Nors baldininkas rode savo virtuvini, tai pas ji su prisitraukimu. Nemanau,kad man kitokius sudes. Manau,kad suprato ko as noriu.
QUOTE(Tadūnas @ 2009 06 02, 22:59)

oi, ne, man cia kvepia chaltura

Papildyta:
QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 23:01)
Nors baldininkas rode savo virtuvini, tai pas ji su prisitraukimu. Nemanau,kad man kitokius sudes. Manau,kad suprato ko as noriu.
tai ok tada

QUOTE(Lillita @ 2009 06 03, 00:03)
oi, ne, man cia kvepia chaltura
Papildyta:
tai ok tada
patarciau su juo atidziau issiaiskint, kaip bus daromas stalvirsio ir kojos sujungimas ir kaip tai atrodys, nes kazkaip kelia itarima 

Papildyta:
tai ok tada

o ka logiskesnio

QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 22:06)
siaip tai sugalvojau viena minti, bet jei pasirinkti mano siulyta varianta, na, jei bus idomu, parasysiu..
Ka cia turejai omeni? Speju tau nenaudinga tom idejom metytis

QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:42)
patarimas - issirink viena gamintoja, pvz. Electrolux, issiaiskink apie modelius, ju funkcijas, pasirink ko reikia ko nereikia, ir ieskok visose parduotuvese tik tu modeliu ar labai panasiu modeliu butent Electroluxo, nes kitaip pasimesi juroje tos buitines, kadangi net ir viena ir ta pati funkcija pas skirtingus gamintojus gali netgi skirtingai vadintis 

aciu, supratau jau ta zaidima

ir dar ar yra saldytuvu kurie butu nemontuojami, bet nesimatytu tu nugariniu griauciu

QUOTE(Dovis @ 2009 06 02, 23:08)
na, galima butu padaryti toki varianta, kad pastorinti stalvirsi su pvz aliuminio ar metalo briauna ir atsparu ir galima butu be kojos padaryti:
http://www.furnitana...1/pdf/stalv.pdf
arba po visu stalvirsiu padaryti siaura aliuminio remuka (igilinta siek tiek uz fasado) ir uzdet storesni stalvirsi. dar galima padaryti stalvirsio "sumustini"

Aciu, Lillita, tau uz idejas. Issiunciau laiska baldininkui, ziuresiu ka ryt pasakys. Kai turesiu ka parodyt, butinai parodysiu kas gavosi
Kuo daugiau foto ziuriu, tuo labiau nezinau ko noriu

Kuo daugiau foto ziuriu, tuo labiau nezinau ko noriu

QUOTE(Lillita @ 2009 06 02, 23:43)
ne taip supratai mano klausima, Tadunai, as klausiu, kaip isspresti sujungima kojos su stalvirsiu? 45 laipsniu kampu? ar tiesiai? kaip su uzapvalinimais tada?
Mes darėm stalą iš stalviršio, tai jungėm 45 laipsnių kampu. Kampą nupjovė Termopalas, mums liko tik sutvirtinti ir suklijuoti. Užapvalintą briauną nupjovė, kad būtų simetrija. Kolkas atrodo tvarkingai, stovi tvirtai. Derinom prie apatinių spintelių, jas užbaigėm (atvirą šoną) irgi nuleisdami stalviršį iki grindų, t. p. jungėm 45 laipsnių kampu

QUOTE(Muli@ @ 2009 06 03, 11:07)
Mes darėm stalą iš stalviršio, tai jungėm 45 laipsnių kampu. Kampą nupjovė Termopalas, mums liko tik sutvirtinti ir suklijuoti. Užapvalintą briauną nupjovė, kad būtų simetrija. Kolkas atrodo tvarkingai, stovi tvirtai. Derinom prie apatinių spintelių, jas užbaigėm (atvirą šoną) irgi nuleisdami stalviršį iki grindų, t. p. jungėm 45 laipsnių kampu 

Gal galima būtų foto

QUOTE(Muli@ @ 2009 06 03, 11:07)

aha, butu gerai nuotraukyte

nu as vel cia
ziurekit pradejau galvot, jei baisiai brangs elektra, ar nevertetu man pastatyt tokios kombinuotos kaitlentes, kad butu kokie 2 dujiniai ir 2 elektriniai degikliai (name kol kas dujos neatvestos, nu bet Mb sako pastatytu man tipo baliona i garaza, tada slangute nuvestu (tipo graziai pasleptai) iki kaitlendes ir verdu arba dujom arba elektra
paprotinkit kas nors mane

ziurekit pradejau galvot, jei baisiai brangs elektra, ar nevertetu man pastatyt tokios kombinuotos kaitlentes, kad butu kokie 2 dujiniai ir 2 elektriniai degikliai (name kol kas dujos neatvestos, nu bet Mb sako pastatytu man tipo baliona i garaza, tada slangute nuvestu (tipo graziai pasleptai) iki kaitlendes ir verdu arba dujom arba elektra

QUOTE(edituke @ 2009 06 03, 17:00)
nu as vel cia

kiek reikia virti, kad neisimoketi uz elektra

o kur duju kainos garantija, kad taip bus pigiau

Juolab turinitem elektrines tarifai mazesni
Nedryciau taip