Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

Oho, na ir prisiskaičiau... unsure.gif norėčiau su jumis pasitarti wink.gif geriu diane35 ir šiuo metu tenka gerti antibijotikus Klacid. Nuo antibijotikų apsauga sumažėja. Tai dabar ir baigusi gerti antibijotikus 7d. turėtume saugotis papildomai? Čia perskaičiau, kad KT poveikis dingsta iki kitų mėnesinių.. Tai tiesa??? O jeigu kita KT pakuotę pradėčiau gerti be pertraukos? Būkite gerutės, kas žinote patarkite, nes jau visai susipainiojau... doh.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lineta7 @ 2009 12 07, 12:28)
Oho, na ir prisiskaičiau... unsure.gif  norėčiau su jumis pasitarti wink.gif  geriu diane35 ir šiuo metu tenka gerti antibijotikus Klacid. Nuo antibijotikų apsauga sumažėja. Tai dabar ir baigusi gerti antibijotikus 7d. turėtume saugotis papildomai? Čia perskaičiau, kad KT poveikis dingsta iki kitų mėnesinių.. Tai tiesa??? O jeigu kita KT pakuotę pradėčiau gerti be pertraukos? Būkite gerutės, kas žinote patarkite, nes jau visai susipainiojau... doh.gif  ačiū 4u.gif

Dėl visa ko saugokitės papildomai dar prezervatyvais ar žvakutėmis ir viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o tos, kurios pastojote naudodamos KT, kokius nėštumo požymius jautėte? Įprastus? Ar mėnesinės vėlavo? Ar testas su II buvo?
O tai man čia tokie keisti negalavimai prasidėjo, nežinau, ar nuo streso, ar dar kas... Prisigalvojau, kad nestuke.gif , nes ir silpna, ir pykina lengvai ir dar bala žino kas, bet kad KT tvarkingai gėriau, mmm laiku buvo ir testas neigiamas... Šeimos gydytoja pasakė, kad nėštumo man iš akių nenustatys ir liepė nusipirkti testą. Pagalvojau, kad visgi jeigu yra 1% tikimybė pastoti ir 1% tikimybė, kad testas meluoja, tai aš niekaip negalėjau pakliūti į tą 0,01%... O gal? unsure.gif
Kaip man kuo greičiau nusiraminti? doh.gif Negi eiti pas ginę ir mokėti >200 Lt doh.gif
Atsakyti
pasidaryk nestumo testa - kraujo tyrima, jis tiksliai parodys.
Atsakyti
as jau 3x testa pirkau, ir be reikalo. o kai pribrendo planas tureti vaikeli, tai pastoti pavyko tik po 3 men, nustojus vartoti KP. g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2010 05 30, 16:11)
pasidaryk nestumo testa - kraujo tyrima, jis tiksliai parodys.

Pasidariau antrą šlapimo testą. Neigiamas. Viskas. Jau rami cool.gif Nesuprantu, ko čia sublūdusi buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Greipfrukte @ 2010 05 29, 21:13)
Merginos, o tos, kurios pastojote naudodamos KT, kokius nėštumo požymius jautėte? Įprastus? Ar mėnesinės vėlavo? Ar testas su II buvo?
O tai man čia tokie keisti negalavimai prasidėjo, nežinau, ar nuo streso, ar dar kas... Prisigalvojau, kad  nestuke.gif , nes ir silpna, ir pykina lengvai ir dar bala žino kas, bet kad KT tvarkingai gėriau, mmm laiku buvo ir testas neigiamas... Šeimos gydytoja pasakė, kad nėštumo man iš akių nenustatys ir liepė nusipirkti testą. Pagalvojau, kad visgi jeigu yra 1% tikimybė pastoti ir 1% tikimybė, kad testas meluoja, tai aš niekaip negalėjau pakliūti į tą 0,01%... O gal?  unsure.gif
Kaip man kuo greičiau nusiraminti?  doh.gif Negi eiti pas ginę ir mokėti >200 Lt  doh.gif

Kai daugiau pasiskaiciau, tai daugiau ir nerimo atsirado doh.gif Geriu Lindynette jau beveik pusmeti, ir kaskaip keistai pries kelias dienas emiau jaustis, labai jautrios krutys pasidare ir kaskoks silpnumas, manau kad galiu ir as i 2% patekti doh.gif ,Preita ciklo pamirsus 1 KT isgerti, bet viskas atrode gerai, nes menesines buvo tik anksciau ir ilgiau tai ir toliau as jas geriu, bet manau apsiraminimui eisiu pirkti testo blink.gif
Atsakyti
ar galima pastoti vartojant lindynette 20 nuo pirmos menesiniu dienos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rumbaciacia @ 2010 06 13, 16:56)
Kai daugiau pasiskaiciau, tai daugiau ir nerimo atsirado  doh.gif Geriu Lindynette jau beveik pusmeti, ir kaskaip keistai pries kelias dienas emiau jaustis, labai jautrios krutys pasidare ir kaskoks silpnumas, manau kad galiu ir as i 2% patekti  doh.gif ,Preita ciklo pamirsus 1 KT isgerti, bet viskas atrode gerai, nes menesines buvo tik anksciau ir ilgiau  tai ir toliau as jas geriu, bet manau apsiraminimui eisiu pirkti testo  blink.gif

Valio , atrodo kad viskas gerai, nestumo testas neigiamas bigsmile.gif . Manu , kad KT geriu tik paskutini menesi, kad esu uzmarstuole ir netiksliai jas geriu doh.gif geriau isbandysiu spirale smile.gif
Atsakyti
Kaip manote? Geriu kontarceptikus Yarina ir po vienos tabletes isgerimo praejus 8 valandoms vemiau (kazko skrandis sustreikavo), cia buvo pirma gerimo savaite ir praejus 7 dienoms po sito ivykio turejau santykiu ir nesisaugojau. Labai neramu ar galejau pastoti, ar jau ta tablete per tas 8 valandas buvo pasisavinta???
Atsakyti
mano drauge pastojo su kontraceptinem 4u.gif
Atsakyti
Sveikos as geriu novinette geriau ir iki pastojimo ilga laika,o dabar vel geriu ir prasirgus kaip priklauso pradejau gert sekancia pakuote ir viena diena atejo isgert tab ziuriu , kad 4geriu nors tureciau 5gert reiskias pamirsau kazkuria diena pradzioj isgert o iki pastebejimo, kad pamirsau tab isgert nesisaugojom ir dabar pergyvenu, kad nebutume uzkibe , esu kazkada gale gerimo tab pamirsus, bet viskas gerai buvo, o dabar pradzioj pasiskaiciavau , kad 9diena buvo nuo paskutiniu mmm pirmos dienos praeja, bet nzn kaip ten viskas vyksta kai geri KT tai dabar labai neramu, siaip kazko nejauciu na manau anksti dar jaust kazka, bet labai jautri pasidariau blink.gif ir isskyru padaugejo doh.gif tikiuosi,kad viskas ok bus
Atsakyti