Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

ieskom ieskom tinkamo seimai viesbucio ir nerandam. gal kas papasakos apie Sailor Beach Club Kemeras, Turkija 4*? aciu
Atsakyti
Beskaitinedama senesnes temas apie Turkija radau kai kuriu viesbuciu aprasymus..imetu,gal kam pravers 4u.gif
Na, aš su šviežiais įspūdžiais iš Sidės 4u.gif 5* Seher Resort and Spa.
taigis, tos 5* sakykim nelabai pelnytos mano akimis, ne veltui kątik 4* viešbučio kategorija dar buvo. nesklandumų turėjom tiek ir tiek. pvz: dar prieš važiuojant parašiau email į viešbutį, ar gausim kūdikiui (1,5m) lovelę. patvirtino-tikrai gausim. atvykę gavom kambarį su dviaukšte lova vaikams doh.gif į antrą aukštą 3m vaikis mano nė per kur neįsikardavo, nes ten nelogiškai kopėtėlės pagamintos, o mažoji iš apačios iškrito vieną naktį sad.gif nešiojomės paskui guzą kaktoj...kondiškė arba neveikė, arba kai ėmė veikt kliokė kriokliu. dvi dienas prašėm, kad pataisytų.trečią dieną "pataisė", po to prikliokė ne tik kambarys, bet ir koridorius. vonia irgi visada plaukdavo, jei išdrįdavom duše maudytis. tada per triukšmus (ir keletą eurų) išsireikalavom kito kambario. kitą jau gavom normalų. karšto vandens visame viešbutyje amžinai nėra, ypač rytais-bėga toks, kad nebuvo įmanoma mažei dupcę nupraust. maistas įtartinas dažnai (pvz pusryčiams bulvytės fri, kurių ryte niekas nekepa, arba kiaušiniai, kurių vidurys šaltas, t.y. pašildyti nuo vakar pusryčių), vaisių kukliai ir tie patys nenunokę. ne vieni skundėsi apsinuodiję, mūsų tetis irgi su skrandžiu niekaip nesusitarė į pabaigą. šiaip iš vaizdo aplinka graži, vaikams padaryta pora baseinų, čiuožynių, žaidimų aikštelė, paplūdimys smėliukas, viskas tvarkoj. bet kaip į šeimas orientuotas viešbutis (nes kokia 50 proc svečių buvo šeimos su vaikais, likusi dalis - pensininkai, ir šiaip 98 proc svečių-rusai ir vokiečiai) tai itin mažai pasistengęs dėl vaikų gerovės. nekalbant kad kūdikių lovelės-problema, maitinimo kėdelė per visą viešbučio restoraną buvo viena, ir ta pati lūžusi ir nevaloma. kai vienu metu ten po kokia 30-40 mažų vaikų valgydavo, tai dėl kėdelės nors muškis doh.gif atvykus paprašiau vaikui naktipuodžio, tai vos nenumirė, kokio čia aš fantastinio daikto reikalauju doh.gif angliškai susišnekėti neįmanoma, visi supranta tik vokiškai. aptarnavimas labai nemandagus, svečiu tikrai nesijauti, personalas tiesiog tykoja kiekviename žingsnyje bakšišo. kai kur ir naglai pareikalauja (pvz nors visur rašo, kad rankšluosčiai nemokami, vistik teko už juos susimokėti). taigi, viešbučio nerekomenduočiau ir tikrai ten negrįšim kitais metais. aplinka kaip minėjau graži, tvarkoma, kažko labai blogo nėra, bet tiesiog trūksta geranoriškumo, tas turbūt nemaloniai ir nuteikia. tuo pačiu metu atostogavo su mumis dar dvi lietuvių šeimos, viena iškart atvykusi resepšine padavė 5 žalius, tai gavo gerą kambarį ir kažkokių nesklandumų neturėjo (tik aptarnavimu irgi labai nesižavėjo).
apskritai atostogos buvo įspūdingos, sugebėjom su savo spirgais ir į džipų safarį išsiruošt, ir tikrai nieko nesigailim. smagiai praleidom laiką thumbup.gif tiesiog pernai buvom Tunise 4* viešbutyje, ir ten aptarnavimas mums patiko tikrai labiau.
nėra ten taip baisu, tiesiog ten nėra JAUKU būti. pvz paplūdimio bare atėjau su lėkštute sakau užkandžių įsimesiu vaikams. prikrauta maisto, tai ir susiruošiau dėtis. girdžiu nain, nain, RAUS man rėkia.atsisuku-turkas įnirtingai plekšnojasi per riešą, tipo pažėk kiek valandų, raus iš čia doh.gif na raus tai raus, išėjau...be laikrodžio gi aš, atostogos man, nerūpi man tos valandos. paskui parėjus pas vyrą pasižiūrėjau-lygiai 5 minutėmis per anksti bandžiau vaikus pamaitint biggrin.gif na gerai, tvarka yra tvarka, bet koliotis juk nebūtina. arba a la carte ten tipo du yra restoranai.sakom pasicekavinkim, nueikim. tik tipo reikia iš vakaro užsisakyti jį.na mes nuėjom-užsisakysim.tai pasirodo mūsų likusiam buvimo laikui (4 dienoms į priekį) vietų nėra biggrin.gif tik paskui susipratau, kad 5 žaliais reikėjo pamojuot ir būtų atsiradę aišku tų vietų, ot nesusipratom...
pvz vaisiai visi nedanokę, uogų jei užmesdavo bliūdelį, tai išsiplėšydavo ten jas per kelias sekundes (nes užmesdavo porciją taip 10čiai žmonių, o svečių viso labo koki keli šimtai per 5 viešbučio korpusus), mėsą ne kartą perkandom neiškepusią, tai paskui bijojom ir rizikuot. na nežinau, kaip turi atrodyt 5* viešbutis, tikėjausi per šią kelionę sužinot lotuliukas.gif bet turbūt vistik dar nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 balandžio 2009 - 17:59
Dar 4u.gif
Sveikos

mes buvome geguzes menesi 9 dienom MAXIM RESORT (Kemere). As iskart pasakysiu, kad as is tu zmoniu, kai man siaip viskas patinka visada. Atsiliepimai ir apie si viesbuti yra geri. Gal aisku 5* jam per daug visdelto..., gal kokios 4*
Bet mano vaikas ( jam tuoj penki) buvo pastoviai uzsiemes ir as manu , kad tai yra svarbiausia ilsintis su seima:)

Trumpas aprasymas smile.gif :
taigi mes buvom Maxim Resort ( Kemere) 2008 05 19 - 2008 05 27 . Labai gerai pailsejom. Puiki vieta ilsetis seimom su vaikais. Musiskiui 5 metai, jis buvo pastoviai uzsiemes. Ten dirba profesionalus labai vaiku animatorius Bolikas, kuris labai moka dirbti su vaikais. Taip pat yra lietuve animatore Elena, kurios pagalba Lietuvos seimu vaikai isivaziuoja i renginius be problemu. Vakarais buna vaiku disko, kur maniskis ismoko sokti puses valandos mazdaug programele:) Labai smagu, dar ir namo ta kompakta su dainom parveziau, tai sekmadieni man jis rode kaip sokti, vietoj aerobikos vbuvo smile.gif
Suauge gali ilsetis sau ramiai. Maistas puikus, alkoholis iki 12 nakties nemokamai. I miesto centra taksi apie 5 eurus, bet pestute jis visai netoli.

Puikus poilsis ir tikrai verta vaziuoti 14 dienu:)
Atsakyti
Buvau pernai, Grand Viking 4*, Kemeas. Siemet maciau jau 3.5*. Si kategorija labiau atitinka. Kaip 4* vertinciau 7.
Kambariai tvarkingi, jaukus, nedideli. Girdisi ka kaimynai veikia. 9 balus galima skirti.
Maistas vidutinis, mazai vaisiu, nedidelis pasirinkinkimas antruju patiekalu, 8 balai.
Del animacijos, net nezinau ar ji buvo, nes ne sykio nevakarojau prie viesbucio
Teritorija ... jos nera smile.gif Tik baseinas kieme ir viskas.
Paplūdimys vidutinis, vanduo švarus. Veza autikas, virs 2km.
Personalas nei pliusas, nei minusas, neikyrus, kambarius sutvarkydavo.
Vieta, grazu, ramu, toliau nuo centro. Kam ko reikia, jei ramybes - pats tas, bet jei tik paciam viebuty bunant ner kas veikt, o iki pramogu, koki 20 min. pestute.
Bet kazko blogo pasakyti negaliu blush2.gif
Is tiesu ta ramybe tuo metu man patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pievu medus: 02 balandžio 2009 - 19:22
DELPHIN DELUX RESORTE ALANIJOJE
Kambarius pas mus tvarkydavo kasdien, lankstydavo gulbes, širdis, vonioje visada pakeisdavo rankšluosčius- palikdavo muilų, šampūnų, kondicionirių, vatos gabaliukų veidui, ausų krapštukų, dušo kepurytę, kambaryje buvo degtukų, siuvimo reikmenys, maišeliai firminiai biggrin.gif galvojau, gal čia vienkartiniai- kelis muiliukus sunaudojm, žiūriu- vėl naujus papildė mini barą pildydavo kasdien- mineraliniai, sultys, alus, šokoladai, riešutai
Didziausias baseinų kompleksas (nuotraukoje matosi didysis, aplinkui dar keli mažiukai) pats didžiausias, viduryje, kur sustatyti gultai ir skėčiai, vakare jie nunešami, padengiami adijaliukai, pastatomi sėdmaišiai ir visi gali mėgautis kaljano dūmais
...o štai ką išvydome į ėję į viešbutį- tos peršviečiamos kapsulės- liftai labai norėjau gauti kambarį kuo aukščiau, kad tektų smagiai jais važinėtis ir džiaugtis vaizdu iš viršaus- pasisekė
Baseinų begalybė- keletas vaikams, pradedant gyliu nuo 35 cm, toliau 40 cm, paskui 50 cm, paskui 1 m su burbulais ir t.t thumbup.gif
Šis baseinų kompleksas (nuotraukoje matosi didysis, aplinkui dar keli mažiukai) pats didžiausias, viduryje, kur sustatyti gultai ir skėčiai, vakare jie nunešami, padengiami adijaliukai, pastatomi sėdmaišiai ir visi gali mėgautis kaljano dūmais lotuliukas.gif

Šiaip įdomi detalė- žmogaus dydžio šachmatai beje, labai populiarūs tarp vokiečių, tikriausiai mėgsta šį žaidimą, net maži vaikai žaidė
Beveik kiekvieną vakarą grodavo muzikantė saksofonu, be galo įspūdinga- valgai, žiūri į jūrą, klausai muzikos ....fantastika
Tiltas į jūrą naktį dieną- tai poilsia, pramogos- naktį iki 1 val laukia oficiantai su karštu vynu, pledais
Keletas gražių vaizdelių, kuriuos padarė nagingi virtuvės meistrai. Atkreipkit dėmesį, kad į viešbutį buvo atvykę keli kažkokie gana aukštą postą užimantys amerikiečiai (taip sakė registratūroj cool.gif tai net Bušo veidą išpjaustinėjo biggrin.gif
Kadangi abu su vyru esam mėgėjai gaminti maistą, ir namuose nemažai pasidarome gana sudėtingų patiekalų, tai mus nustebinti nėra lengva, bet šio viešbučio maistas mus sužavėjo. Pirmiausia, didelė pasiūla, įvairovė netgi tokia smulkmena, kaip šildomos lėkštės (padėtos ant specialių stovų, kad pasiimtum šiltą lėkštę) mane maloniai nuteikdavo .Neveltui prieš išvažiuojant, pagal reitingus šiam viešbučio maistui duadamas didžiausias įvertinimas 4u.gif Viskas be galo šviežia - minusas, kad nebuvo bananų ir vynuogių. Bananų nusipirkome, bet kodėl nebuvo vynuogių iki šiol nežinau, nes vynuoges dievinu,o jau braškių, o jau arbūzų, tikriausiai visai vasarai atsivalgėm.
Labai žavėjo tai, kad kur begulėtum, gali visada atsinešti šviežiai spaustų sulčių- kai pirmą kartą paragau apelsinų sulčių, nepatikėjau, nes nepalyginsi su bjaurastim, kurią geriam čia Lietuvoje, gėrėm kivi, braškių, granatų natūralių sulčių wub.gif ledų galima pasiimti 5 rūšių, keliais aukštais lotuliukas.gif skirtingi barai siūlo visokių dalykų- lepioškių, čia apat akyse kepamų paplotėlių, saldumynų. Vakarais spragina pokornus, pasiimi kelis pakelius ir eini į kiną, didelė eilė vaikų trypčioja prie cukraus vatos, kurios gali valgyti, kiek širdis geidžia.Įdomus dalykas- medaus korys, kas norėjo, galėjo pasigremžti natūralaus turkiško medučio
pagrindiniai klientai- vokiečiai ir rusai. Visgi atvažiuojančių vokiečių skaičius dvigubai viršija rusų skaičių, taigi viskas orientuota į juos thumbup.gif tiesa, kartais užknisdavo, nes net vaidinimų metu būdavo papliurpia kažką vokiškai ir viskas doh.gif bet gal čia todėl, kad pati vokiškai nemoku blush2.gif rusų tauta yra savita, esu keliavusi šiek tiek, tai man rusai visada ,,artima dūšia", tik yra keli niunsai, kurie man nepatinka. Patekę į šį viešbutį ir patys rusai ,,priversti" elgtis gražiau ir kultūringiau. Man patiko- prie įėjimo į restoraną kabėjo tokia lentelė- nufotografuotas vyras su nusmukusia maike ir šortais ir perbraukta raudonu brūkšniu, o šalia įdėta dailiai apsirengusi šeima ir nupieštas iškeltas nykštys. Taip žaismingai parodyta, kad taip apsirengę nepageidaujami, o pasakojo, kad kituose viešbučiuose rusai, deja, net ir lietuviai ateina su maudymosi kostiumėliais ir net šlapi, ką tik išlipę iš baseino doh.gif pati esu klaipėdietė, tad vokiečių turistai man įprasti, tačiau pamačiau, kad į tą viešbutį susirinkę vokiečiai yra kitos ,,klasės"- jokių apsmukusių maikių, šortų, vakare visi ,,lengvai" pasipuošdavo, pasidažydavo ir yai suteikdavo išskirtinumo įspūdį, kas man patiko.
viskas nemokamai pirkti reikia tik tai, ko nori išėjęs už viešbučio bigsmile.gif na ir dar pvz cigarų baras mokamas, papildomi užsakymai kažkokie mandresni, bet ištikrųjų nieko mandriau nereikia, nes ir taip jau viskas įpūdinga
p.s mokama yra masažai, visokie įvyniojimai ir pan, o turkiška sauna nemokamai cool.gif beje, turkai švenčia motinos dieną antrą gegužės sekmadienį, tad tą dieną moterys gavo po raudoną gvazdiką ir 25 proc. nuolaidą visoms procedūroms mirksiukas.gif
Papildyta:
tuo metu viešbutyje gyveno apie 100 lietuvių (įskaitant vaikus), dažniausiai su vaikais ir buvo, bet tokiais daugiau vyresniais, mūsiškė buvo beveik mažiausia, o va vokiečiai nevengia ir visai mažiukus atsivežti, berods šalia gulėjo ant gultų moteris, jos sūneliui buvo 25 dienos wub.gif atrodo 4u.gif

Standartinio kambario pavyzdys 4u.gif nesimato priešais lovą tokių spintelių su dideliu veidrodžiu, televizorius, apačioje šaldytuvas (su pilnu baru), kairėje dar viena viengulė lova vaikui. Jei reikia, paršot registratūroj vaikiškos lovytės, puoduko- duos cool.gif seifas nemokamai- kas yra super thumbup.gif thumbup.gif nebuvo baimės dėl dokumentų, pinigų
Gydytojo mums neprireikė, tiksliau, ačiū dievui, nes....uodų nesutikom, bet bičių labai labai dau. Viena įgėlė, gerai, kad laiku pastebėjom, ištraukėm geluonį, iščiulpėm nuodus, tai tik guzas iššoko ir viskas...

Pratęsiant apie viešbutį, pastatytas 2001, renovuotas prieš 3 metus. Pakyginus, senas, kartu su mumis gyveno lietuviai, kurie šiame viešbutyje lankėsi 5 kartą bigsmile.gif lankėsi Delfine Kemere, Dlefine Antalijoje, bet sakė, kad šis pats geriausias ir matosi, kad išlaikyti lygį jiems labai svarbu ir sekasi. Drąsiai galėčiau ir aš rekomentuoti, kitais metais planuojam savo tėvus išsiųsti paatostogauti, patinginiauti.

Kiekvieną vakarą vadinamajame amfiteatre vykdavo vaidinimai, šokiai, dirbo pasamdyta trupė bigsmile.gif taigi matėme fakyrų šou, kloinų pasirodymą, tradicinius turkų šokius, pilvo šokėjas, disko šokių naktį, latino šokiai, Vaidinimas- šokiai- Kelionė (daugelio šalių šokiai), beveik visi šokėjai iš Rusijos, ir beveik visi balerūnai bigsmile.gif o kadangi Rusijos baleto mokykla garsėja savo profesionalumu, tai ir pasirodymai buvo nerealūs, kai kada žiūrovai net užmiršdavo ploti, aš irgi žiūrėdavau išsižiojusi bigsmile.gif

Aplinkui buvo dar kitų viešbučių, bet kaip man pasakojo- Delphinas Alanijos ir aplink Alaniją lyderis. Vienas įvykis tai tik patvirtina. Kadangi Alanija tik už 30 km, parduotuvių, kioskų aplink nelabai ir rasite, o atvažiuojantys vistiek nori apsipirkti. Delphino pageidavimu priešais viešbutį buvo parūpinta aikštelė, kur atkeliauja turgininkai ir pasistato palapinių miestelį- va ir apsipirkinėkit, kaip sakant neothodia ot kassy esmė ta- kad taip lengvai nepriprašyti jų susirinkti į vieną vietą ir pardavinėt, bet kaip man sakė mano pašnekovas (iš registratūros) , kad Delfinas visgi klasė ir turi savo vietą tarp turiostų, preiekivių ir pan, tad du kartus per savaitę galima eiti apsipirkti- yra visko bigsmile.gif buvom, pirkom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 balandžio 2009 - 20:24
Dar apie viena viesbuti atsiliepimai:
gal kazkam pravers,nereiks skaityti visu temu ax.gif
Konakli, Saphire 4 viesbutis.
Mums tai patiko. Tiesa, viešbutyje-beveik vieni rusai. Gidė, kuri lydėjo mus į Pamukalę, paklausė, kaip mes į tą viešbutį patekom, juk ten grynas rusų viešbutis. Bet mums tai netrukdė, nes patys geriausiai mokam rusų kalbą, tai puikiai susikalbėjom. Be to, man rodos, kur tų rusų nėra? Kambarys mūsų buvo į baseino pusę, tvarkingas. Maistas įvairus, bet jų mišrainės ir visi priedai mums nelabai patiko, tai rinkdavomės agurkus, pomidorus, įvairias lapines salotas, ir t.t. Karšti patiekalai skanūs. Viešbutyje vyksta užsiėmimai su vaikais, ir tikriausiai įdomūs, nes vaikai, pamatę animatorius, puola prie jų kaip musės prie medaus wub.gif Suaugusiems organizuojama mankšta, vandens aerobika, vandensvydis, vakarais turkiška naktis, mis, misterio rinkimai, šamanų šou, ir pan. Žodžiu, mums visai patiko.
Minusai. Iš 3 kalnelių baseine veikė 1, tačiau prieš mums išvažiuojant įjungė antrą.
Labai nervino, kad viešbučio gyventojai būdavo labai išalkę ir labai iš anksto užsiimdavo vietas kavinėje, o atėjus valgyti, vietų nebūdavo, tačiau stalai tušti, o ant jų padėtos kepurės, akiniai ir pan, tipo, užimta. Bet paskui vadovybė paskelbė, kad viskas, kas bus rasta ant stalo, bus nuimama ir nešama į registratūrą. Taip ir darydavo, bet vis tiek ir toliau daug kas užsiimdavo vietas. Tas pats ir su gultais. Vėliau atsikėlęs, gali tuščių neberasti, irgi reikia užsiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 balandžio 2009 - 06:55
2006m. buvau Marmaryje, viešbutyje Kalemci ***
Praktiškai iki Ičmelero ir iki miesto centro atstumas vienodas.
Kambariai dideli, erdvūs, atitinka nuotraukas kataloge.
Minusas didelis, - neturi savo palūdimio.
Antroje viešbučių linijoje. Personalas paslaugus, kambariai tvarkomi.
Maitinimas vidutinis, bet atitinka 3*
Didelis baseinas, gultų pakankamai, praktiškai ten ir leidome laiką.
Vakare nėra jokios animacijos, iš balkono galima stebėti kas vyksta kituose viešbučiuose.
Bent jau tuo metu kaina tikrai atitiko kokybę.
Atsakyti
KEMER RESORT
Viešbutis tikrai erdvus ir sutvarkytas tikrai puikiai, išskyrus kai kuriuos kambarius tiksliau kiliminę dangą kuri kai kur labai jau plėtmuota, bet šitą visą atmetus viešbutis tvarkingas.
Mes gyvenome trečiame aukšte todėl mums reikėjo arba laipioti laiptais arba pasikelti liftu, kur jau čia laipiosi laiptais kai toks gražus liftas
Pusryčiauti ir pietauti eidavome į šias patalpas esančias ne antrame aukšte tačiau pirmame. Antrame aukšte yra Ala karte restoranai (nežinau ar teisingai parašiau, nes į restoraną nei karto nėjau).

O vakarieniauti eidavome prie baseino, pusė valgio buvo gaminami lauke, o pusė viduje. Galiu pagirti išties labai skanus maistas.
Štai taip būdavo išdėstyti staliukai aplink baseiną.

Man šiame viešbutyje buvo tikras rojus, nes galėjau iki apsirijimo valgyti štai šitą gėrį, kurį be proto mėgstu:
Na po vakarienės eidavome pasivaikščioti ant tilto, ant kurio žmonės dieną tinginiaudavo, degindavosi ir gerdavo šaltus gėrimus, mes ant jo nesideginom, nes norėjom būti šalia vandens, pasivaikščioti akmenuota pakrante todėl gulėdavom ant kranto, aišku ten buvo gultai, didžiuliai skėčiai nuo saulės ir kiek tik širdis geidžia šalto gėrimėlio. Va taip atrodo tiltas su spalvotom pagalvėm:

Po pasivaikščiojimo eidavome žiūrėti vakarinės programos, o programos kiekvieną vakarą būdavo vis kitokios, galiu tikrai išgirti jų animatorius šaunuoliai tikrai užveda publiką ir dar labai patiko, kad jie turi savo viešbučio dainą pagal kurią visi viešbučio svečiai išmokomi šokti, žiauriai patikdavo pasistaipyti, o va čia įdedu vieno vakaro programos momentą:

Taip taip tai kuo tikriausios brazilės, labai patiko jų pasirodymas, o dar labiau patiko kai vaikinukai šoko kapuerą. Na po pasirodymų būdavo dar gyvos muzikos vakaras ir jau nuo 24 val. turėdavo būti tyla, o kam dar neužtekdavo linksmybių tie persikeldavo į uždarą patalpą kur vykdavo šokiai pokiai.

Na dar bebūdami ir smagiai beleisdami laiką išbandėme ir paplūdimio linksmybes, va visi paskraidėme su tokiu parašiutu. Bent jau man kaip tokiai aukščio bailiai tai įspūdį paliko stiprų.

Na ką dar čia galiu Jums papasakoti, ai tiesa buvome turguje kuris vyksta tik pirmadieniais. Na turgus tai įspūdingas tuo, kad aš gyvenime nebuvau mačiusi tiek daržovių ir vaisių. Didelė gausa buvo ir prieskonių, bei prieskoninių žolelių.Maitinimas man patiko, nes visą dieną gali valgyti ką tik nori, pavalgius pusryčius gali eiti valgyti užkandėlių, pavalgius pietus arba pietų metu gali eiti valgyti picų korios laaabai skanios arba gali valgyti keptus upėtakius. Maisto kokybė tikrai gera.

Papildyta:
ROSE RESIDENCE BEACH Kemere.

Viesbutis ant juros kranto, bet tekdavo kasdien eiti i pliaza 7 val. ryto uzsiimti gultus, nes jeigu nueisi 7.20-tai jau negausi laisvo gulto, kadangi gultai priklauso 4 Rose hotels viesbuciams. Cia tai tikras pravalas budavo. Nuo rusu pavargom ne tas zodis, nes ju ten tikriausiai 90 procentu tame viesbutyje. Visur jie lenda be eiles, nuo 11val. dalindavo keptas picas viename is bariuku-tai ateidavo koks nors rusas, pasiimdavo tris pilnas lekstes-ir kitiems neuztekdavo, vel tekdavo laukti kol iskeps. Strojina jie visus tuos padavejus, virejus. Viena moteriske putojo, kodel tas nesugeba jai iskepti normalios kiausinienes, po to pradejo rekti, kodel tas nesupranta rusu kalbos, tai virejas neapsikentes isejo, atejo kitas, taip ir norejosi tai moteriskei pasakyti, kad tegu savo rusu kalba susikisa i viena vieta, nes ne pasaulio bamba, tegu pati anglu kalba mokosi, ale nutylejau...Viesbutis gan tolokai nuo miesto, tekdavo kasdien pavargti kol nupedindavom iki centro.Is novaturo jokiu kelioniu nepirk, nueik iki Maxvelo-vietines agenturos, kuri randasi is viesbucio isejus kokia 500metru link centro( pamatysi ten toki kaip nedideli prekybos centriuka po desine puse), ten daug pigiau. Turkiska pirtis- 10doleriu, Mira kekova, kur mes buvom -20 doleriu zmogui. Kitur niekur nevaziavom, nes buvo labai karsta, i Pamukale vaziuoti kelione uzima visa diena, bet kas vaziavo, tam patiko. Patiko, kiek zinau, raftingas, su kvadrociklais( motociklais)vazinetis. Turkiska pirtis nebloga, bet kaip jau kazkas rase, kad ten kaip miesto pirtyje, zmoniu nemazai, lubos su pelesiu. Taip ir buvo, bet masazas geras buvo, ypac patiko paciame hamame kai muilino, o po to dar kitoje patalpoje dare masaza. Ten masazistas truputi per daug sau leido, rankas kiso ten kur nereikejo, jau vienu momentu galvojau pasakysiu jam pora graziu zodziu, bet uzteko mano zvilgsnio, kad apsiramintu, tad nelabai maloniai tai prisimenu, bet visumoj man patiko. Siaip, po teisybei, pavargau nuo tu turku, ju amzino nenaturalaus draugiskumo ir lindimo, kad is ju ka nors pirktum, nuo pastovaus pypsenimo masinu signalais einant gatve( atsiprasau, jei ka siuo savo parasymu izeisiu, bet bent jau man toks ispudis susidare). Kadangi teke daug kur keliauti, daug matyti, tai i si viesbuti antra karta jau nevaziuociau, maisto uzteko, bet del tu rusu, gultu nebuvimo, o ir iki centro tolimo atstumo. Animacija viesbutyje sakyciau prasta, viena vakara vakarineje programoje pabuve- daugiau su vyru nebeejome. Atostogomis esu patenkinta, pailsejau...bet kita karta pasirinkimas bus kitas...Visiems geru atostogu .
Papildyta:

Bodrume ROYAL ASARLIK BEACH Royal BEACH4+*(turkijoj 5*)
Viskas labai patiko, maistas normalus-is pradziu man labai skanu buvo,po to siek tiek atsibodo...bet maistas nesikartoja....esu labai isranki maistui,bet tikrai rasdavau ka pavalgyt ir alkana nebuvau....

vieta irgi labai gera....animation team isvis nereali...

tiesa, turkai kaip turkai-barmenai kartais ledukus i gerima rankom ideda, barmene man arbatos lekstute i savo bliuske pavale,tai su vyru labai juokeme

niekas neperspejo,kad a la carte restorane priklauso viena nemokama vakariene-suzinojom tik is kitu lietuviu,kurie irgi suzinojo tik is savo draugu....

dar minusas, kad niekas neperspejo,kad yra 2 baseinai lauke...nes pasirodo yra Royal Asarlik Beach ir Asarlik Beach viesbuciai..mes su vyru vis ejom i Royal Asarlik Beach baseina,kuris mum ir priklauso...bet irgi is lietuviu suzinojom kad yra tas Asarlik Beach kuris irgi mum priklauso,tai po to ejom ten...vaizdas zymiai fainesnis...daug gamtos,baseinas padalintas i 2dalis,tai jei vienoj koks renginys vyksta,tai gali kitoj maudytis...galima gulet prie baseino arba po palmem(ant gulto,arba anttokiu dideliu pagalviu)...

tiesa, isvaziuojant buvo bajeris,kai gido vieni lietuviai paklause ka reiskia turkijos veliava,tai jis ilgai ilgai pasakojo...kaip atsirado ta veliava , o ka reiskia sake nezino
vaziavom i 2 keliones: i Efesa ir Daljana-emem is vietines agenturos Indiana tours...pirma uzsisakem kelione i Efesa, gidas labai nerealuas buvo(vardas Mert),tai sakem ir kita kelione is ju uzsisakysim...o kadangi kaip tik kita diena i Dajana vel tas pats gidas veze,tai vel emem per ta cia agentura kelione ir vel nenusivylem thumbup.gif uz abi keliones mokejom po 55$ viem zmonems(kai tuo tarpu tez tour'as siule po 50$ vienam)...kadangi man reikejo angliskai kalbancio gido,tai tez tour'as sake gali surengt atskira ekskursija(maximum 5zmones,o kainytes 500-600$)
Beje, vakarienei mes su vyru vis ejom pasipuose, tai matydavom kelias poras vyresniu zmoniu,kurie tikrai pasitempia,pasipuose buvo....o kiti,tai ateidavo ir su dzinsais ar papludimio rubais... dar ziauresnis vaizdas,kai ateina pliaziniais sortais,maikute ir vakariniais aukstakulniais arba teatriniu rankinuku , nu o mes vistiek kasdien puosemes,tai tikrai jauti ir is personalo,ir is kitu zmoniu demesi.....o barmenai tai tik komplimentus zarstydavo smile. aisku neidavom blizganciom suknelem ir penkiu aukstu kuodais...uzsidedavau kokai paprasta juoda suknute, elegantiska sijonuka ir bliuskyte ir tt, uzidedavau paprastus aukstakulnius ir maza rankinuka,makiazas minimalus...tiko labai liuks.... tiesiog nesinorejo atrodyt vakarienes metu bet kaip,o per daug pasipuost irgi butu buve juokinga
Papildyta:
PEGASUS 4* KEMERE

.Pagrindine publika - rusu jaunimas, lietuviu tuo metu spejam, kad nebuvo, nes negirdejom lietuviskai kalbanciu.Personalo darbu buvome tikrai
patenkinti .
Maistas daznai kartodavosi, patiko, kad netruko darzoviu ir vaisiu.
Tiesa, kad nemazai kambariu i vid.viesb.dali. Siulem pinigus, norejom pasikeisti, bet tuo metu visiskai nebuvo laisvu kamb. Bet tai nuotaikos tikrai nesugadino, nes is anksto zinojom, kad gali taip atsitikti. Musu kamb. kond.veikdavo nuo 14-19 val ir nuo 22-6.30 val. Viena nakti vanduo buvo pradejes is kondic. begti, bet greit ta problema pasalino smile.gif.
Trumpai tariant, viesbuciu buvom patenkinti, tikrai nesigailejom, kad ji pasirinkom. Aisku, viskas nuo zmogaus poreikiu priklauso, gal kas ir didesniu kabliuku rado ar dar ras.
Papildyta:
ELYSEE Alanijoje(4*)
Apie viesbuti - tikejomes geriau, bet kaip agente pasake nereikejo kazko tiketis renkantis viesbuti miesto centre salia juros ar kazkaip pan. ji mums suvele.. pirma honeymooner'iams (jaunavedziams) buvo paruostos dvi atskiros lovos (aisku jas sujungem).. balkone radom paliktas vyr.kojines, tuoleto-duso kambario durys nezmoniskai grojo, tuoleto bakelio svirtele buvo sulauzta - bet tai tik smulkmenos, kurias mums pranesus sutvarke ir jei butumem like dar nepatenkinti butu pasiule kita kambari.. kelione buvo AI - maistu tiek as tiek vyras (jis megsta skaniai pavalgyt) likom patenkinti.. Animatoriai kiekviena vakare rengia sou, bet tokius kad uz tai ka jie daro lietuvoje juos taip nusvilptu kad maza nepasirodytu .vos ne vyrukai persirengia moteriskem ir zaidzia bezdzioniu diskoteka - nors linksmai nusiteikus buvo visai juokinga ,diena animatoriai suorganizuodavo koki zaidima - smigini, futbola vandenyje.. kiek palikdavom tips'u tiek kambariai buvo sutvarkomi..
Visumoje viskas buvo gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 balandžio 2009 - 12:31
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 03, 13:31)
KEMER RESORT

A la cart italų virtuvė. Skanu. Labai. Prie maisto siūlo vyno. Už pinigus. Kainos apie 40-50 EUR/butelis. Irgi skanus (bent jau pasisekė išsirinkti tokį). Bet lygiai taip pat sėkmingai galima gerti nemokamą alų, gaiviuosius gėrimus ar vandenį.
Japonų restorane mūsų žmonoms patiko, vaikai prie maisto neprisilietė, mes nėjom, nes jautėm, kad kiaulienos ir ten nebus.

Ledai vaikams nuo 12-16 h kiek nori. Žiūrint nuo baseino bare kairėje. Labai skanūs žuvies patiekalai tam pačiam bare maždaug tokiu pačiu metu. Dešinėje esančiame bare picos. Valgyt galima. Prie "picerijos" - airano (toks baltas skystis į rugpienį panašus) aparatas. Veikia ne visada, bet dažnai.

Aptarnavimas prie baro: už nedideles USD injekcijas aptarnaujama daug greičiau ir lieki draugas bent jau iki atostogų pabaigos smile.gif
Atsakyti
kaip puiku,kad kazkas papildo thumbup.gif
skaitau praeitas temas,ka randu imetu..gal kam pravers blush2.gif
Papildyta:
MEDER RESORT5*, antroji viešbučių linijojKEMERAS
Super varijantas.ramu jokio naktinio triuksmo.viežbutis labai jaukus,mažai kolegu lietuvių ir iš posovietinių šalių,nei rusų nei lenkų kokių.pagrinde prancūzai,belgai,vokiečiai.danai.viešbučio teritorija nėra labai didelė,bet mums tai perakis buvo-vistiek labai mažai jame buvom,tik dvi dienas prie baseino pagulėjom o taip tai vis kur nors ekskursavom,o vakarais i miestą eidavom.viežbutis organizavo visokias programas vakarais taip nei vienoj ir nesudalyvamom ,
na man buvo aktualu- geras maistas(visada viskas šviežia sultinga pagrinde europietiškas nors bent pora patiekalu ir turkišku budavo,didelis pasirinkimas,konditerija tai išvis niam niam niam.na vien tai kad per savaitę taip ir neparagavom nenusipirkom turkiško kebabo turėtų viską pasakyti-tiek skaniai ir sočiai valgėm kad apie maistą net pagalvot nesinorėjo išejus,nors visą laiką planavom kad būtinai pirksim ir ragausim ),dideli kambariai,nes mes su dviem dukrytėm vykom ir kad pailsėt nuo lietuvių ir ypač rusų kad nebūtų daug.ir pramogos visai šalia.iki miesto cenrto neskubant su vežimėliu gal 10min.i paplūdimį kas pusvalandį autobusiukas veždavo,tai kas tingi per parkelį pasivaiksciot tai nuveža ir parveža.o jau spa centras aišku brangiau nei kokioj miesto piryje bet malonumas,dėmesys tau 100proc.didesnis.
Na mes patenkinti viskuo viskuo.
Atsakyti
LONICERA WORLD 4*

Buvom gal prie6 kokius 5-6 metus . Tuo metu tai buvo rusų rojus , neperdedant kokia 90 proc.rusai, ukrainiečiai, likusi dalis -lenkai ir mažuma vokiečių . per 7 dienas neteko girdėt lietuvių kalbos ...kadangi tai buvo mūsų pirma kelionė į tolimąjį užsienį, tai didelių priekaištų kaip ir nebuvo . Aišku kai šiai dienai galiu palyginti su kitais viešbutukais, tai komentarai būtų tokie - kambariai nedideli , berods dvi sustumtos lovos , vaikams pristatė extrabed ( tipo sudedamos lovos-"raskladuškės" ) , na vaikai smarkiai nesiskundė, bet vietos praktiškai neliko ( tada mergiotėms buvo kažkur 6 ir 8 metai ) .Buvo šaldytuvas-tuščias . Maistas palyginti neblogas, gana įvairus , na aišku turkiški saldumynai nepakartojami , per pietus ar vakarienę -ledai .Teritorija nėra didelė , būtent pačioj Loniceroj 4* - trys baseinai , didesnis, mažesnis ir su kalneliais ( 3 berods) . Beje netoliese yra Lonicera beach , bet jau tuomet buvo galima ir ten nueit pasimaudyt ( ten kalneliai regis 4) ir pavalgyt .Ar taip yra dabar - nežinau . Bet kas įdomiausia , tai tezo kataloge yra viena nuotrauka iš lonicera beach ( ten kur matosi baseinas ir aplink jį nedidelis ratu einantis pastatas ) .Paplūdimio rankšliuosčių tada nedalino . Vakare yra kur išeit pasivaikščioti - aplink nemažai parduotuvėlių , išėjus į gatvę ir perėjus tiltą ( po kaire) - kažkoks( nebepamenu ) miestelis. Iki Alanijos- maždaug 20 min su dolmušu . Išeini į gatvę ir stabdai.
Alus neblogas , pepsi serijos gėrimai irgi, sultys - tipo zuko skiestas ...
Papildyta:
ROYAL WINGS
1. maitinimas 10 balu! skanumelis - ras pavalgyti bet koks gurmanas tiek rytietiska tiek europietiska virtuve, atskiras meniu vaikam, visas sviezia, pasirinkimas didziulis. A la karte restoranai super! ypac patiko tailandieciu.
2. papludimys svarus, nesioja pie gultu vaisvandienius, arbuzus. aptarnaujantis personalas mandagus, neikyrus. labai faina degintis ant tiltelio ten minksti gulai ir pagalves
3. pramoginiai renginiai kas valanda tiek diena tiek vakare. diena daug konkursu, zaidimu vaikams, mano berniukui ypac patiko mini fitbolas. vakare labai grazus spekakliai , vaidinimai .
4. kambariai svarus, erdvus. labai grazus panoraminis liftas .
Papildyta:

ANANAS - Alanijoje.
na, del maisto tai tikrai prastokai. turkiska kebabiska mesa tai fee po dvieju dienu i ja ziuret nebegalejom. bet aplamai maisto daug duoda, uztenka tikrai. seifas mokamas, vidinis kiemas mazas. animacija nera super, bet vis uzsiemimas. nuosavas baseinas normaliai, i jura nuejimas per pozemine pereja, todel jokiu problemu del to. su maudymke ir eidavom. papludimy baras nemokamas, galima gert kiek telpa.
norejom pasikeisti kambari, bet administratore laikesi savo ir niekaip nepakeite
JURA tikrai labai akmenuota. ziauriai dideli akmenys vandeny, nepatarciau ten eit. mum tik po poros dienu rusaite pasake kad 100m i desine, iskart uz tilto (tarp 2 tiltu maudytis patartina) yra nuostabus krantas - vien smelis. fantastika, tai daugiau i ananaso jura kojos nekelem!
i centra galima nusigaut pesciom per 20-25min. bet kas minute vazineja autobusiukai po 1lira/(arba doleri) zmogui. visas kelias i centra yra vien parduotuveles. derekites iskart min puse kainos. uz brangiau nepirkit.

va, ai dar taksi is miesto centro i Ananas kainuoja 8 dol. cia toks isankstinis susitarimas, ir iki duru atveza, tik reikia pasakyti viesbucio pavadinima.
Atsakyti
Pasha Beach [B]
Buvau tame viešbutyje gegužės mėnesį. Viešbutis sunkiai "traukia" kaip 4*.
Pliusas tas, kad ant jūros kranto, ir jei langai i baseina arba kiemą, bus labai neblogai, bet daug langų yra į pačią centrinę gatvę, tai iš jos triukšmas ir mašinų dūmai pasieks jus per visą naktį. Nebent naktim nemiegat biggrin.gif Iki centro daug daugiau negu 3 km.
Maistas neblogas, bet pageidautina ateiti iš karto, kai prasideda vakarienė, nes po to nelabai stengiasi ir skubinasi papildyti nuvalgytus patiekalus.
Pliazas normaliai švarus, vietų yra, bet ne visada.
Aptarnavimas kažkoks irgi yra, bet ka nors labai blogo ar gero negaliu pasakyt. Tiesiog eilinis aptarnavimas be jokių kraštutinumų.I akis nelenda, kambarius sutvarko laiku, ko dar reikia?
Bet daugiau nenorėčiau šiame viešbutyje apsigyvent. Dešimtbalėje sistemoje vertinčiau 6-7.
Atsakyti