QUOTE(troja3030 @ 2009 06 24, 13:53)
oi su augalais pas mane sudetinga...nieko neturiu

musu sklypas didelis 25 arai tik siemet padare tvpros pamata tai turiu aiskias sklypo ribas ir galiu jau kazka galvoti. zolyte turejau tik kiemo vidineje puseje tai dabar su vyru kaip kokie negrai arem ir va kita savaite planuojam uzseti zolyte ir likusiame plote ir siaip sakiau uzsiimsiu senosios zolytes prieziura nes pavasary del nestumo nieko nedariau netresiau nes bijojau kad nebutu alergija nuo trasu...tai dabar ji pas mane baisi

o gelynus as megstu tik pati ju dar neturiu, planuoju po zolytes sudygimo pasiruosti plotus kitu metu geliu sodinimui, sakiau per ziema pasiziurinesiu ko noriu ir kur ka sodinsiu. kaip supratai gelininke esu tikrai pradedanti

o pas tave ar aplinka jau sutvarkyta, ar didelis sklypas????
sveikute,na mes gyvenam bute,bet turim beveik 7 aru soda(palyginus su jusiskiu 25 aru tai tik trupinelis zemes

)turiu sioki toki gelyna,palikimas is senosios seimininkes,tai ten jau tiek visko prigrudus,kad reik normalu gelyna pradet darytis,tik vis neprisiruosiu su maza mergaite.Nes apetitas gelems nezmoniskas,o jau sodint nera kur
Papildyta:
QUOTE(daivasen @ 2009 06 24, 14:28)
Na mamukai prisijungsiu ir as. Nors ir ne visai marijampolietė bet is marijampoles apskrities. As kambarines geles tai jau auginu kokie 5 metai, o lauke pradejau tik praejusi rudeni ir tai pirmi augalai buvo braskes, o jau siemet prisisejau geliu, jau ir susisodinau dauguma. Taipat zolyte tik pasejo pries menesi tai jau grazei sudygus, bet nera tvoros dar tai as ir negaliu labai kazka planuoti.
priimam mielu noru i musu bureli

kambariniu ir as turiu nemazai,visos palanges apdetos 3 kambariu bute ir dar viena kita kampuose

kazkaip anksciau be proto megau kaktusus,bet dar praejo ta manija,dar orchidejos labai patinka viena ypatingai daug leidzia saku su ziedais

kadangi turiu metu su trupuciu mergyte,o si jau suzinojo ka reiskia braskes tai vat galvoju irgi ju pasisodint,tik nezinau nuo ko pradet.Gal galit patart kada geriausia jas sodint ir visa kita?