QUOTE(Dejavoo @ 2009 06 07, 22:53)
Grazu - ne tas zodis

Kazkaip tas klasikinis stilius salia modernaus atrodo tikrai "bobutiskai", kaip Dija sake
o man ne.... skonio dalykas. yra bobutiškų, bet yra oho, tokiu gražulių, bet aš kalbu apie balintas. man tamsios tikrai negražios, o baltai dažytos
QUOTE(dije @ 2009 06 07, 23:09)
Na esmė kad turiu auksarankį vyrą

tai jis man ir pareiškė, kad pats pagamins natūralaus ąžuolo virtuvinio fasadą. Medienos tinkamos irgi turim, staklių viso kito irgi. Tai kaina kažkaip..niu...pačios suprantat- neproblema..bet va nenoriu jokių klasikinių, su arkom, raižiniais ar balkonėliais po spintelėm.

Kuo daugiau uždarų stalčių ir netgi be rankenėlių.
Jaučiu atrodau kaip paskutinė kvaiša- bet pirma kart dalyvauju virtuvės "kūrime".

Pasakykit, prašau, šioje foto- tos viršutinės spintelės irgi iš masyvo? Tik nudažytos ar kaip?
na, jei medis ne problema, tai tikrai būt nuodėmė dėti mdfą kokį... juk jaučiasi pačiupinėjus. o iš medžio galima padaryti paprastą formą, su rėmeliu paprastučiu, arba net be jo - ir bus krūtai. miela palieti (aš matot liesdama pajaučiu skirtumą medžio nuo tų plastmasių), ir šilta, ir tikra, ir pagaliau dizainą kokį norit galit išsirinkt.
tos viršutinės yra ne masyvas, o mdf'as manau. apatinės masyvas.
bet jei jus domina šviesi spalva, tai galima juk pilnai nudažyti medį. arba beicuoti. tada matysis medžio "raštas", o pilnai nudažius - tai matysis medžio grublėtumas. man taip gražu
vat toks man ne bobutiškas visai, toks country stilius, bet toks romantiškas
galima iš jų paimti rėmelio formą, o tų lankelių ir balkonėlių tai nedaryt, ir man jie neočen....
bet dar geriau matyt šitas atrodytų, čiupinėjau gyvai, man jis labai gražus pasirodė: