Įkraunama...
Įkraunama...

Ar yra pastojusių geriant kontraceptines tabletes?

QUOTE (Katusik @ 2004 04 15, 15:02)
prašau, prašau... pliiizzzz....
pasakykit, kas ten per vitaminai tokie?
ir cilesta savo išmesiu, bo nepastoju, kad ir tabletikę kokię "pamirštu" išgerti....
o taip ir mercilona pagerčiau, ir vitaminčikų. mano vyrukas patenkintas bus, kad sveikata rūpinuosi, o aš jam tuo metu tokį surpaiza padarysiu..  thumbup.gif
tai kokie ten vitaminai?

Vis paskaitinedavau jusu pasnekesius, bet sikart nutariau paklausti, gal kas zinot? Mano dvasine ir gyvenimiska situacija panasi, kaip Kasiopejos, Katusik ir kitu, kurios labai noretu leliuko jau dabar, bet vyras stabdo "progresa". mad.gif Nutariau, kad nebevartosiu daugiau kontraceptiku nieko nesakius vyrui, nes jam ar kalbet graziai, ar megint susitart - kaip zirniais i siena. Skirtis nesinoretu ne vienam, nei kitam. O atideliojimas i nezinia kokia ateiti mane jau labai isvargino. Noriu buti mama. Abieju pusiu seimos laukia issizioje to anukelio, juolab kad butu pirmas! wink.gif Ilgai svarscius, nutariau taikyti netiketa varianta, atseit netyciukas ir tiek. Nes priesingu atveju as tuoj sukaksiu 34 ir vis dar neaisku, kada galesiu tureti pirmagimi! Ir klausimas, ar isvis galesiu susilaukti! g.gif
Tik iskilo man toks klausimas: ar galima kaip nors atsekti, kodel pastojau(tikiuosi, kad nebegerdama KT, pastosiu)? t.y. ar galima nustatyti, geriau as tuo nelemtus KT ar ne, kad pavyko pastoti? Gal kas zinot? Ka jus apie tai galvojate? g.gif
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saara: 29 liepos 2004 - 22:25
Sveikute, Saara. Nors apsisprendimas dėl vaiko turėjimo/neturėjimo turėtų būti abiejų tėvų apsisprendimas, bet aš žinok turbūt padarysiu lygiai tą patį. Niu kiek galima tįsti gumą, susitarta buvo jau prieš šimtą metų kas kaip ir kada. Vis ne laikas, ne dabar. Taigi geri atseit kontaceptines, vis jam pasiskundi kad viduriuoji, apsinuodijai ar panašiai, akivaizdžiai lakstai į tuliką dažnai. Kaip žinia kontraceptinės nesuveikia jei vemi/viduriuoji, taigi jei pastosi po mėnesio, tai šis spektaklis jam nebus įtartinas, bet jei metus laiko taip "planuosi", tai bliamba gali ir įtarimas sukilt jam mad.gif O paskui akis išvertus sakai- gėriau KT, na bet atsimeni buvau apsinuodijus, turbūt nesuveikė viena tabletikė. Atkasti galus kaip ten buvo tikrai niekas neatkas. Na bet turėsi KT stropiai vaizduot kad geri ir mėtyt į kriauklės skylutę.
Atsakyti
QUOTE (Saara @ 2004 07 29, 20:22)
Ilgai svarscius, nutariau taikyti netiketa varianta, atseit netyciukas ir tiek.

Tu drasi. As tai nemoku apsimetineti. Ypac, kai cia toks man laukiamas dalykas butu. Vyras is puses mirktelejimo suprastu, kokiais "netyciniais" metodais tas "netyciukas" buvo suorganizuotas laugh.gif

O as tai dabar darbais uzsiverciau, nebeturiu laiko noreti laugh.gif
Ir turbut vargu ar rizikuociau pati viena planuoti. Juolab, kad su vyru jau dabar "grieztai" susitarem, kad KT gersiu dar 10 menesiu ir TASKAS. PSIO. Ir daugiau ne vienos i burna cool.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 07 30, 08:16)
Tu drasi.

Nezinau, ar as drasi. Manau, kai moteriai kantrybe pasibaigia, jinai yra pasiruosusi viskam. Ko gero mano kantrybe jau isseko. Juolab kad abu esam ne jaunikliai. As ir pati jauciu kartais, kad erzina svetimu vaiku oziukai, daznai namie po darbo grizus norisi tylos ir ramybes. Jei as dar kazinkiek lauksiu, kol vyras pagaliau susimyles musu vaikiuka pradeti, tai ko as sulauksiu? Pensijos nebent. O be to, kuo jaunesnis esi, tuo lengviau vaikeli auginti: ir keltis naktimis ne taip sunku, ir metu skirtumas su vaiku problemu tiek nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saara: 30 liepos 2004 - 10:28
QUOTE (Saara @ 2004 07 30, 08:26)
Nezinau, ar as drasi. Manau, kai moteriai kantrybe pasibaigia, jinai yra pasiruosusi viskam. Ko gero mano kantrybe jau isseko. Juolab kad abu esam ne jaunikliai. As ir pati jauciu kartais, kad erzina svetimu vaiku oziukai, daznai namie po darbo grizus norisi tylos ir ramybes. Jei as dar kazinkiek lauksiu, kol vyras pagaliau susimyles musu vaikiuka pradeti, tai ko as sulauksiu? Pensijos nebent. O be to, kuo jaunesnis esi, tuo lengviau vaikeli auginti: ir keltis naktimis ne taip sunku, ir metu skirtumas su vaiku problemu tiek nedaro.

Siaip man 30 ant nosies, bet as jos (t.y. nosies) stengiuos nenukabinti. Ir Tau to paties linkiu... wink.gif

O jei apie klausimo esme, tai manau, kad nustatyti neimanoma, ar tu gerei KT, ar ne. Gali vyrui sakyt, kad gerai, bet pakliuvot i tuos 0,01 proc. (tokia yra tikimybe pastoti). Ir jis turetu jaustis laimingas, kad jo sekla tokia isskirtine wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 30 liepos 2004 - 10:57
QUOTE (kasiopeja @ 2004 07 30, 10:54)
Siaip man 30 ant nosies, bet as jos (t.y. nosies) stengiuos nenukabinti. Ir Tau to paties linkiu...  wink.gif

Aciu! biggrin.gif Stengsiuos ir as nenukabinti, nors man jau kur kas daugiau metuku, nei tau. wink.gif

QUOTE (kasiopeja @ 2004 07 30, 10:54)
O jei apie klausimo esme, tai manau, kad nustatyti neimanoma, ar tu gerei KT, ar ne. Gali vyrui sakyt, kad gerai, bet pakliuvot i tuos 0,01 proc. (tokia yra tikimybe pastoti). Ir jis turetu jaustis laimingas, kad jo sekla tokia isskirtine wink.gif

rolleyes.gif Tikekimes, kad nesiims kokiu krastutiniu priemoniu, kad pabegtu nuo zinios apie sia laime. 2.gif unsure.gif g.gif wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saara: 30 liepos 2004 - 12:54
Tada laikau kumstukus uz tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 07 30, 14:49)
Tada laikau kumstukus uz tave thumbup.gif

Aciu, Kasiopeja!!! sunglasses2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saara: 30 liepos 2004 - 15:33
O kokia turi būti baz.temperatūra vartojant kontraceptines tabletes? Aš iš inercijos pasimatavau - 37.1 O po to galvoju- na va tikėjausi, kad geriant KT ji bus 36.6 ar pan. Aš aišku ana savaitę nesimatavau. Bet praejusį ciklą ji net ovuliacijos man nerodė - 36.3-36.6 ir vis toks mažas "pjūklelis" buvo, Ir nors aš nesiruošiau vartoti tų Kontr.T, bet mėnesinės buvo ilgokos - buvo 10 diena ir vis kraujavo, o ne tepė, ir man penktadienį vakare prireikė išvažiuoti į laidotuves, tai aš pamaniau - gal nustos kraujuoti, jei išgersiu KT. Išgėriau ir nustojo. O vakar (čia jau antrą savaitę geriu) pamiršau vakare išgerti, tai ryte jau vėl ėmė kraujuoti Tai kaip koks priminimas.... vėl išgėriau vėl nustojo.... Bet ėmus gerti KT mylėtis noro tai tikrai nėra.....
Gal čia koks uždegimas? Reiks po atostogų vėl polikliniką atakuoti, sakys, kad jau per dažnai vaikštau...
O kažin, jei aš daryčiaus testą gerdama KT, jis ką rodytų? "kad aš geriu KT?"
Atsakyti
QUOTE (kasiopeja @ 2004 03 31, 15:08)
o gerdama KT nevartojai antibiotikų, neviduriavai, ir pan.? Visa tai mažina KT veiksmingumą, tik deja, lietuviškoj instrukcijoj tai nebūna nurodyta mad.gif

Niu ačiū - ką tik sužinojau savo mažosios atsiradimo priežastį. Gripas g.gif
Atsakyti

Manau labai kvaila apgaudineti , cia turi buti abieju planuotas ir lauktas vaikiukas. Gal tiesiog jusu vyrai dar nepasiruose tam ?gal suseskite pakalbekite apie tai. Jei pasakys ne dabar is ju ispeskite data , kada pradesite savo vaikuti.
dideles sekmes , manau apgaudineti negrazu .Negi visa gyvenima slepsite ,kaip jusu mazylis butu pradetas.
Atsakyti
uj..net išsigandau paskaičius...Geriu jau 3 metai Cilest..nepastojau..ir tikiuosi, kad nepastosiu..tris kart per petį spajunu...jau geriau būčiau neskaičius...iš vis nuprotėsiu.. unsure.gif
Atsakyti