Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų virtuvės

QUOTE(rytorasa @ 2009 06 07, 22:44)
kaip man čia gražuuuu...  wub.gif  wub.gif  wub.gif noooriu tokios virtuvės...  doh.gif  lotuliukas.gif

čia (apačioje) zebrano medžio lukštas, norite labai prabangaus dalyko lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
Grazu - ne tas zodis smile.gif Kazkaip tas klasikinis stilius salia modernaus atrodo tikrai "bobutiskai", kaip Dija sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 07, 22:49)
čia (apačioje) zebrano medžio lukštas, norite labai prabangaus dalyko  lotuliukas.gif  thumbup.gif

blush2.gif jo, pasvajot juk galima... ax.gif vaje, apseilėjau klaviatūrą... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejavoo @ 2009 06 07, 21:14)
O koki masyvo dureliu stiliu norite pasirinkti? Klasikini, kur su arka virsuje, ar staciakampio formos filinga? Siaip medzio masyvas nera toks praktiskas kaip LMDP ir jo kaina didesne, ta turbut suprantate. Mano kaimynas pasigailejo, kai uzsisake medzio masyvo virtuve. Po dvieju metu pasikeite i LMDP.
Papildyta:
O kokio storio ta juostele po vyrykle (neprispaudus) ?

Na esmė kad turiu auksarankį vyrą blush2.gif tai jis man ir pareiškė, kad pats pagamins natūralaus ąžuolo virtuvinio fasadą. Medienos tinkamos irgi turim, staklių viso kito irgi. Tai kaina kažkaip..niu...pačios suprantat- neproblema..bet va nenoriu jokių klasikinių, su arkom, raižiniais ar balkonėliais po spintelėm. schmoll.gif Kuo daugiau uždarų stalčių ir netgi be rankenėlių. rolleyes.gif
O kas tas filingas? blush2.gif
O kodėl pasigailėjo kaimynas? Aš irgi esu labiau ne už prabangą o už praktiškumą- kad nesiteptų, neliktų pirštų dėmių. (kad medis truputi keis spalvą ir formą- tai čia suprantama). Ar medžio masyvo praktiškumu nusileidžia LMDP?

QUOTE(Žanė @ 2009 06 07, 21:39)
kad pagyvėtų įmetu šiek tiek foto tema medžio fasadai:

modernaus dizaino:

O, ačiū už foto, o tai man LT puslapiai medžio masyvo tik tokius klasikinius išmetė, tai neturėjau vizijos net. Dėkui. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 06 07, 21:39)
kad pagyvėtų įmetu šiek tiek foto tema medžio fasadai:

modernaus dizaino:
user posted image

Jaučiu atrodau kaip paskutinė kvaiša- bet pirma kart dalyvauju virtuvės "kūrime". doh.gif Pasakykit, prašau, šioje foto- tos viršutinės spintelės irgi iš masyvo? Tik nudažytos ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Dejavoo @ 2009 06 07, 22:53)
Grazu - ne tas zodis smile.gif Kazkaip tas klasikinis stilius salia modernaus atrodo tikrai "bobutiskai", kaip Dija sake biggrin.gif

o man ne.... skonio dalykas. yra bobutiškų, bet yra oho, tokiu gražulių, bet aš kalbu apie balintas. man tamsios tikrai negražios, o baltai dažytos wub.gif

QUOTE(dije @ 2009 06 07, 23:09)
Na esmė kad turiu auksarankį vyrą  blush2.gif tai jis man ir pareiškė, kad pats pagamins natūralaus ąžuolo virtuvinio fasadą. Medienos tinkamos irgi turim, staklių viso kito irgi. Tai kaina kažkaip..niu...pačios suprantat- neproblema..bet va nenoriu jokių klasikinių, su arkom, raižiniais ar balkonėliais po spintelėm.  schmoll.gif  Kuo daugiau uždarų stalčių ir netgi be rankenėlių. 

Jaučiu atrodau kaip paskutinė kvaiša- bet pirma kart dalyvauju virtuvės "kūrime".  doh.gif Pasakykit, prašau, šioje foto- tos viršutinės spintelės irgi iš masyvo? Tik nudažytos ar kaip?

na, jei medis ne problema, tai tikrai būt nuodėmė dėti mdfą kokį... juk jaučiasi pačiupinėjus. o iš medžio galima padaryti paprastą formą, su rėmeliu paprastučiu, arba net be jo - ir bus krūtai. miela palieti (aš matot liesdama pajaučiu skirtumą medžio nuo tų plastmasių), ir šilta, ir tikra, ir pagaliau dizainą kokį norit galit išsirinkt.

tos viršutinės yra ne masyvas, o mdf'as manau. apatinės masyvas.

bet jei jus domina šviesi spalva, tai galima juk pilnai nudažyti medį. arba beicuoti. tada matysis medžio "raštas", o pilnai nudažius - tai matysis medžio grublėtumas. man taip gražu wub.gif

vat toks man ne bobutiškas visai, toks country stilius, bet toks romantiškas biggrin.gif
user posted image

galima iš jų paimti rėmelio formą, o tų lankelių ir balkonėlių tai nedaryt, ir man jie neočen....

bet dar geriau matyt šitas atrodytų, čiupinėjau gyvai, man jis labai gražus pasirodė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 07 birželio 2009 - 22:22
o man ta akmeninė siena labai "įkrito į akį"... wub.gif čia apdailinės plytelės (paskutinėj nuotraukoj)? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 06 07, 22:21)
vat toks man ne bobutiškas visai, toks country stilius, bet toks romantiškas biggrin.gif
user posted image

galima iš jų paimti rėmelio formą, o tų lankelių ir balkonėlių tai nedaryt, ir man jie neočen....

Tik prašau, nesupykit, bet man šitas, pirmasis var. nuo galvos iki kojų- bobutiškas,ir karniziukai virš spintelių, ir grindys ir visa kita, atrodo tuoj iš sandėliuko ir bobutė atšlepsės su uogienės stiklainiuku rankose. rolleyes.gif

Antrasis- thumbup.gif bet dar labai norėčiau rasti grynai kad būtų lygios tos fasadinės durelės. Be įrėžų, be perėjimų. Gal netgi be tokių masyvių rankenėlių. Bet gal vėlgi medžio masyvui ir tokios rankenėlės labiausia pritinka. g.gif Ačiū už fotkes- viską seivinuos, rytoj SB rodysiu. aciuks.gif

Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2009 06 07, 22:28)
o man ta akmeninė siena labai "įkrito į akį"...  wub.gif  čia apdailinės plytelės (paskutinėj nuotraukoj)?  rolleyes.gif

aš tokios sienos norėjau laiptinėj bet vėlgi su vyru išsiskyrė nuomonės- jo motyvas- bus ne laiptinė o "peščera"... doh.gif
Manau čia arba dirbtinis arba tikro akmens plokštelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dije: 07 birželio 2009 - 22:33
QUOTE(dije @ 2009 06 07, 23:09)
O kodėl pasigailėjo kaimynas? Aš irgi esu labiau ne už prabangą o už praktiškumą- kad nesiteptų, neliktų pirštų dėmių. (kad medis truputi keis spalvą ir formą- tai čia suprantama). Ar medžio masyvo praktiškumu nusileidžia LMDP?

Sako prarado savo grozi tas fasadas. Nespejau pasiziuret, supjauste malkom biggrin.gif Ziauru, na bet jei zmogus pinigu turi, tai cia jau jo reikalas. Pagailekit vyro ranku smile.gif Geriau investuokit i naturalu zebrano luksta, del kurio taip seiles kai kuriom varva biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dejavoo: 07 birželio 2009 - 22:40
QUOTE(Dejavoo @ 2009 06 07, 22:34)

Sako prarado savo grozi tas fasadas. Nespejau pasiziuret, supjauste malkom biggrin.gif Ziauru, na bet jei zmogus pinigu turi, tai cia jau jo reikalas. Pagailekit vyro ranku smile.gif Geriau investuokit i naturalu zebrano luksta, del kurio taip seiles kai kuriom varva biggrin.gif

Bet jau tada mums išlaidos virtuviniui bus didesnės rinktis zebrano lukštą (beje vyras supeikė lukštą (ne zebrano, o aplamai lukštą), jis tipo prasčiau už masyvą) nei gaminti pačiam ir savo medienos savom rankom. g.gif Man iš tikro svarbiausia yra praktiškumas, po to kaina, po to visi kiti kriterijai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 07, 23:40)
Bet jau tada mums  išlaidos virtuviniui bus didesnės rinktis zebrano lukštą (beje vyras supeikė lukštą (ne zebrano, o aplamai lukštą), jis tipo prasčiau už masyvą) nei gaminti pačiam ir savo medienos savom rankom.  g.gif  Man iš tikro svarbiausia yra praktiškumas, po to kaina, po to  visi kiti kriterijai.  rolleyes.gif

Luksto aisq nepalyginsi su masyvu. Bei savo rankom ir is savo medziagu, manau, visada pigiau gaunasi. O praktiskiau aisq LMDP ir MDF. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dejavoo @ 2009 06 07, 23:34)

Keistuolis kaimynas, arba labai nekokybišką virtuvę turėjo irnesakyk.gif Anyta sename bute natūralaus ąžuolo komplektą virš 20 metų turėjo - kažkiek patamsėjo, bet vistiek grožis. Nes natūralu, tikra, malonu liesti, nes ne plastikas ar plokštė. Aišku, prižiūrėti kiek sudėtingiau nei laminatą.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 06 07, 22:09)
Jaučiu atrodau kaip paskutinė kvaiša- bet pirma kart dalyvauju virtuvės "kūrime".  doh.gif Pasakykit, prašau, šioje foto- tos viršutinės spintelės irgi iš masyvo? Tik nudažytos ar kaip?

Viršutinės - dažytas MDF smile.gif
Atsakyti