Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE(Joliete @ 2010 10 25, 15:34)
kitas dalykas, kad kažkaip nelabai norisi tikėti, jog viską teisingai gėrei ir pastojai...tikrai pagalvok ar negėrei kokių vaistų, vitaminų ar dar ko

Geriu visuomet tuo paciu metu, kadangi priminimas pypsi telefone kiekviena diena smile.gif Ir nepraleidau ne vienos dienos, negeriu jokiu vitaminu,- kalbejau apie tai su savo ginekologu.. Sake retas, bet realus atvejis, ne as viena tokia smile.gif
gerai nors tiek, kad gimda pati issivale (dar siek tiek leidziamu vaistu pagalbos reikejo)..

Na, belieka su tuo tik susitaikyti ir turbūt galvoti apie kitokias apsisaugojimo priemones...
Atsakyti
Labas! Pradėjau gerti kontraceptines tabletes 6 mėnesinių dieną. Kaip manot, ar reikia tiesiog papildomai saugotis 7 dienas, ar be reikalo geriu? smile.gif
Atsakyti
Tikrai ne bereikalo geri,butina papildomai saugotis 7dienas.
Atsakyti
QUOTE(Saule_vandenyje @ 2010 10 31, 11:40)
Labas! Pradėjau gerti kontraceptines tabletes 6 mėnesinių dieną. Kaip manot, ar reikia tiesiog papildomai saugotis 7 dienas, ar be reikalo geriu? smile.gif

nelabai supratau, kaip suprasti ta klausima ar be reikalo geri? g.gif

p.s. zinoma, saugotis reikia, ta savaite dar ir papildomai.
Atsakyti
Pradėjau gerti kontraceptines tabletes 6 mėnesinių ?
Atsakyti
Sveikos, Supermamos

Kreipiuosi į visas moteris ir merginas, kurios pastojo vartodamos kontraceptines tabletes smile.gif Šiuo metu yra planuojama atlikti tyrimą apie kontraceptinių tablečių poveikį kūdikiui, todėl prašome tų, kurios gali ir nori dalyvauti tyrime, parašyti asmeninę žinutę man. Tyrimo metu reikėtų atsakyti į anketoje pateiktus klausimus, juos atsiųstume elektroniniu paštu, todėl tai neatims daug jūsų laiko. Būtume labai dėkingi, jeigu sutiktumėte pasidalinti informacija apie save bei savo mažylį.
Atsakyti
nesenei pradejau naudoti kontraceptines tabletes gal galit pasakyti kada jospradeda veikti? ir kaip ten yra kai isgeri 21 tablete tada daryt 7 dienu pertrauka ir vel gerti? ir per ta pertrauka tai pogi yra apsauga? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 11 18, 23:50)
nesenei pradejau naudoti kontraceptines tabletes gal galit pasakyti kada jospradeda veikti? ir kaip ten yra kai isgeri 21 tablete tada daryt 7 dienu pertrauka ir vel gerti? ir per ta pertrauka tai pogi yra apsauga? smile.gif

jei pradedi gerti pirma arba antra menesiniu diena po menesiniu gali myletis be baimes, o jei ne per menesines pradedi gerti reikia saugotis papildomas 7 dienas. sugeri 21 tablete, 7 dienu pertrauka, poto vel geri toliau. per ta 7 dienu pertrauka esi saugi ir myletis gali be baimes. kokias Kt pasirinkai? ar daktare parinko? smile.gif
Atsakyti
LABAI PRASAU PADETI blush2.gif as toki klausimeli turiu,pries pastojima geriaiu 3 menesius MERCILON ,nes buvo nereguliarus ciklas,na viskas buvo gerai.Na o dabar jau turim vaikeli ir vel as jas pradejau gerti.Nepasikonsultavau su gine ,tiesiog ji man jas buvo skyrus tai ir vel nusipirkau ir pradejau gerti,na pirma menesi pradejau susipainiojus nuo 4 mmm dienos,na sugeriaiu viskas ok 2 menesi 1 pamirsau ,bet tik prisiminus isgeriaiuna 3 diena patepliojo po to kai atejo svaites pertrauka viskas buvo ok,na o 3 menesi vel pamirsau blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif man savaite taip vos vos tepliojo,na taip rudai po pamirstos kt,na o dabar atejo ta savaite,kai pertrauke daryt ,tai man tas tepliojimas ta pirma savaites diena baigesi visai blink.gif ir jau snd paskutine savaites pertraukos diena ir nera mmm visiskai,dariaiusi nt bet neigiami...o bijau nes po pamirstos kt kita diena turejau lyt santykiu,nzn nei ka galvot nei ka daryt,pakomentuokit kas nors ,gal kam panasiai buvo buciaiu labai dekinga.
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2010 11 30, 14:53)
LABAI PRASAU PADETI blush2.gif as toki klausimeli turiu,pries pastojima geriaiu 3 menesius MERCILON ,nes buvo nereguliarus ciklas,na viskas buvo gerai.Na o dabar jau turim vaikeli ir vel as jas pradejau gerti.Nepasikonsultavau su gine ,tiesiog ji man jas buvo skyrus tai ir vel nusipirkau ir pradejau gerti,na pirma menesi pradejau susipainiojus nuo 4 mmm dienos,na sugeriaiu viskas ok 2 menesi 1 pamirsau ,bet tik prisiminus isgeriaiuna 3 diena patepliojo po to kai atejo svaites pertrauka viskas buvo ok,na o 3 menesi vel pamirsau blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif man savaite taip vos vos tepliojo,na taip rudai po pamirstos kt,na o dabar atejo ta savaite,kai pertrauke daryt ,tai man tas tepliojimas ta pirma savaites diena baigesi visai blink.gif ir jau snd paskutine savaites pertraukos diena ir nera mmm visiskai,dariaiusi nt bet neigiami...o bijau nes po pamirstos kt kita diena turejau lyt santykiu,nzn nei ka galvot nei ka daryt,pakomentuokit kas nors ,gal kam panasiai buvo buciaiu labai dekinga.

na žinutė jau sena, bet tikiuosi, kad tau jau viskas susitvrkė smile.gif ir matau,kad tau tos pačios bėdos su tabletėm kaip ir man būdavo. amžinai pamiršdavau jas išgerti. ir ta nuolatinė įtampa ar nesu nėščia tiesiog varydavo iš proto blush2.gif iškeičiau jas į pleistrą ir nei kiek nesigailiu. viskas tiesiog daug paprasčiau pasidarė thumbup.gif duok kokią žinią, ar atsirado mmm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hangata @ 2010 12 16, 17:16)
na žinutė jau sena, bet tikiuosi, kad tau jau viskas susitvrkė  smile.gif ir matau,kad tau tos pačios bėdos su tabletėm kaip ir man būdavo. amžinai pamiršdavau jas išgerti. ir ta nuolatinė įtampa ar nesu nėščia tiesiog varydavo iš proto  blush2.gif iškeičiau jas į pleistrą ir nei kiek nesigailiu. viskas tiesiog daug paprasčiau pasidarė  thumbup.gif  duok kokią žinią, ar atsirado mmm mirksiukas.gif

jo pleistras gelbsti visas užuomaršas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

pradejau galvoti,kad ir mane kt pavede.dar persiskaiciau pirmuosius nestumo pozymius ir isvis is proto pradejau eiti.net nebezinau kur detis.penktadieni pasirode menesines(bent as taip maniau),taciau tai buvo tik vienadienis minimalus tepliojimas.krutine pebrinkusi,o speneliai ne tokios bukles,kokie budavo pries menesines.beto visa diena paskauda pilvo apacia.beje,buvau padariusi pertrauka tarp kt,taciau saugojomes prezervatyvais,net neisivaizduoju kur galejau suklysti doh.gif
Atsakyti