Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(Ingutevi @ 2009 06 12, 08:47)
Na tik nereikia taip sakyti - jei telpa 450, tai atsiras ir 60. Taip - turint vietos dėčiau 60, bet kai reikėjo į 6m2 virtuvę įtalpinti indaplovę, skalbyklę ir orkaitę su kaitlente, o dar, kad liktų vietos daugiau nei vienam žmogui  lotuliukas.gif Va tada būna vienas klausimas - ar turėti mažesnę, ar neturėti visai....

na i 6 kv.m. viska patogiai sukist zinoma sunku, bet gal gerai pagalvojus skalbykle kur nors kitur eitu apgyvendint, pvz. vonioj kokioj, paaukojus kriaukle, ar vonia iskeitus i duso kabina, o ir skalbykliu buna 40 cm. plocio. Indaplove 45 aisku geriau negu nieko, bet as tik norejau pasakyti, kad 60 jei telpa vis tiek geriau. Nes pvz. as svarsciau, kad gal mano maza seima ir man 60 nereikia ir pan. nors telpa ir tokia ir tokia, o paklausiusi senu vilkiu patarimo tikrai matau, kad 60 cm. ne per daug net musu triju asmenu mazai gaminanciai seimai.
Atsakyti
QUOTE(Chemija @ 2009 06 12, 10:25)
Dar galimas variantas skalbyklę virš indaplovės dėti, juk džiovykles taip stato

Taip, džiovyklę stato ant skalbyklės, o ne atvirščiai. Skalbyklė gali ir nušokti žemyn, kai centifuga įsijungs biggrin.gif
Aišku, gal ir sutirštinau spalvas, bet skalbyklės į antrą aukštą nekelčiau
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 12, 11:22)
Taip, džiovyklę stato ant skalbyklės, o ne atvirščiai. Skalbyklė gali ir nušokti žemyn, kai centifuga įsijungs  biggrin.gif
schmoll.gif

Nesutirštinai irnesakyk.gif Psa mus skalbyklė pradėjo durniuoti, tai jau ne vieną kartą vos ne vidury kambario radau doh.gif
Atsakyti
Mano giminaitė (gyvena su vyru, vaikai tik svečiai jau) turi tokią mažą pasatomą indaplovę kaip pirmoje foto. Tai labai džiaugiasi ir kai ir visa šeima susirenka- sutalpina viską (gal mažai indų naudoja g.gif )
Mes šiuo metu gyvenam keturi asmenys, indaplovės niekad neturėjau- kolkas tikrai nepasakyčiau kad išprotėjau nuo indų plovimo. rolleyes.gif Taip, būna kad plauni dažnai - bet jau manau geriau erdvesnė virtuvė negu prikišta užkišta kad net praeiti nėra galimybės. (tiesa naujam name bus šita gerulė pagalbininkė, bet ir būsima virtuvė dydžio gal kaip trečdalis mūsų dabartinio buto ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 12, 11:42)
Mano giminaitė (gyvena su vyru, vaikai tik svečiai jau)  turi tokią mažą pasatomą indaplovę kaip pirmoje foto. Tai labai džiaugiasi ir kai ir visa šeima susirenka- sutalpina viską (gal mažai indų naudoja  g.gif )
Mes šiuo metu gyvenam keturi asmenys, indaplovės niekad neturėjau- kolkas tikrai nepasakyčiau kad išprotėjau nuo indų plovimo.  rolleyes.gif Taip, būna kad plauni dažnai - bet jau manau geriau erdvesnė virtuvė negu prikišta užkišta kad net praeiti nėra galimybės.  (tiesa naujam name bus šita gerulė pagalbininkė, bet ir būsima virtuvė dydžio gal kaip trečdalis mūsų dabartinio buto  ax.gif )

Čia aš su tavimi pasiginčyčiau rolleyes.gif Indaplovė ne kiek dėl pačio plovimo, o kiek dėl laiko sutaupymo yra DIDELIS GĖRIS smile.gif Dabar, kad ir kokią mažą virtuvę turėčiau, vistiek būtinai statyčiau indaplovę...

O dėl giminaitės, tai niekaip nepatikėsiu, kad po vaikų apsilankymo jai vistiek telpa indai doh.gif Nebent visi atsigeria po puodelį kavos su lėkštele deserto biggrin.gif Ji skirta max šešiems komplektams, kuriuos sudaro - lėkštė, puodelis, šakutė, peilis, šaukštelis, lėkštelė (sorry, jei ko nedarašiau), o kur vieta puodams, keptuvėms, taurėms, įrankiams ir pan. ax.gif ? Man po svečių kartais ir į 60 cm viskas netelpa arba būna, jei ką daugiau gaminu, tai prieš svečiams ateinant užstatau indaplovę, o kai svečiai išeina iškraunu švarius indus ir iškart sudedu sunaudotus po viešnagės rolleyes.gif
Atsakyti
Nea, puodų, keptuvių neplauna. schmoll.gif Gal kaip tu taip pat po du kartus plauna- vieną prieš svečių atėjimą, kitą po. g.gif Bet pati savom akim mačiau kai po pietų stalo visas lėkštes sukišo ir atėjo į svetainę kartu su mumis pasiplepėt. (gal ir liko neplautų užkištų indų, neužmačiau itk hihihi.gif) Tik norėjau pasakyti- nu būna ir pas mus tų svečių, ir MB pietų mėgsta grįžti- būna tų indų, bet kad indaplovės labai pasigedau- nepasakyčiau ( gal kai turėsiu, kitaip kalbėsiu) Va su skalbenke tai kategoriškai- kad ir vietos nebūtų, be jos neapseičiau. rolleyes.gif laiptinėj statyčiau.. ax.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 11, 23:28)
o jei ten brangu, kodėl įmonės ima? ar brangu tik apdirbimas, o ne pats granitas?  g.gif

akmens apdirbimas pas juos brangus.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 12, 12:45)
Nea, puodų, keptuvių neplauna.  schmoll.gif  Gal kaip tu taip pat po du kartus plauna- vieną prieš svečių atėjimą, kitą po. g.gif  Bet pati savom akim mačiau kai po pietų stalo  visas lėkštes sukišo ir atėjo į svetainę kartu su mumis pasiplepėt. (gal ir liko neplautų užkištų indų, neužmačiau itk hihihi.gif)  Tik norėjau pasakyti- nu būna ir pas mus tų svečių, ir MB pietų mėgsta grįžti- būna tų indų, bet kad indaplovės labai pasigedau- nepasakyčiau ( gal kai turėsiu, kitaip kalbėsiu) Va su skalbenke tai kategoriškai- kad ir vietos nebūtų, be jos neapseičiau.  rolleyes.gif laiptinėj statyčiau.. ax.gif hihihi.gif

Aš kol neturėjau truptutį kaip į nebūtiną prabangos dalyką žiūrėjau biggrin.gif buvo juk laikai, kai panašiai ir į automatines skalbenkes daugelis žiūrėdavo mirksiukas.gif Indaplovės su skalbimo mašina aš nedrįsčiau lyginti, bet vistik jos realią naudą supranti paturėjęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2009 06 12, 11:22)
Taip, džiovyklę stato ant skalbyklės, o ne atvirščiai. Skalbyklė gali ir nušokti žemyn, kai centifuga įsijungs  biggrin.gif
schmoll.gif

džiovyklė tikrai statoma ant skalbyklės ir jokiu būdu ne atvirkščiai, bet čia kalba eina apie indaplovės statymą ant skalbyklės, bet tai neįmanoma, jei standartinė indaplovė, todėl ir pasiūliau kompaktišką seriją.. tokių "kosminių" minikitchen, kaip kad įdėjau vienoje foto, deja, pas mus nebūna, bet galima užsisakyti, kad parvežtų. dabar tiek daug kas važinėja į Europos šalis, kad bet ką galima užsisakyti parsivežti..

ne temą, bet va visai netyčia radau firmelę, kuri, be savo pagrindinės veiklos, dar veža iš Italijos firminius šviestuvus, ir labai normaliomis kainomis, kiek paskaičiavau, tai mūsiškiai salonai užsimetas 100-150 % doh.gif , dabar siūlau klientams tuos atvežamus, smarkiai susitaupo, jei kam reiks, į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Lilita, čia buvo mano replika į Chemijos pasiūlymą skalbyklę dėti ant indaplovės 4u.gif

Atsakyti
Kažkaip maniškė skalbyklė lyg ir nešokinėja niekur, tai net nepamaniau, kad gali iššokti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chemija @ 2009 06 12, 16:31)
Kažkaip maniškė skalbyklė lyg ir nešokinėja niekur,  tai net nepamaniau, kad gali iššokti  blush2.gif

Jusu skalbykle turbut stovi ant kieto pagrindo (grindu) , o siaip ir ten jai paliekama erdve, jos vibracijai mirksiukas.gif uzkelus aksciau ji tures "sokdinuma" tada ir pabeks smile.gif
Atsakyti