Zinau kad ji tanki bet kai jos pilnai uzauga tai man negrazios....gal kokiu zemaugiu yra....

QUOTE(troja3030 @ 2009 12 16, 21:52)
ane
siule danguoliukas, o paskui atrodo prameciau akimis lyg nemaciau kad daugiau kas siulytu...einu paskaityti
nu pas mano draugus tai sidabrine pasodinta ir zinok ji nera reta, ji tanki ir tikrai grazi
jie ja visada per kucias papuosia

nu pas mano draugus tai sidabrine pasodinta ir zinok ji nera reta, ji tanki ir tikrai grazi

na va ir gausi

pas mano pažįstamus sode auga sidabrinių ir kitokių, gražu, daivasen, jos ilgai nesuauga
sveikutes,ui tikra ziema atejo
na merginos stai ir pabaigem viena temele,is pat pradziu gana sunkiai isivaziavom,bet dabar
labai smagu cia kartais papliurpt,taigi lekiam i nauja temele
aciu visoms uz nuosirdu bendravima 
Papildyta:
tik va nezinau ar jau galiu kurti nauja temele,ar reik palaukt kol tema uzdarys?
jei taip skubam uzbaigt

Papildyta:
tik va nezinau ar jau galiu kurti nauja temele,ar reik palaukt kol tema uzdarys?

QUOTE(panterixa @ 2009 12 17, 19:39)

aha, o tai kaip ta atžalą padaryt

Kalediniu kaktusu ir as turiu ir labai noriu visiskai balta isigyti, bet kur marijampolej ziurejau tai neradau....
Papildyta:
as tai manau kad jau dabar reiktu atidaryti ta nauja tema nes paskui kazkas sake kad turi atidaryti tas kuris pabaigia sena....
Papildyta:
as tai manau kad jau dabar reiktu atidaryti ta nauja tema nes paskui kazkas sake kad turi atidaryti tas kuris pabaigia sena....
ane tai tada as pabaigiu ir atidarau

Tai kad baigiasi su 599 zinute man atrodo....
na tai dar ne aš

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.