ką lengviau nei KTU. O pas mus dirbančių bent jau mano grupėj nėra. Anksčiau buvo, bet labai greit pasimatė, kaip nukenčia jų mokslai.

baigiau vgtu pernai, nuo 3 vidurio įsidarbinau pagal specialybę...eidavau tik į privalomas paskaitas, kai kurie dėstytojai sužinoję, kad dirbu dar ir pakeldavo pažymį thumbup.gif dar stipendiją aukščiausią gaudavau visus studijų metus thumbup.gif
pirmam ir antram kursuose dirbti būtų buvę sunku, bet vėliau pats tas...
kiek žinau ketvirtam kurse bent trečdalis grupės tikrai dirbo ir visiems buvo gerai g.gif
Atsakyti